Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κ.Μητσοτάκης: «Διεξάγουμε πόλεμο κατά της Ρωσίας»! (βίντεο)

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ


Ο πρωθυπουργός κήρυξε μονομερώς τον πόλεμο κατά των Ρώσων!

 Λίγες ημέρες μετά την «κήρυξη πολέμου» κατά της Ρωσίας από την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα τοποθετώντας την Ελλάδα οριστικά στο «κάδρο» όχι των «μη φιλικών χωρών» αλλά των «εχθρικών χωρών» απέναντι στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κανάλι του πρακτορείου Μπλούμπεργκ και αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν είπε ότι «Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

H δήλωση του πρωθυπουργού ακούγεται ξεκάθαρα στο 9:39 στο βίντεο που ακολουθεί.

Με άλλα λόγια ο πρωθυπουργός επισημοποιεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία!

Όλα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία κρατά μία ισορροπία πουλώντας όπλα στους Ουκρανούς και διαμεσολαβώντας ακόμα και στην πώληση του ουκρανικού σιταριού.

Την ίδια στιγμή που ήδη έχουν αποσυρθεί από τη Σάμο και την Χίο τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 για να παραδοθούν στους Ουκρανούς και σύντομα θα αποσυρθούν και από την Λέσβο.

Σημειώνεται ότι με μια σιβυλλική φράση ότι «η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα» με την οποία υπονοεί ότι υπάρχει ζήτημα μονομερούς κήρυξης πολέμου από την Ελλάδα, απάντησε η Μόσχα στις δηλώσεις της αδελφής του πρωθυπουργού και πρώην ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη.
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=ZaPr6LKxC88