Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τα φθινοπωρινά μέτρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Covid-19 αποκαλύπτουν ξεκάθαρα το ολοκληρωτικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΔΙΩΞΕΩΝ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Πρόσφατο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για το επόμενο κύμα της Covid-19, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Ευρωδιευθυντήριου.

Τα μέτρα της ΕΕ στην πραγματικότητα στοχεύουν όχι μόνο να εξολοθρεύσουν τους ανεμβολίαστους, τους ασθενείς, τους ΑΜΕΑ και όσους ηλικιωμένους δεν πέθαναν ακόμα, να σπρώξουν με κάθε τρόπο στους αφρικανικούς λαούς όσα εμβόλια περίσεψαν, αλλά και να φιμώσουν όσους αντιδρούν στον καταναγκαστικό εμβολιασμό ή καταγγέλουν το ολοκληρωτικό τεχνοφεουδαρχικό και μετανθρωπικό καθεστώς, χαρακτηρίζοντάς τους ως …φιλορώσους και …διασπορείς ψευδών αφηγημάτων.

Η πολιτική σύνδεση των εμβολιασμένων με το δυτικό μπλοκ της νατοϊκής ηγεμονίας (του βούρδουλα), και των ανεμβολίαστων με τη Ρωσία, δημοσιοποιείται για πρώτη φορά ανοιχτά σε ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο. Η πτώση του νατοϊκού μπλοκ είναι λοιπόν αναπόφευκτη και οι πυλώνες του κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποτρέψουν. Είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν.

Ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο» με πολλά «όπλα» και «σφαίρες», ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όσων καταφέρνουν να μεταφράσουν τη γλώσσα της αντίθετης λογικής, τη Νεομιλία, την οποία χρησιμοποιούν οι υπερεθνικές ελίτ και τα όργανά τους.

Το μήνυμα /ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα μέτρα που θα ληφθούν κατά της εξάπλωσης της Covid-19 το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2023 είναι γραμμένο σ’ αυτήν ακριβώς τη γλώσσα.

Διαβάζοντάς το καθίσταται πλέον οφθαλμοφανές ότι όχι μόνο οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση (την οποία ανέκαθεν ποδηγετούσαν οι ΗΠΑ) ψυχορραγούν, αλλά ότι ακούγεται και ο επιθανάτιος ρόγχος της παγκόσμιας σιωνιστικής ηγεμονίας που επιβλήθηκε με το βούρδουλα του ΝΑΤΟ και οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι του βαθέως κράτους των χαζαροχαλδαίων Αγγλοσαξόνων, ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού, δεν ξέρουν πλέον πώς να τη στηρίξουν.

Aποκαλύπτεται ότι τα μέτρα για την Covid-19 όχι μόνο δεν είναι υγειονομικά, αλλά γίνεται πλέον ξεδιάντροπα μετατόπιση του ζητήματος του εμβολιασμού από το πεδίο της υγείας στο πεδίο της πολιτικής προπαγάνδας και ιδεολογίας.

Το μήνυμα

Το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον κατάλογο των συγκεκριμένων μέτρων που οι χώρες της Ε.Ε «θεωρείται» ότι θα υιοθετήσουν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πολλοστό κύμα του Covid −που οι «πεφωτισμένοι» των Βρυξελλών προβλέπουν ως άλλες Κασσάνδρες ότι θα «ξεσπάσει» το αμέσως επόμενο διάστημα και θα διαρκέσει επί χρόνια− δημοσιεύτηκε στις 2.9.2022.

Ωστόσο, το μήνυμα μέχρι τις 13.9.2022 που γράφεται αυτό το κείμενο, υπήρχε μόνο στη γλώσσας μίας και μόνο χώρας της Ένωσης, της Μάλτας, δηλαδή στα αγγλικάκαι σε καμμία άλλη, ούτε καν των πολυπληθέστερων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αποτελεί πλέον μέλος της ΕΕ και δεν επηρεάζεται από τις αποφάσεις της.

Η οθόνη που εμφανίζεται όταν πατήσει κανείς το κουμπί της γλώσσας «ελληνικά» για να διαβάσει το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον επίσημο ιστότοπο της ΕΕ για την Υγεία, εμφανίζει ότι η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνικά.

Λόγω των επιπτώσεων των επικείμενων μέτρων στις ζωές μας, θεωρήσαμε λοιπόν χρήσιμο να μεταφράσουμε όλο το αγγλικό κείμενο στα ελληνικά για όσους θέλουν να είναι πλήρως ενήμεροι γι’ αυτά που έρχονται (αν τελικά κατορθώσουν να τα επιβάλλουν, πράγμα όχι και τόσο σίγουρο) και να υπογραμμίσουμε με κόκκινα έντονα γράμματα όσα σημεία θεωρήσαμε ότι περιέχουν αντίστροφες έννοιες ή είναι καίριας σημασίας.

Όπως λοιπόν θα διαβάσετε στη μετάφραση που παραθέτουμε, η Επιτροπή αναγνωρίζει ρητά ότι «είναι αδύνατο να προβλεφθεί ποια παραλλαγή του Covid θα είναι κυρίαρχη την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα».

Επομένως, σε τι θα χρησιμοποιηθούν τα νέα εμβόλια που προπαραγγέλθηκαν σε γιγαντιαίες ποσότητες και εγκρίθηκαν μόλις μια ημέρα πριν από τη δημοσίευση αυτής της ανακοίνωσης, δηλαδή την 1.9.2022, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ανακοίνωση ήταν έτοιμη από καιρό;

Σίγουρα, όχι για καλό. Ο στόχος της κατασκευής τους προφανώς δεν είναι η προστασία των ανθρώπων, αλλά η καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ωστόσο, έστω και αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτρέπει τα κράτη μέλη να εφαρμόσουν διάφορες στρατηγικές και μέτρα, επισημαίνουμε ότι δεν έχει δεσμευτική εξουσία σε αυτό το στάδιο πάνω στα κράτη μέλη.

Επομένως, κάθε ισχυρισμός της ελληνικής κυβέρνησης ότι «αυτά τα μέτρα τα επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εμείς απλώς υπακούμε» είναι έωλος και ψευδής. Η Επιτροπή ναι μεν θέλει να επιβληθούν, αλλά νομικά δεν έχει εξουσία να τα επιβάλλει και η κάθε χώρα μέλος σε τελευταία ανάλυση, μπορεί να τα αγνοήσει.

Η αντίθετη λογική και οι κρυμμένες «λεπτομέρειες»

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε άλλο κόσμο. Και όντως έτσι είναι, διότι οι εμπνευστές τέτοιων κειμένων δεν ζουν όπως εσείς και εγώ.

Οι συντάκτες της προσπαθούν λοιπόν να εμφανίσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μια στοργική «μητέρα» που νοιάζεται απίστευτα για τα παιδιά της, που τα αγαπά τόσο πολύ, ώστε κινεί γη και ουρανό για την καλή υγεία και την ευζωία τους.

Εμείς γιατί δεν το βλέπουμε αυτό ούτε στη χώρα μας, ούτε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες; Ζούμε σε άλλο πλανήτη;

Όχι βέβαια.

Απλώς όπως πάντα, τα όργανα του διεθνούς κεφαλαίου, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μιλούν και γράφουν στη γλώσσα των αντίθετων εννοιών, νομίζοντας ότι έτσι θα εξαπατούν τον κόσμο αιωνίως. Κάθε ψέμμα όμως τελειώνει κάποτε, έτσι και τα ψέμματα των σιωνιστικών ελίτ, όπως αυτό των «ασφαλών» εμβολίων, καταρρέουν ένα ένα.

Ιδού λοιπόν τα κυριώτερα σημεία των μέτρων και στρατηγικών της Επιτροπής για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022 και οι δικές μας επισημάνσεις, όπου χρειάζεται.

− Είναι σημαντικό να ενισχυθεί το μήνυμα ότι τα τρέχοντα εμβόλια συνεχίζουν να παρέχουν υψηλά επίπεδα προστασίας από νοσηλεία, σοβαρές ασθένειες και θάνατο.

* Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πλέον θάνατοι COVID-19 αφορούν εμβολιασμένους, η ίδια η Επιτροπή προτρέπει τις κυβερνήσεις να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

− Τα εμβόλια εγκρίθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, με συνοπτική διαδικασία που καθόρισε η Επιτροπή το 2021.

* Άρα εγκρίθηκαν μόλις μία ημέρα πριν από τη δημοσίευση του μηνύματος, δηλαδή την 1.9.2022 γεγονός που αποδεικνύει ότι το μήνυμα ήταν ήδη έτοιμο.

− Η Επιτροπή συνεργάζεται με διεθνείς εταίρους και κατασκευαστές πιθανών εμβολίων για τον παν-κορωνοϊό ή για συνδυασμούς εμβολίων που προκαλούν ευρύτερες, ισχυρότερες και μακροχρόνιες ανοσοαποκρίσεις. Επιπλέον, η Επιτροπή παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη εμβολίων μέσω ενδορινικής, ενδομυϊκής και ενδοδερμικής χορήγησης.

* Με βάση τις εκατόμβες που βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά, εννοούν ανοσοαποκρίσεις που οδηγούν είτε σε σοβαρές επιπλοκές, είτε σε θάνατο, σύντομο ή αργό. Όσο για τα ενδορινικά, ενδομυϊκά και ενδοδερμικά εμβόλια, εφόσον οι κλινικές δοκιμές των προηγούμενων εμβολίων ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, και ότι εγκρίθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, αλλοίμονό μας. Ουδεμία εμπιστοσύνη πλέον δεν μπορούμε να έχουμε ούτε στις φαρμακευτικές εταιρείες που τα παράγουν, ούτε στους γιατρούς που τα προωθούν.

− Είναι ουσιαστικής σημασίας οι κατάλληλες ρυθμιστικές οδοί για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια επόμενης γενιάς.

* Εννοούν ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να ψηφίζουν ΠΝΠ (Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου) που θα επιβάλλουν ένα σωρό παρανομίες και αντισυνταγματικότητες και να τις περνούν μέσα σε άσχετα νομοσχέδια που θα δημοσιεύονται στα ΦΕΚ αλλά ο κόσμος δεν θα τις μαθαίνει παρά μόνο κατόπιν εορτής.

− Προτεραιότητα των εθνικών εκστρατειών εμβολιασμού πρέπει να παραμείνει η βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης του αρχικού εμβολιασμού και της πρώτης αναμνηστικής δόσης σε επιλέξιμα άτομα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ομάδες πληθυσμού με υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών εκβάσεων και για χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

* Αυτό το τονίζουν διότι δεν θέλουν να υπάρχουν καθόλου ομάδες αναφοράς ανεμβολίαστων, έτσι ώστε να μην μπορούν να υπάρχουν μαρτυρίες που θα δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι νοσούν και πεθαίνουν πολύ λιγότερο από τους εμβολιασμένους.

− Συμπληρώστε τα κενά στην εμβολιαστική κάλυψη. Η βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης του αρχικού εμβολιασμού και της πρώτης αναμνηστικής δόσης σε επιλέξιμα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εφήβων, παραμένει προτεραιότητα.

* Θυμίζουμε ότι γενικά ο εμβολιασμός των παιδιών, προκάλεσε κατακραυγή από
αρκετούς παιδίατρους και γιατρούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της κακής σχέσης κινδύνου-οφέλους από αυτήν την προσέγγιση: η σύστασή του έστω και σε «επιλέξιμες» ομάδες, είναι όχι μόνο απαράδεκτη, αλλά και εγκληματική, καθότι δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες ευρείας κλίμακας.

− Δώστε προτεραιότητα στη χορήγηση πρόσθετης αναμνηστικής δόσης (δεύτερη ή μεταγενέστερη) σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και άτομα οποιασδήποτε ηλικίας που διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής νόσου (για παράδειγμα, άτομα με υποκείμενες συννοσηρότητες, ανοσοκατεσταλμένα άτομα και έγκυες γυναίκες).

* Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, ευγονικής και μείωσης των γεννήσεων. Η εντελώς αντισυνταγματική εμμονή με τους άνω των 60 χωρίς κριτήρια, είναι κατάπτυστη.

− Κάντε συστάσεις για τα οφέλη της πρωτογενούς και της αναμνηστικής θεραπείας για διαφορετικές ομάδες πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν νοσήσει στο παρελθόν.

* Εγκληματική προτροπή, εφόσον είναι παλαιόθεν γνωστό στους γιατρούς ότι η φυσική ανοσία είναι η καλύτερη. Πραγματικά δεν θέλουν να τους ξεφύγει κανείς!

− Επικαιροποιείστε τη στρατηγική δημόσιας επικοινωνίας, με βάση τις επιδημιολογικές εξελίξεις, τις αλλαγές στις αντιλήψεις του κοινού και τη στάση του απέναντι στην τρέχουσα ασθένεια, τον εμβολιασμό και την πανδημία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας παρακολούθησης και της γρήγορης αντιμετώπισης ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών.

* Πρόκειται για προτροπή προς τις κυβερνήσεις σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, λογοκρισία και δαιμονοποίηση των αντιφρονούντων. Ποιος και με ποιο δικαίωμα κρίνει ποιες πληροφορίες είναι ψευδείς;

 Αυξήστε την εμπιστοσύνη στα εμβόλια απομυθοποιώντας τις λανθασμένες πληροφορίες και την παραπληροφόρηση στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

* Διαταγή να τεθεί σε εφαρμογή πάλι η γνωστή επιχείρηση υπνωτισμού και προπαγάνδας, που ο έγκριτος Βέλγος καθηγητής κλινικής ψυχολογίας Mattias Desmet του πανεπιστημίο της Γάνδης αποκαλεί Μass Formation (μαζική χειραγώγηση), ενδεχομένως πιο σοφιστικέ από την πρώτη, επειδή παγκοσμίως έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι παρενέργειες των εμβολίων σε εκατομμύρια κόσμο.

Όχι μόνο λοιπόν οι κυβερνήσεις θα έχουν το δικαίωμα να διαχέουν fake news του τύπου «όλοι εμβολιασμένοι, όλοι ασφαλείς», αλλά και μίσθαρνοι fact checkers (ελεγκτές περιεχομένου διαδικτύου) θα λογοκρίνουν, θα σπιλώνουν προσωπικότητες και θα εξαφανίζουν, όπου μπορούν, την αντίθετη γνώμη επιστημόνων και πολιτών που αντιδρούν σ’ αυτό το έγκλημα.

Και λέμε έγκλημα διότι είναι εγκληματικό οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν οποιαδήποτε ιατρική πράξη σε πολίτες παρά τη θέλησή τους, πόσο μάλλον πειραματικά σκευάσματα με προσωρινή αδειοδότηση για τα οποία δεν έχουν γίνει κλινικές δοκιμές, παρά μόνο σε 8 (οκτώ) ποντίκια, σύμφωνα με δηλώσεις γνωστού χειρούργου ιατρού!

− Αντιμετωπίστε τη πολιτική διάσταση των εκστρατειών εκείνων που διστάζουν να εμβολιαστούν και την παραπληροφόρηση που συνδέεται με αφηγήματα κατά της Δύσης και της ΕΕ. Ιδιαίτερες προκλήσεις περιλαμβάνουν τα δίκτυα όπου κυκλοφορεί παραπληροφόρηση για άλλες κρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας.

* Αυτό το σημείο είναι ίσως το πιο συνταρακτικό απ’ όλα: συνδέει ρητά τη διστακτικότητα για τα εμβόλια με αντιδυτικά και αντιενωσικά «αφηγήματα» και ειδικά με τη Ρωσία. Πρόκειται για ένα μείγμα που δεν επιτρέπεται να υπάρχει μέσα σε ένα έγγραφο που (υποτίθεται ότι) μιλάει για την υγεία.

Δεν έχουμε να κάνουμε πλέον με ένα μητρώο επιστημονικών επιχειρημάτων, αλλά για μια προώθηση …αντιρωσικής ιδεολογίας και προπαγάνδας η οποία χαρακτηρίζει με αυθαίρετο τρόπο όσους διστάζουν να εμβολιαστούν, ως αντιδυτικούς και …φιλορώσους και τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «ρωσική στρατιωτική επίθεση», ενώ αυτή που δεν τήρησε τις Συμφωνίες του Μινσκ ήταν η Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, τα νέα μέτρα στοχεύουν όχι μόνο να εξολοθρεύσουν όσους ανεμβολίαστους, ασθενείς και ηλικιωμένους δεν πέθαναν ακόμα, αλλά και να φιμώσουν τους φιλορώσους και γενικά όσους αντιδρούν και καταγγέλουν το ολοκληρωτικό τεχνοφεουδαρχικό καθεστώς του Σκοτεινού Διαφωτισμού που οι ανώτερες ελίτ προσπαθούν λυσσωδώς να εγκαθιδρύσουν στην Ευρώπη και γενικότερα στη Δύση.

Η πολιτική σύνδεση των εμβολιασμένων με το δυτικό μπλοκ (της νατοϊκής ηγεμονίας του βούρδουλα), και των ανεμβολίαστων με τη Ρωσία, δημοσιοποιείται για πρώτη φορά ανοιχτά σε ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο.

− 26 κράτη μέλη έλαβαν επιχορηγήσεις άμεσης δράσης για την υποστήριξη της παρακολούθησης των αστικών λυμάτων και των συναφών δραστηριοτήτων.

* Έτσι εξηγείται και οι τακτικές ανακοινώσεις για τα αστικά μας λύματα. Η «δράση» είναι επιχορηγούμενη. Κι άλλες «δουλειές».

− Τα κράτη μέλη θα πρέπει να ενισχύσουν τα μέτρα για τη στήριξη της καλής ψυχικής υγείας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και του γενικού πληθυσμού.

* Αυτή είναι μία εντελώς ύποπτη και ψευδής δήλωση που χρήζει διερεύνησης. Οι οργανισμοί του διεθνούς κεφαλαίου προσπαθούν σε πρώτη φάση να ξεκάνουν τουλάχιστον το 15% του πληθυσμού, κατά συνέπειαν, είναι ποτέ δυνατόν να ενδιαφέρονται για την ψυχική του υγεία; Σε καμμία περίπτωση. Επομένως, η δήλωση υποκρύπτει ή τη χορήγηση αντικαταθλιπτικών ή κάτι άλλο.

− Η ενίσχυση του εργατικού δυναμικού στον τομέα της υγείας, θα καταστήσει τα συστήματα υγείας πιο ανθεκτικά. Η Επιτροπή υποστηρίζει την κατάρτιση επαγγελματιών υγείας μέσω του προγράμματος EU4Health, του ESF+ (European Social Fund Plus / Eυρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου) και του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τις Δεξιότητες.

* Το EU4Health δεν είναι αυτό που ίσως νομίζει ο κόσμος. Κύριος στόχος του είναι κυρίως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγειονομικής περίθαλψης, και όχι η πρόσληψη και άλλων υγειονομικών στο δημόσιο τομέα.

Επομένως, όταν λένε ενίσχυση, δεν εννοούν την επαναπρόσληψη των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Με βάση την εκπαίδευση (ανεμβολίαστων) λαθρομεταναστών ως πυροσβεστών που παρακολουθήσαμε πρόσφατα, τη στιγμή που η κυβέρνηση απαιτεί από τους Έλληνες πυροσβέστες να εμβολιαστούν, μπορούμε να εικάσουμε ότι θα προσλάβουν λαθρομετανάστες (ανεμβολίαστους φυσικά) με συμβάσεις, μέσω ιδιωτικών εταιρειών, ή ΜΚΟ, που ενδεχομένως να έχουν εμπειρία ή και καθόλου, και να αποκτήσουν κάποια στοιχειώδη κατόπιν ταχύρυθμης εκπαίδευσης.

Όσο για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τις Δεξιότητες, χρήζει διερεύνησης.

− Επικεντρωθείτε στη θεραπεία της long COVID, εντοπίζοντας υποψήφιες θεραπείες και αναπτύσσοντας κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας για να επαληθευτούν τα οφέλη τους.

* Ένα παραπλανητικό κείμενο για τους ασθενείς με long Covid και τα μέτρα που θα ληφθούν υποτίθεται υπέρ τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως δημιούργημα τεκτονικών Στοών, όπως και η Γαλλική Επανάσταση, οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Μπολσεβίκοι και πολλά άλλα, δεν δημιουργήθηκε για το καλό των ευρωπαϊκών λαών, αλλά των σιωνιστικών τραπεζικών και βιομηχανικών τραστ.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, ουδέποτε η ΕΕ θα ενδιαφερθεί για το καλό των λαών της, ειδικά στην εποχή της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, που κατά την άποψη των ηγετών του διεθνούς κεφαλαίου, τα ¾ των Ευρωπαίων περισσεύουν ως μη απασχολήσιμοι.

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή να μην πέσει κανείς ασθενής με long COVID στην παγίδα ότι αυτά τα τέρατα ενδιαφέρονται να ανακουφίσουν όσους νόσησαν από τον κατασκευασμένο ιό και επιβίωσαν, αλλά τελικά έγιναν σαν «ζόμπι».

Οι κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας δεν είναι παρά η χορήγηση και άλλων πειραματικών σκευασμάτων, ίσως και φαρμάκων, στους ασθενείς, που θα χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα με στόχο την ελεήμονα ευγονική τους εφόσον θεωρούνται πλέον «καμμένα χαρτιά».

− Κοινός μας στόχος παραμένει να απολαμβάνουμε απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, εφόσον το επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση.

* Μόλις ψυχράνει ο καιρός, θα παρουσιάσουν ψευδή στοιχεία, ώστε να επιβάλλουν ξανά lockdown και απαγορεύσεις μετακινήσεων, μαζί με τεχνητές ενεργειακές ελλείψεις. Έγιναν πλέον προβλέψιμοι.

− Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα πρέπει να εισαχθούν ή να επανεισαχθούν μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο και αναλογικό για την προστασία της δημόσιας υγείας.

* Θα ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο.

− Τα μέτρα περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας και περιορισμό του μεγέθους των συγκεντρώσεων.

* Παρομοίως.

− Άλλα μέτρα όπως η τηλε-εργασία έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

* Πάλι τα ίδια.

− Προωθείστε τον εμβολιασμό των μαθητών και του προσωπικού.

* Τώρα θα εκβιάσουν τους ανεμβολίαστους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

− Η προσαρμογή της περιόδου ισχύος των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν για την πρώτη αναμνηστική δόση, ενδέχεται να καταστεί απαραίτητη.

* Σημαίνει ότι για να ισχύουν τα πιστοποιητικά, πρέπει οι κάτοχοί τους να έχουν κάνει και την τελευταία δόση των νέων «προσαρμοσμένων» εμβολίων, δηλαδή 4 ή 5 δόσεις. Καλό κατευόδιο…

− Η τρέχουσα κατάσταση χαρακτηρίζεται από προσφορά εμβολίων που υπερβαίνει τη ζήτηση: η παγκόσμια διαθεσιμότητα εμβολίων δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης σε ορισμένες χώρες. Παρόλο που η παγκόσμια προσφορά εμβολίων κατά του COVID-19 έχει σταθεροποιηθεί, πολλές χώρες, ειδικά στην Αφρική, απέχουν ακόμη πολύ από την επίτευξη επαρκών ποσοστών εμβολιασμού.

* Η διεθνής Συμμορία ανησυχεί γιατί τα εμβόλια σαπίζουν στις αποθήκες (έχοντας προφανώς λήξει) και προσπαθεί να τα σπρώξει με κάθε τρόπο στους αφρικανικούς και σε άλλους λαούς του αναπτυσσόμενου κόσμου. Η επιχείρηση θα αποτύχει διότι τουλάχιστον οι Αφρικανοί δεν πρόκειται να πειστούν, επειδή έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τα δυτικά φαρμακευτικά τραστ.

− Η καταπολέμηση της κακής πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης εναντίον του εμβολιασμού πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς σε παγκόσμια κλίμακα. Η παράκαμψη της χειραγώγησης από τη παρείσφρυση ξένων πληροφοριών απαιτεί συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή και τα κράτη μέλη, ανέπτυξε την Εργαλειοθήκη της ΕΕ για να αντιμετωπίσει τη Χειραγώγηση από την Παρεμβολή Ξένων Πληροφοριών (Εργαλειοθήκη FIMI – Foreign Information Manipulation and Interference).

* Ουσιαστικά η Εργαλειοθήκη για τη Χειραγώγηση από την Παρεμβολή Ξένων Πληροφοριών είναι το νέο οπλοστάσιο που έχουν επινοήσει οι ΗΠΑ / ΝΑΤΟ / CIA και τα συγκοινωνούντα δοχεία των οργάνων του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου για να εμποδίσει τις φιλορωσικές τάσεις, ή την υποστήριξη ενός πολυπολικού, και όχι μονοπολικού κόσμου (Αγγλοσαξονικού), εντός της σφαίρας επιρροής τους.

Ουσιαστικά η παραπληροφόρηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν παράγοντα, ξένο ή εγχώριο, για την επίτευξη πολιτικών, ιδεολογικών, οικονομικών ή στρατιωτικών στόχων.

Αυτό ακριβώς κάνει το Ευρωδιευθυντήριο συστηματικά, αλλά προσπαθεί να πείσει πάση θυσία τον ζαλισμένο μέσο Ευρωπαίο ότι το κάνουν οι «ξένοι», εννοώντας πάντα τις μυστικές υπηρεσίες των …Ρώσων και πιο χλιαρά των Κινέζων, αλλά ποτέ, για παράδειγμα, των Αμερικανών, των Βρετανών ή των Ισραηλινών.

− Η ΕΕ είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για μια νέα νομικώς δεσμευτική διεθνή συμφωνία για την πρόληψη, τη θεραπεία και την αντιμετώπιση της πανδημίας και για στοχευμένες τροπολογίες για την ενίσχυση των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του 2005.

* Η πείρα μάς έχει αποδείξει ότι οι νεοταξίτες, οποιαδήποτε τροποποίηση κάνουν τα τελευταία χρόνια πάνω σε παλαιούς κανονισμούς, ουσιαστικά είναι βλαπτική για την ανθρωπότητα. Επομένως, και η τροποποίηση οποιουδήποτε παλαιότερου κανονισμού υγείας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι για καλό, αλλά εις βάρος της ανθρωπότητας. Συμβουλεύουμε να ερευνηθεί διεξοδικά αυτό το θέμα.

− 42 δισεκατομμύρια ευρώ επενδύσεων προορίζονται για τη στήριξη της βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης στο πλαίσιο των σχεδίων ανάκαμψης και ανθεκτικότητας που εγκρίθηκαν, και σχεδόν το ένα τρίτο αυτού του ποσού διατίθεται σε επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στην προώθηση της ψηφιοποίησης των συστημάτων υγείας.

* Η ψηφιοποίηση της υγείας σημαίνει πολύ λιγότερο προσωπικό, ακόμα και εξειδικευμένο, και αντικατάστασή του από διαγνωστικά λογισμικά που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, από ιατρικές επεμβάσεις εξ αποστάσεως και από νοσηλευτές- ρομπότ, αναμένοντας στο μεταξύ να μειωθεί αισθητά ο πληθυσμός και οι ίδιοι φυσικά οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί αρκετοί από τους οποίους πεθαίνουν ήδη. Γι’ αυτό οι περισσότερες χώρες της Δύσης αρνούνται να επαναπροσλάβουν ή να προσλάβουν ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Σχετικά με τη ρομποτοποίηση του υγειονομικού τομέα η γράφουσα έχει ήδη προειδοποιήσει με το άρθρο Η ρομποτοποίηση ως πέμπτη φάλαγγα του ολοκληρωτισμού ήδη από το 2019.

Συμπεράσματα

Όχι μόνο λοιπόν θα επιστρέψει το υγειονομικό πάσο, όχι μόνο θα υποστούν τα υποχρεωτικά τεστ ακόμα και όσοι έχουν κάνει 2 ή 3 δόσεις αλλά δεν θέλουν να κάνουν άλλες, διαφορετικά θα θεωρηθούν ανεμβολίαστοι, όχι μόνο τους επόμενους μήνες θα υποστούμε πολιτικές με στόχο την υγεία μας, αλλά και ενεργειακούς και πολιτικούς περιορισμούς.

Σε κάθε περίπτωση αρνούμεθα σθεναρά και αμετάκλητα να υποκύψουμε στο βιασμό μας με πειραματικά σκευάσματα, και θα εξακολουθήσουμε να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας.

Ακόμα και αν λογοκρίνουν το διαδίκτυο, υπάρχει η λύση των εντύπων τρακτ, και των συνθημάτων στους τοίχους. Τα νέα Γκουλάγκ δεν θα περάσουν. Όσο περισσότεροι αρνούνται να συμμορφωθούν, τόσο το τέλος του ολοκληρωτισμού θα σιμώνει.

Και φυσικά την ώρα της κάλπης ρίχνουμε μαύρο σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της βουλής, νυν και πρώην, και σε όσα εξωκοινοβουλευτικά έχουν ηγέτες κηφήνες ή διαπλεκόμενους που σιτίστηκαν ή σιτίζονται από γνωστούς και άγνωστους παράγοντες και οργανισμούς, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, που δεν καταγγέλλουν την οικογενειοκρατία των 3-4 αλλογενών οικογενειών που κυβερνούν τη χώρα μας για πάνω από 100 χρόνια, τη δράση των μυστικών εταιρειών, των στοών μέσα στις Στοές, τη διαπλοκή του ΝΑΤΟ μ’ αυτές, το μακρύ τους χέρι στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας, και την εγκληματική και σατανιστική δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό βέβαια, εφόσον οι Συμμορίτες δεν τολμήσουν να επιβάλλουν ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού σε όσους ψηφοφόρους είναι ανεμβολίαστοι, απαγορεύοντας την πρόσβασή τους στα εκλογικά τμήματα, φοβούμενοι το μεγάλο ποσοστό των ανεμβολίαστων στο οποίο θα έχουν συμπεριληφθεί πλέον και όσοι υποφέρουν ήδη από παρενέργειες, όσοι εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν λόγω της εργασίας τους και αρνούνται να κάνουν άλλες δόσεις, όσοι έχασαν αγαπημένα πρόσωπα από παρενέργειες, και βεβαίως οι υγειονομικοί.

Η εγκληματική Συμμορία προκειμένου να καταπραΰνει τις αντιδράσεις για μια τόσο κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, είναι πολύ πιθανόν με συνοπτικές διαδικασίες να αλλάξει τη νομοθεσία και να προτείνει επιστολική ψήφο, την οποία φυσικά δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει κανένας εκλογικός αντιπρόσωπος και βεβαίως θα καταφθάσει με μεγάλη …καθυστέρηση (έτσι εξελέγη ο Μπάιντεν).

Η ουσία είναι ότι όλα αυτά, επικίνδυνα σκευάσματα που προκαλούν θανατηφόρες παρενέργειες, υγειονομικά πάσα, δίωξη της ελεύθερης γνώμης, υποχρεωτικά τεστ, περιορισμός μετακινήσεων και όλα όσα γνωρίσαμε ή δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα, αποτελούν ξεκάθαρες εκδηλώσεις ενός ολοκληρωτικού, μαφιόζικου και εγκληματικού καθεστώτος που επιδιώκει την εξόντωση μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας.

Και επειδή οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, η μόνη λύση είναι να [πετσο]κόβονται.

ΠΗΓH:

Ηealth.ec.europa.eu

Τα νέα μέτρα σε ελληνική μετάφραση

https://aperopia.fr/09-2022/ta-fthinoporina-metra-tis-eyropaikis-epitropis-gia-tin-covid-19-apokalyptoyn-xekathara-to-oloklirotiko-prosopo-tis-eyropaikis-enosis/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εμβόλια σε κλύσμα να τους πουν να κάνουν, θα τα κάνουν. Έχω δει άνθρωπο μόνο του μέσα σε δασάκι να φορεί μάσκα, άλλον να οδηγεί μηχανάκι και να φορεί μάσκα.Αστοιχείωτοι που σου προκαλούν τρόμο.Τρόμο, γιατί μπορούν να δεχτούν τα πάντα.Αρκεί να το πει η τηλεόραση.Δεν έχουν καν την ικανότητα να καταλάβουν ότι η τηλεόραση συνδέεται με την εξουσία.Θεωρούν την τηλεόραση κάτι σαν Εγκυκλοπαίδεια.Και δεν έχουν άδικο, μόνον που δεν ξέρουν ότι είναι η ''Britannica''...

Ανώνυμος είπε...

I Eyropaiki Enosi ontos to pigainei pros mia oloklirotiki diktatoria. Alla me tipota den boroun na epanastatisoun enantia se ayton ton oloklirotismo oute oi stratokayloi opadoi tou Putin oute oi thriskoliptoi opadoi ton pasis fyseos kai pantos eortologiou diaforon gerontadon giati poly apla einai kai aytoi opadoi oloklirotismou. Synexizetai AM

Ανώνυμος είπε...

I oli fasi mou thymizei to 1934 otan ta 3 ekkatomyria meli ton SA prospathisan na enantiothoun ston Hitler otan katalavan oti anti gia ethniko sosialismo tha egathidrysei ethnikistiko kapitalistiko oloklirotismo. Alla eixan idi simadeytei os aploi traboukoi. Tin nyxta loipon ton megalon maxairion ta ligotera apo xilia meli ton SS pou omos eixan tin ypostirixi tou megalou kefalaiou kanan ta 3 ekkatomyria meli ton SA na katsoun souza. Ayti einai i moira olon ton traboukon. Kai oloi oi ethnikistes kai oloi oi opadoi gerontadon einai aploi traboukoi aplos patimena skata. Pagosmios. AM

Ανώνυμος είπε...

Den exo gnorisei akomi eite ethnikisti stratokaylo eite opado gerontadon pou na min einai thaymastis ton diaforon oikonomimenon lamogion. Aytoi se mia anametrisi me tin Nea Taxi se 10 lepta tha pesoun knok out. To eidame otan exosan stin steni tous arxigous ton Xrysaygiton. Oloi ekatsan souza. Apo patimena synomosiologika laikistika skata as min perimenei kanenas tipota. Xilies fores kalytera oi Baanter Meinxof pou eixan alli fysiognomia. Oti to prosopo ayto kai I psyxi elegan oi Arxaioi AM