Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αίσχος! - "Χαράτσι" στα παιδιά μας ζήτησε η τρόικα;

Προχθές το βράδυ υπήρξαν πληροφορίες ότι η τρόικα έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση μετά την ψήφιση των μέτρων να ακολουθήσει νέο πακέτο μέτρων.

Η τρόικα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να ψηφιστεί νόμος με τον οποίο οι γονείς θα πληρώνουν φόρο ανάλογα με τα παιδιά που έχουν. Παράδειγμα: το ζευγάρι που δεν έχει παιδιά θα πληρώνει 400 ευρώ, το ζευγάρι που έχει 1 παιδί θα πληρώνει τα διπλάσια, δηλαδή 800 ευρώ, με δύο παιδιά θα πληρώνει 1.200 ευρώ και με τρία παιδιά 1.600 ευρώ.
Δηλαδή η τρόικα ζητάει μα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος χαράτσι για τα παιδιά του. Με βάση τις πληροφορίες η κυβέρνηση δεν έχει απορρίψει την τερατώδη πρόταση της τρόικας.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει, μεταξύ των άλλων, και μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος θα αυξηθεί η υπογεννητικότητα στην χώρα.
spirospero.gr 

Eκτός του ότι η πρόταση είναι εγκληματική, και πρέπει οι τύποι αυτοί να κυνηγηθούν στο Διεθνές Δικαστήριο (αν έγινε), ουσιαστικά μας λένε παραδώστε τη χώρα στους λαθρομετανάστες με τα 10 παιδιά που θα κάνει ο καθένας τους, και φύγετε από τη χώρα, γιατί θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν Ελληνες, να κοντράρουν τα νεοταξίτικα σχέδιά μας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63727188

Δελαστίκ

Μάχη υπέρ τραπεζιτών δίνει η κυβέρνηση Σαμαρά. Λιώνει στη φτώχεια τον ελληνικό λαό για να πάρει τη δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ του δανείου και να δώσει τα λεφτά αυτά στις ελληνικές τράπεζες, τις οποίες η ίδια οδήγησε πρακτικά σε χρεοκοπία με το «μεγαλοφυές κούρεμα» του Μαρτίου! Ο Βενιζέλος κατέστρεψε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με το «κούρεμα» -όπως και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας- και ο Σαμαράς αρπάζει τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων για να τους δώσει στους τραπεζίτες!
Υπήρχε άλλη λύση ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεδομένου ότι είναι αυτονόητο πως καμία σύγχρονη οικονομία δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε μία μέρα χωρίς τραπεζικό σύστημα; Βεβαίως και υπήρχε! Να αναλάμβανε η ΕΚΤ να παράσχει τους πόρους για την κεφαλαιακή αναπλήρωση των τραπεζών, όχι ο λαός μας. Αυτό ακριβώς δηλαδή που ζητάει η Ισπανία και έχει κατ' αρχήν εγκρίνει η σύνοδος κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης τον Ιούνιο. Οι κυβερνήσεις της Αθήνας όμως ούτε καν το ζήτησαν. Ακολουθούν τον εύκολο δρόμο - το «γδάρσιμο» του κοσμάκη. Γιατί να τσακώνονται με τους Ευρωπαίους επικυρίαρχους;
Παραμύθι η ρευστότητα στην αγορά, αν δοθούν αυτά τα διαβόητα 31,5 δισεκατομμύρια. Τα 25 δισ. θα πάνε στις τράπεζες και τα υπόλοιπα σε τοκοχρεολύσια για δάνεια του δημοσίου. Ούτε ένα ευρώ δεν θα πέσει στην πραγματική οικονομία! Οσο για τα 25 δισ. των τραπεζών, όλα αυτά θα πάνε στην άκρη για να ανακτήσουν κεφαλαιακή επάρκεια και να μπορούν να κινούνται πάλι στη διατραπεζική αγορά και να δανείζονται κυρίως από την ΕΚΤ. Ούτε ένα ευρώ από τα 25 δισ. αυτά καθαυτά δεν θα τους περισσεύει για να το δώσουν δάνειο σε επιχειρήσεις.