Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η «εχθροπάθεια» μας μάρανε

Πηγή: Greek National Pride

afisa_eam
Φαήλος Κρανιδιώτης
picture-1495
Ο «αντιρατσισμός» και οι λαθρομετανάστες είναι το ψωμοτύρι της πολιτικής ορθότητας.
Πουλώντας το πρώτο και αβαντάροντας τους δεύτερους δικαιώνουν την πολιτική τους ύπαρξη οι μύστες αυτής της χλαπάτσας της δημοκρατίας μας, από την Άκρα Αριστερά έως την νεοφιλελεύθερη ή ελαφρολαϊκή Δεξιά.
Εκεί βέβαια που η πολιτική ορθότητα έχει πήξει σαν μάκα στις εγκεφαλικές σπείρες, είναι στο ιερατείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ήμουν στη Λευκωσία προ ημερών και αργά το βράδυ έβλεπα BBC.
Συζητούσαν για την Ελλάδα και τη λαθρομετανάστευση μια δημοσιογράφος, που σίγουρα ελληνίδα της είχε φάει γκόμενο, τέτοιο άχτι μας είχε, μια αξιωματούχος της ΕΕ με αρμοδιότητα τους πρόσφυγες κλπ, κι ένας προγναθικός Άγγλος, πρώην Home Secretary.

Το τι μας σούρανε δεν λέγεται.

Λέξη βέβαια για την Τουρκιά, που σπρώχνει με το αζημίωτο τις ορδές των εξαθλιωμένων στους κακούς και ρατσιστές Έλληνες.
Αδέρφια, λέω, να καταγγείλουμε το Δουβλίνο ΙΙ, να το κάνουν κορνίζα, να δώσουμε ταξιδιωτικό έγγγραφο στους απρόσκλητους μουσαφιραίους και να ξαμολυθούν στας Ευρώπας, για να χορτάσουν αλληλεγγύη από πρώτο χέρι και να το φχαριστηθούν και τα στελέχη της ΕΕ, που θα την δίνουν στην αυλή τους.
Πίσω όμως από όλα αυτά είναι ο καθεστωτικός «αντιρατσισμός».
Τώρα δε, πάει στην Βουλή κι ο νέος Αντιρατσιστικός Νόμος, εκεί που προεδρεύει ενίοτε ο Δραγασάκης, ο Χρήστος Ζαμπούνης του κοινοβουλευτικού σαβουάρ βιβρ.
Τον μετέφερε με ευλάβεια στην Κιβωτό της Προόδου, ο Αντώνης Ρουπακιώτης, υπό τα δάκρυα ευσέβειας της ΔΗΜΑΡ και τις δαιμονικές κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία/Σόρος, που ανυπομονεί.
Τι σας λείπει, Έλληνες;
Με ποιον καημό ξυπνάτε και κοιμάστε; Τι σας καίει; Παραδεχτείτε το, δεν είναι το χαράτσι ή η ανεργία, δεν είναι που αγοράσατε με δάνειο σπίτι στην Πλατεία Αμερικής και βρεθήκατε να μένετε στο Μογκαντίσου, σύνορα με Λαχώρη.
Εκεί που μπεγλεράτε στην αναμονή του ΕΟΠΥΥ, άνεργοι και άρρωστοι από πάνω, ή όταν ανοίγετε με κλειστά μάτια και δαγκωμένα χείλη τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί δεν παραδέχεστε ότι τίποτα από αυτά δεν σας απασχολεί;
Το Έθνος σύσσωμο περιμένει να εναρμονιστούμε, αλφαδιά, με την Απόφαση Πλαίσιο 2008/913 του Συμβουλίου της ΕΕ «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου». Στον Πειραιά λένε «ψωμί, τυρί δεν έχουμε, λουλούδια για …..».
Απλές και καθαρές κουβέντες.
Η υφιστάμενη ποινική νομοθεσία είναι επαρκέστατη για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Υπάρχει νόμος από το 1979, ο 927, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 1419/1984, που διώκει αυτεπάγγελτα πράξεις ή ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά ομάδων ή ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή θρησκεύματος.
Υπάρχουν επίσης οι διατάξεις περί εξύβρισης, αυτές που τιμωρούν την προτροπή σε τέλεση εγκληματικών πράξεων, την επιβουλή της δημόσιας τάξης, την προτροπή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και τα άλλα εγκλήματα κατά της ζωής, της τιμής και της περιουσίας.
Κυρίως όμως, για οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, κάθε είδους, υπάρχει από το 2008 η παράγραφος 3 του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα, που προβλέπει το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση σε οποιοδήποτε έγκλημα.
Γιατί λοιπόν χρειαζόμαστε κι άλλον; Λένε, γιατί το επιβάλλει η Απόφαση Πλαίσιο της ΕΕ. Μα αυτές ζητούν από τα μέλη την επίτευξη του στόχου, δεν επιβάλλουν το πώς. Έχουμε λοιπόν επαρκέστατο θεσμικό πλαίσιο, που προβλέπει αυξημένες ποινές, όταν τελέσεις πραγματικό έγκλημα, προσβάλλεις, χτυπήσεις, σκοτώσεις με ρατσιστικά κίνητρα ή προτρέπεις άλλους να το κάνουν.
Αυτό που θέλουν να μας κοτσάρουν οι εν Ελλάδι ιαχωβάδες της «προόδου» είναι τους όρους «εχθροπάθεια» και μίσος. Ο όρος «εχθροπάθεια», απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχει στην αντιρατσιστική νομοθεσία άλλων χωρών. Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Οι Γερμανοί έχουν και μπορντέλα όπου πάνε και βιάζουν δύστυχα σκυλιά, πρέπει να τους μιμηθούμε;
Όταν ποινικοποιείς αφηρημένες έννοιες, τόσο υποκειμενικές όπως το «μίσος», τότε είσαι μεσοτοιχία με τον ολοκληρωτισμό και σίγουρα αγκαλιά με τη βλακεία. Και τι πάει να πει «εχθροπάθεια»; Τι ελληνικούρα είναι αυτή; Ποιος σκερβελές την έπλασε;
Εγώ, πχ θεωρώ ότι σειρά θέσεων και δηλώσεων βουλευτών της Κουμουνδούρου σπέρνουν μίσος σε βάρος των Ελλήνων και τους συκοφαντούν ως δήθεν «ρατσιστές», ενδεχομένως προτρέποντας έτσι αλλοδαπούς να ασκήσουν βία.
Θεωρώ επίσης ότι θέσεις του ΚΚΕ και της αριστεράς εν γένει εγκωμιάζουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όχι λιγότερα απεχθή από του ναζισμού, τα οποία τέλεσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα.
Σε πολλές δε ανατολικοευρωπαϊκές χώρες έχουν ψηφιστεί και σχετικοί νόμοι αναγνωρίζοντας τα κομμουνιστικά εγκλήματα.
Με βάση την λογική αυτού του νόμου, θα πρέπει να κάτσει στο σκαμνί η μισή Ελλάδα την άλλη μισή.
Επομένως νόμους έχουμε, δικαστές κι αστυνομία έχουμε. Ας αφιερώσουμε χρόνο και φαιά ουσία για την επίλυση των αληθινών προβλημάτων. Πιστεύω ότι στην κυβέρνηση, στην ΝΔ τουλάχιστον, θα επικρατήσει η λογική και δεν θα ρίξουμε κι άλλη βενζίνη στη φωτιά της κοινωνίας…
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: