Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ - ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ;

 


Φωτεινή πράσινη απάτη - Τεχνητή διατροφή, αναγκαστική φαρμακευτική αγωγή και εικονική ψυχαγωγία για τις μάζες;

Markku Siira


Πηγή: https://markkusiira.com/2022/07/06/myrkynvihrea-huijaussiirtyma-keinoravintoa-pakkolaakitysta-ja-virtuaaliviihdetta-massoille/

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα σχέδια υπερεθνικών ιδρυμάτων, χρηματοδότες και πολιτικούς transition... Εάν είστε εξοικειωμένοι, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτοί οι φαινομενικά καλοπροαίρετοι στόχοι και οι μελλοντικές προοπτικές είναι κατευθείαν από μια σκοτεινή ταινία επιστημονικής φαντασίας.


Όπως λέει ο Ρώσος ιστορικός και κοινωνικός επιστήμονας Andrei Fursov (φωτογραφία), το σχέδιο των «υπερ-παγκοσμιοποιών» είναι να δώσουν στις άνεργες μάζες ένα βασικό εισόδημα, ώστε να μην επαναστατήσουν εναντίον των αφεντικών τους. Αντί για την παραδοσιακή διέγερση, βυθίζονται στην εικονική πραγματικότητα στο σπίτι τους.

Και για να μην γίνει πολύ μεγάλο το αποτύπωμα άνθρακα τους, είναι γεμάτοι με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που μειώνουν σημαντικά την ανοσία, μειώνουν τη διάρκεια ζωής και αναγκάζουν τους εναπομείναντες ασθενείς επιζώντες να αγοράζουν περισσότερα φάρμακα, ενισχύοντας τις ροές εσόδων των φαρμακευτικών εταιρειών.

Εκτός από τις εικονικές «εικόνες τσίρκου», η διεθνική ψυχοελίτ προσφέρει «ψωμί» ή φαγητό στους υπηκόους της, αλλά στο μέλλον αυτή η «τροφή» θα είναι είτε vegan, είτε συνθετική είτε από έντομα, σκουλήκια και άλλους οργανισμούς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη εγκρίνει έναν «Κανονισμό για νέα τρόφιμα» που περιλαμβάνει την πώληση εντόμων ως τροφής.

"Οι όροι "κουνέλι βρώμη", "ταύρος", "mifu" και "σκουλήκι" είναι ήδη γνωστοί στους συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Σύντομα τα έντομα θα είναι επίσης μια εναλλακτική λύση στη vegan διατροφή. Ακόμα κι αν αυτό δεν ακούγεται ακόμη ως ελκυστική επιλογή για το η πλειοψηφία των ανθρώπων,

Εάν τα πράγματα πάνε άσχημα, οι ώρες γευμάτων των κοινών θα εξακολουθούν να περιλαμβάνουν «Δευτέρες χωρίς κρέας, Τρίτες Σκορπιού και Τετάρτες Σόγιας», σημειώνει σαρκαστικά ο Fursov. Αλλά χρειαζόμαστε επίσης εικονικά γυαλιά που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ξεφύγουν από μια ζοφερή πραγματικότητα στα βάθη ενός μυστικιστικού μετασύμπαντος.

«Κάθονται παθητικά στο σπίτι, αποξενωμένοι από τις κανονικές κοινωνικές επαφές και επομένως από τη συμμετοχή στον αγώνα για τα δικαιώματά τους», σχολιάζει ο Fursov.


Οι χρηματιστές καπιταλιστές, που είχαν ήδη κάνει περιουσίες με άλλους τρόπους, αναγνώρισαν τις δυνατότητες κέρδους της «πράσινης απάτης» και άρχισαν να συνεργάζονται για να προωθήσουν το επενδυτικό της μοντέλο και την ατζέντα. Ο ουρανός είναι κυριολεκτικά το όριο στην κλιματική πολιτική, και εδώ οι επενδυτές που έχουν συνειδητοποιήσει την «οικολογική» τους αξιοπιστία αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Καθώς γράφω αυτό, η αστυνομία στην Ολλανδία πυροβολεί αγρότες που διαμαρτύρονται για την απώλεια των μέσων διαβίωσής τους. Συμπτωματικά, τα φινλανδικά mainstream μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να σιωπούν για τα γεγονότα. Το τοξικό πράσινο κίνημα μίσους ζητά το κλείσιμο της παραδοσιακής γεωργίας. Τότε απλά μη βρώσιμο Soylentgrün για όλα τα έθνη.

Πέρα από το κίνητρο του κέρδους, το ψυχαναγκαστικό πρασίνισμα υποκινείται από έναν πιο σκοτεινό, ευγονικό στόχο, δηλαδή τη μείωση του αριθμού των «περιττών τρώγων» στον πλανήτη. Φυσικά, οι ελεγκτές γεγονότων πιστεύουν ότι αυτό είναι απλώς κάποια άγρια ​​«θεωρία συνωμοσίας», ή τουλάχιστον «μερικώς ψευδείς πληροφορίες», αλλά αν αφαιρεθούν οι μεταμφιέσεις της Snow Democracy, ίσως τα επόμενα χρόνια να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος λανθασμένος.

Όλα αυτά έχουν πουληθεί εδώ και καιρό στις μάζες στο όνομα της «αειφόρου ανάπτυξης» και της «φέρουσας ικανότητας» του πλανήτη. Τώρα ο ρυθμός επιταχύνεται, καθώς ορισμένοι γηριατρικοί παγκοσμιοποιητές θέλουν να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται όσο είναι ακόμα ζωντανοί, εκτός εάν η επιστήμη βρει τρόπο να παρατείνει περαιτέρω τη ζωή αυτής της δισεκατομμυριούχου μειονότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: