Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η υπόσχεση των Αδελφών της Ιταλίας: "Αντίο στον υποχρεωτικό anti-Covid εμβολιασμό και το Green Pass"

Στο πρόγραμμα του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι υπάρχει και εξεταστική επιτροπή για την αξιοποίηση για την αξιολόγησή του.

ΡΩΜΗ. Χωρίς υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Covid και χωρίς Green Pass. Είναι ένα από τα βήματα του προγράμματος για τις πολιτικές εκλογές των Αδελφών Ιταλίας (Φρατέλι ντ' Ιτάλια). Η καταπολέμηση του κορωνοϊού και των νέων απειλών θα γίνει «μέσω δομικών μέτρων, όπως ο ελεγχόμενος μηχανικός αερισμός σε σχολεία και γραφεία και η ενίσχυση των συγκοινωνιών», αναφέρεται σε απόσπασμα του προγράμματος που υποστηρίζει η Τζόρτζια Μελόνι. Αντί να επικεντρώνεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το κόμμα Fratelli d'Italia πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της «ενημέρωσης και προώθησης». Ο εμβολιασμός δεν αποκλείεται καθόλου, αλλά η διαδρομή περιορίζεται στη "σύσταση, ιδίως για ηλικιακές ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο και καταστάσεις ευθραυστότητας". Πλήρης ελευθερία επιλογής - επιπλέον - μεταξύ των εγκεκριμένων εμβολίων από τον EMA και την AIFA και τις ανακλήσεις».

Ακόμη και η «πράσινη κάρτα» θα είναι μια ανάμνηση, υπόσχεται το κόμμα Brothers of Italy: «Καμία επανεισαγωγή του Green Pass και δυνατότητα ελέγχου σε περιβάλλοντα που κινδυνεύουν, για την προστασία των ευάλωτων ατόμων», γράφει πάντα στο εκλογικό πρόγραμμα. Επιπλέον, όπως έχει ήδη επαναληφθεί πολλές φορές, η Giorgia Meloni θα συστήσει εξεταστική επιτροπή για την ιατρική και οικονομική διαχείριση της πανδημίας Covid-19, καθώς και για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων».

Εν τω μεταξύ, αναμένεται η απάντηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Υγείας (ΑΥ) για τη μείωση της απομόνωσης των θετικών στον Covid από 7 σε 5 ημέρες με αρνητικό τεστ και για τη μείωση της μέγιστης διάρκειας από 21 σε 15 ημέρες. Το υπουργείο το είχε ζητήσει τον Ιούλιο και τώρα οι τεχνικοί μελετούν τη γνωμοδότηση. Με βάση όσα μαθαίνονται, βάσει άλλων αξιολογήσεων, για παράδειγμα επιδημιολογικού τύπου, θα αποφασιστεί αν και πότε θα εκδοθεί εγκύκλιος.

https://www-lastampa-it.translate.goog/speciale/politica/elezioni-politiche-2022/2022/08/30/news/lapromessa_di_fratelli_ditalia_addio_alla_vaccinazione_anticovid_obbligatoria_e_al_green_pass-7863259/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

Ευχαριστώ πολύ την φίλη μου  Μαρία Τσίλκα για την μετάφραση στα Ελληνικά του βίντεο, Λέει λοιπον:
Σκέφτομαι για παράδειγμα,το θέμα του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού. Ήμασταν οι πρώτοι που το υποστηρίξαμε.
Ελπίζουμε να υιοθετηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα σ' έναν ορίζοντα ολικής αλληλεπίδρασης με όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.
Είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ και είναι ιδιάζουσας σημασίας να επαναφέρουμε την ελεύθερη μετακίνηση και κυρίως να επανεκκινησουμε τον τουρισμό.
Προφανώς και θέλω να προβω σε χαιρετισμό και συνεπώς συμπεραίνω πως οι αντιπρόσωποι των επαγγελμάτων υγείας γνωρίζετε ότι το κόμμα fratelli d italia ήταν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους επαγγελματίες υγείας,τους γιατρούς και το προσωπικό των εμβολιαστικων κέντρων.

 

Ανώνυμος είπε...

Μετάφραση ή προπαγάνδα του νεο - έλληνα; 

Σε αυτό το βίντεο δεν μιλα για υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά για το 'scudo penale', το οποίο ζήτησαν όλοι οι νοσοκόμοι και οι γιατροί, δηλαδή να μην διώκονται ποινικά εάν μετά τον εμβολιασμό κάποιου παρουσιαστούν παρενέργειες, δηλαδή να μην μηνύεται ο γιατρός ή ο νοσοκόμος για μια απόφαση που πήρε ο πολίτης. Ο γιατρός ή ο νοσοκόμος δεν αναγκάζει τον πολίτη. Άλλοι ίσως τον αναγκάζουν.Ποια είναι η θέση των 'Αδελφών της Ιταλίας' για τον εμβολιασμό; ''ΡΩΜΗ. Χωρίς υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Covid και χωρίς Green Pass. Είναι ένα από τα βήματα του προγράμματος για τις πολιτικές εκλογές των Αδελφών της Ιταλίας. Η καταπολέμηση του κορωνοϊού και των νέων απειλών θα γίνει «μέσω δομικών μέτρων, όπως ο ελεγχόμενος μηχανικός αερισμός σε σχολεία και γραφεία και η ενίσχυση των συγκοινωνιών», αναφέρεται σε απόσπασμα του προγράμματος που υποστηρίζει η Giorgia Meloni''.
Αντι να γιορτάζουμε το γεγονός ότι μια ευρωπαία πολιτικός δήλωσε ότι είναι υπερήφανη που είναι Χριστιανή, που κατήγγειλε τον Σόρος μέσα στην βουλή, και που δήλωσε ότι τα περί γονέα 1 και γονέα 2 είναι ηλιθιότητες, ο νεο-ελλήνας δεν θέλει την ''φασίστρια'', την ''ακροδεξιά'' και άλλες μπούρδες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Τι πραγματικά συμβαίνει; Μα είναι απλό: βάφτισαν την νεωτερικότητα ακροδεξιά: δηλαδή όσοι άνθρωποι ζουν και σκέπτονται όπως ζούσαν και σκέπτονταν οι άνθρωποι μέχρι το 1960-1970, εντάσσονται πλέον στην άκρα δεξιά. Το διανοείσθε; Συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει; Έτσι λοιπόν, οι πατέρες μας, οι μάνες μας, οι παππούδες μας, οι γιαγιάδες μας, οι θείοι μας, είναι όλοι ακροδεξιοί. Στα νεκροταφεία όλης της χώρας πρέπει να ανεγερθούν… σημαίες με τη σβάστικα!''
http://theodotus.blogspot.com/2017/05/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Megalo tmima ton Neoellinon dystyxos thelei Islam kai malista stin tourkiki ekdoxi tou. Gia ayto antidra etsi se Orban klp kai oxi giati pistevei oti tha epanerthoun oi Hitler kai Mousolini. Vevaia etsi o Neoellinas stin agonia tou min ton poun islamofoviko kai ratsisti paizei me tin fotia. Kai ena istoriko stoixeio pou moiazei asxeto alla einai sxetikotato. Ta tourkika antipoina gia tin exegersi ton Ellinon se Moldovlaxia kai Notia Ellada pou perielamvanan sfages ton Ellinon se Poli kai Mikrasia kopikan maxairi me to pou eftasan ta nea tis sfagis stin Tripolitsa stin Kostantinoupoli. Ektote oi Ellines tis Mikrasias ezisan sxedon 100 xronia eirinika. Mono oi Neotourkoi tous xanakynigisan. Xrisimo istoriko stoixeio gia tin nootropia tou Tourkou kai gia to ti sevetai. Mono tin xrisi vias. AM