Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!

Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές. Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.
Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων. Αυτό όμως που δημοσιεύεται στο σημερινό Τύπο, ξεπερνά κάθε φαντασία.
Όπως αποκάλυψε μαθητής σχολείου του Αγίου Παντελεήμονα στους γονείς του, ο δάσκαλος της τάξης, άρχισε να τους διδάσκει μία καινούργια προσευχή.
Όταν η μητέρα του παιδιού του ζήτησε να μάθει τι προσευχή ο νεαρός της διηγήθηκε πως επρόκειτο για μία προσευχή με τα χέρια υψωμένα σε μία “ακαταλαβίστικη” γλώσσα.
Από την περιγραφή, είναι ξεκάθαρο πως επρόκειτο για προσευχή στον Αλλάχ, γεγονός που ξεπερνά κάθε έννοια πολυπολιτισμικότητας. Άραγε στο Υπουργείο Παιδείας έχουν πάρει χαμπάρι τέτοιες πρωτοβουλίες καθηγητών;
Υπάρχει στην διδακτέα ύλη το συγκεκριμένο... "μάθημα";
Άραγε, γνωρίζει ο συγκεκριμένος καθηγητής πως στην Ελλάδα απαγορεύεται ο προσηλυτισμός;
Το σκοπεύει να κάνει ο κύριος Ρουπακιώτης, ως ο καθ' ύλην υπεύθυνος υπουργός Δικαιοσύνης;

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
πηγή ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tετοια ωραια αγωγη εδινε ενα ζευγος λειτουργων μεσης εκπαιδευσης στο Αγρινιο - δηλαδη να μην υπαρχει φοβος Θεου , του κανονικου Θεου - και οταν εγινε η απλη συνηθισμενη παρατηρηση , κλεισε την tv να διαβασεις βρε παιδι μου ο 17χρονος εσφαξε την μανα του . Ο αλλος ο 20χρονος με ελληνικες ριζες μαλιστα - γιατι μας εχουν πρηξει οι ακροδεξιοι οτι οι Ελληνες εχουμε ξεχωριστο DNA - για να εξασφαλισει την δοση του προφανως ψειρισε το κινητο και το λαπτοπ του πιτσιρικου και μετα για να μην φανερωθει τον μαχαιρωσε , και αλλα τετοια θα συμβουν . Πεντε με δεκα την μερα θα συμβαινουν . Το προεβλεψε ο ιδιοφυης για μας και παλιομοδιτης για καποιους Ντοστογεφσκυ . Οταν δεν υπαρχει Θεος ολα επιτρεποντε . Ενοουσε τον κανονικο τον χριστιανικο Θεο αποκλειστικα χωρις πανθρησκειακα ναι μεν αλλα . Και οι ναζι που τωρα τα αυγα τους παριστανουν τους υπερασπιστες θρησκειας και πατριδας δεν ειχαν Θεο ουτε οι ντοποιοι συνεργατες τους και καιγαν τον κοσμο σε φουρνους στον Χορτιατη και στο Διστομο στα σπιτια του . Ουτε ο Χομεινι ειχε Θεο και εβαζε μια ψευτικη κλειδαρια σε παιδακια 10 χρονων τοτε στον πολεμο Ιραν Ιρακ - τα κλειδια στον λαιμο στα παιδακια ηταν ταχα μετα τον θανατο τους να ανοιγουν την πορτα του ισλαμικου παραδεισου - και στελνονταν να εκκαθαρισουν με το σωμα τους τα ναρκοπεδια του αλλου του χασαπη του φιλου του παλιου ΠΑΣΟΚ του Σανταμ . Να ξερουν ολοι κατι και δη οι πνευματικοι ανθρωποι . Αν βγαλουν τον φοβο του πραγματικου Θεου του Τριαδικου δηλαδη του ευαγγελιου τοτε θα λειτουργουν οι νομοι της μηχανικης . Θα ακουει ο αλλος πχ οτι εικοσαχρονος εσφαξε δεκαχρονο και θα ρωταει αφελως . Μα πως εγινε αυτο ; Η απαντηση θα ειναι . Με την δυναμη του . Πιο δυνατος , πιο βαρυ σωμα τον εσφαξε . Α.Μ Υστερογραφο . Οπως εκεινο το σαρκαστικο του Αρκας στον Ισοβιτη . Ρωταει ο ισοβιτης . Μα καλα χτυπαν ανθρωπο με γυαλια ; Και απαντα ο σοφος και κυνικος ο Μοντεχρηστος το ποντικι . Δεν τον χτυπουν με γιαλια με μπουνιες τον χτυπουν . .

Ανώνυμος είπε...

To βίντεο σήμερα με τον αφρικανό που κατακρεούργησε τον άγγλο στο Λονδίνο και μετά καθόταν το μαυρο άτομο μπροστά στην κάμερα και έκανε απόλυτα ψύχραιμο πολιτικό κήρυγμα με βαμμένα κόκκινα στο αίμα χέρια, το είδατε; Δεν σας πετάχτηκαν τα μάτια έξω με αυτό το θέαμα;

Προσωπικώς το είδα τώρα στις ειδήσεις και τα μαλλιά μου σηκώθηκαν όρθια και κοκκάλωσαν εκεί!

Θα αργήσουν να αλλάξουν θέση.

Εχουμε φτάσει λοιπόν σε αυτό το επίπεδο!

Μα πού κοιμούμεθα, νωρίς-νωρίς αι καρακόται;

ΈΛΕΟΣΣΣΣ!

Πράκτορες κατακρεουργούν ανθρώπους σε δημόσιο δρόμο και μετά οι πράκτορες, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΑΣΤΙΑΚΟ ΦΟΝΙΚΟ,
μιλάνε φιλικά και απόλυτα ψύχραιμα στις κάμερες, εξηγώντας στους περαστικούς πολίτες, τους λόγους της πράξεως!

Και κάθονται οι μαύροι(για ξεκάρφωμα μαύροι) πράκτορες ήρεμα, για μισή ώρα, περιμένοντας να έρθουν οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν φύγει!

Πόση παράνοια μάς έχει βαρέσει κατακούτελα;

Νομίζω πια ότι η πραγματικότητα αντιγράφει απολύτως τη φαντασία. Βοήθειά μας...

Βασικά, ΔΕ μας σώνει ΤΙΠΟΤΕ.

Μα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΊΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

[Ενάντια στους διαφημιστές του τίποτα]

Μη σπείρετε απελπισία, γιατί με την απελπισία χάνονται νωρίτερα οι άνθρωποι.
Τα περί ψεκασμών ισχύουν, αλλά όχι τόσο τραβηγμένα. Εξάλλου, μπορούν να σκοτώσουν με απλούστερους τρόπους.

Πάνω απ'όλα, ισχύει ο αντιπερισπασμός: μας λένε για ψεκασμούς κλπ. και ο πόλεμος γίνεται "αόρατα" με τις ραδιοσυχνότητες των κινητών, κεραιών, υπολογιστών, καρτών σε συνδυασμό με τη βιομετρία και την τεχνολογία των "δορυφόρων" (λέξη κλειδί: SAT-TE-LITE).
Γνωρίζουν ποιος είσαι όταν απλά και μόνο χειρίζεσαι το πληκτρολόγιο.
Έτσι πλέον μπορούν να σκοτώσουν, έτσι μεταδίδεται η κατάθλιψη, ο συγχρωτισμός των παθών, ακόμη και το έγκλημα.

Επομένως, ας αφήσουμε τους υπολογιστές κι ας πάρουμε κασμάδες κι άροτρα.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Η λογική δεν σώζει.
Ο Ήλιος της Δικαιοσύνης δεν πλήττεται από καμιά τεχνολογία και μηχανορραφία.
Το τίποτα είναι ολόδικό σας και μόνο, όσοι το γνωρίζετε καλά και το καλλιεργείτε συνειδητά σε άλλες ψυχές.
Γιατί είναι το μόνο που έχετε και νομίζετε πως είστε κάποιοι.-

...

Αμέθυστε, έχετε την αγάπη μας, την έγνοια μας.
Βοηθούν όλοι οι Άγιοι, του αληθινού Θεού οι Μάρτυρες όλων των πεδίων και όλων των εποχών. Είναι περισσότερο από ποτέ ολοζώντανοι...
Την ευχή του Γιου της καλογριάς
να έχουμε,
που έφυγε από προδοσία κι αυτός...