Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Τι άλλο θέλουμε για να το καταλάβουμε; - Μας το λέει ο Τσαβούσογλου ότι το Κρας Μοντάνα είναι το ΤΕΛΟΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας - Δεν θα χρειαστεί καν δημοψήφισμα

Τσαβούσογλου: Η Διάσκεψη στο Κραν Μοντάνα να είναι η τελική

 “Επιθυμούμε στη διάσκεψη της 28η Ιουνίου να είναι τελική διάσκεψη για το Κυπριακό”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προσθέτοντας ότι σε αυτή τη διάσκεψη θα διαφανεί ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι.
Σε δηλώσεις του από την Ιαπωνία ανέφερε ότι θα πάει ο ίδιος στο Κραν Μοντάνα προσθέτοντας πως η διαδικασία πρέπει να πάρει μια κατεύθυνση αν θα υπάρξει λύση στην Κύπρο ή όχι. “Οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν επ αόριστον. Επιθυμούμε να είναι μια τελική διάσκεψη”, ανέφερε.
Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Τουρκία έχει πολιτική βούληση για λύση του Κυπριακού και υποστηρίζει μια λύση δίκαιη βασισμένη στην πολιτική ισότητα που να προστατεύει και τις ελευθερίες των Τούρκων πολιτών.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι η Ε/κ πλευρά έκανε κάποια βήματα πίσω λόγω των εκλογών, ωστόσο πρόσθεσε “σε αυτή τη διάσκεψη θα δούμε ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι”.

Όπως είπε απόψε φτάνει στην Άγκυρα ο Τ/Κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί όπου θα έχει επαφές αύριο ενώ σήμερα είναι στην Άγκυρα ο διαπραγματευτής Οζντίλ Ναμί. “Θα πάμε στο Κραν Μοντάνα προετοιμασμένοι”, ανέφερε.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ
infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...