Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Η ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;


Tο εμβόλιο είναι ουσιαστικά η κατήχηση και η οικειοποίηση του διαβόλου και της βασιλείας του – όπως και στην κατήχηση της Βαπτίσεως αναφωνεί ο μελλοβαπτιζόμενος το «αποτάσσομαι» και το «συντάσσομαι».

-Αδελφή Χριστοδώρα είναι τα εμβόλια το σφράγισμα;

-Ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να καταργήσει όχι μόνον την πίστη και το βίωμα των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και όλων των θρησκευμάτων του κόσμου για κάθε Θεό ή σέβασμα που πιστεύει έκαστος άνθρωπος πάνω στην γη.

«καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα».(Β΄Θεσσ. β 2-4)

Γι’αυτό και οι ιθύνοντες έχουν μελετημένα φροντίσει τα εμβόλια να περιέχουν συστατικά όχι μόνο από κύτταρα εκτρωθέντων παιδίων, αποτρόπαια πράξη για εμάς τους Χριστιανούς, αλλά και στοιχεία από χοίρους, απαγορευμένους για βρώση από τους Ισραηλίτες και Μουσουλμάνους, αγελάδες, επίσης απαγορευμένες για τροφή από τους Ινδουϊστές και άλλα.

Θέλει λοιπόν ο ρυπαρός Αντίχριστος να καθαιρέσει κάθε ιερό και όσιο από την ψυχή των ανθρώπων, όπου και αν πιστεύουν αυτοί, ούτως ώστε να βρει χώρο για να θρονιαστεί μετά αυτός.

Άρα με την σειρά αυτή το εμβόλιο είναι ουσιαστικά η κατήχηση και η οικειοποίηση του διαβόλου και της βασιλείας του – όπως και στην κατήχηση της Βαπτίσεως αναφωνεί ο μελλοβαπτιζόμενος το «αποτάσσομαι» και το «συντάσσομαι».

Έπειτα αφού δεχτούν οι άνθρωποι μέσα στις φλέβες και τα κύτταρά τους την άρνηση της πίστεώς τους θα έρθει αμέσως ο αντίχριστος απλά και μόνο για να τους επισφραγίσει στο όνομά του με το 666. Όπως μία υπηρεσία επισφραγίζει μόνον τα δικά της έγγραφα και όχι ξένα.

-Και όλοι αυτοί που από άγνοια ή εξαναγκασμό εκβιάστηκαν να εμβολιαστούν τι θα απογίνουν;

-Ο Θεός δεν θα ζητήσει από τους ανθρώπους το ίδιο μερίδιο της ευθύνης. Ας πούμε αν αύριο υποχρεώσουν όσους κάνουν χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις, όσους θα πρέπει να εγχειριστούν…ή αν απειλήσουν τους φτωχούς οικογενειάρχες με παιδιά πως θα τους πετάξουν στον δρόμο ….τι θα γίνουν όλοι αυτοί;

-Τι;

-Να μην επιτρέψει ο Χριστός μας σε όσους πραγματικά Τον αγαπούν να μαγαριστούν από τα Ηρωδιακά εμβόλια του Αντιχρίστου, αλλά όπως ο Άγιος Θεόδωρος φρόντισε και έδωσε εναλλακτική λύση με τα κόλλυβα στην πείνα που θα ερχόταν στους Χριστιανούς από τα μολυνθέντα φαγητά που είχε μαγαρίσει ο Ιουλιανός, έτσι και τώρα να δώσει διέξοδο στο δαιμονικό αδιέξοδο των εμβολίων.

-Μακάρι να ομολογήσουμε.

-Η ομολογία και το μαρτύριο τώρα είναι φρικτότατο και όχι όπως των παλαιών Χριστιανών.

Τότε μαρτυρούσαν σκληρά μεν αλλά είχαν μαζί και την ευλογία, συγκατάθεση και συμμαρτυρία της Εκκλησίας και των Επισκόπων που και αυτοί μαζί τους έπεφταν στην φωτιά. Τώρα και να θέλει να αντισταθεί και να ομολογήσει κάποιος απλός Χριστιανός, μαζί με τον απηνή διωγμό που θα δεχτεί, θέλει κηρυχθεί και κατατρεχθεί ως πλανεμένος και από την διοικούσα Εκκλησία.

Ας μην μας αφήσει λοιπόν η Παναγία να Την αφήσουμε αλλά να συναντήσουμε κάποτε Τον Χριστόν με την δική Του σφραγίδα επάνω μας και να μην ντροπιαστούμε όταν τον δούμε κάποια μέρα στα μάτια.


–ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ-


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνουμε εξορκισμό στόν κατηχούμενο που προσέρχεται στό βάπτισμα;
Αν λοιπόν είναι ήδη θρονιασμένος εκεί, για ποιό θρόνιασμα μιλά η ηγουμένη, όσον αφορά στούς αβάπτιστους τού κόσμου;
Μιχάλης, Gloucester.

amethystos είπε...

Καίρια παρατήρηση. Αυτό σημαίνει μιλάω μέ λέξεις καί όχι μέ σκέψεις. Είναι κάπως απλοική η θέση της. Αλλά δυστυχώς γεννιόμαστε μέσα στήν αμαρτία όπως λέει καί ό Δαυίδ. Καί τά παιδιά μας είναι ένα υπέροχο κράμα αγαθότητος καί εγωισμού τό οποίο λόγω τού πολιτισμού μας γέρνει πολύ γρήγορα πρός τήν επικράτηση τού εγώ σάν ταυτότητά μας. Σήμερα η εκκλησία έχει παραδοθεί στήν μεγαλομανία η οποία ζεί μόνον μέ τήν ψευδοπροφητεία. Στήν οίηση Αυτό μάς είπε καί ο Κύριος. Από δώ καί μπρός θά ακούτε συνεχώς ότι εδώ κι' εκεί εμφανίστηκε ο Χριστός αλλά νά μήν τό πιστεύσεται. Μέσα μας φωλιάζει η ύπουλη ταυτότητα ΕΓΩ-ΧΡΙΣΤΟΣ. Στήν οποία προσκρούει κάθε μας προσπάθεια μετανοίας.

χαλαρωσε είπε...

Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεν αφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς. Εγώ δε κατεστάθην βασιλεύς υπ΄ αυτού επί Σιών όρος το άγιον αυτού, διαγγέλλων το πρόσταγμα Κυρίου. Κύριος είπε προς με· υιός μου εί συ. Εγώ σήμερον γεγέννηκα σε. Αίτησαι παρ΄ εμού και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσιν σου τα πέρατα της γης. Ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς. Και νυν, βασιλείς, σύνετε· παιδεύθητε, πάντες οι κρίνοντες την γην. Δουλεύσατε τω Κυρίω εν φόβω και αγαλλιάσθε αυτώ εν τρόμω. Δράξασθε παιδείας, μήποτε οργισθή Κύριος και απολείσθε εξ οδού δικαίας, όταν εκκαυθή εν τάχει ο θυμός αυτού, μακάριοι πάντες οι πεποιθότες επ΄ αυτώ.

ΔΙΚΑΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.