Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Έγγραφο «βόμβα» από Ρεπούση σε ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Greek National Pride

ΡΕΠΟΥΣΗ3 

Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να… αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!

ΣΧΟΛΙΟ:

Ορισμένες γυναίκες, συνήθως μιάς κάποιας ηλικίας, συνήθως μικρής γοητείας, γιά νά στρέψουν τήν προσοχή επάνω τους, ντύνονται κάπως προκλητικά, ξεγυμνώνονται θά λέγαμε. Τό αρσενικό αντίστοιχο είναι ο ελληναράς, ο οποίος κυκλοφορεί μέ τόπουκάμισο ανοιχτό μέχρι τήν κοιλιά γιά νά φαίνεται τό τριχωτό του στήθος, καί η χοντρή χρυσή αλυσσίδα στό λαιμό. 

Ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ.

Η πιό συνηθισμένη σύγχρονη ασθένεια τής διανοίας. Εάν συνοδεύεται καί από ιδεολογία μπορεί νά φθάσει καί σέ αγοραίες εκδηλώσεις. 

Αμέθυστος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΑΝΕΙΣ[ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ] ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΦΑΝΕΙΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΡΗΓΓΤΙΣΣΑ,ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ.
ASLAN

Ανώνυμος είπε...

Ας ΜΗ χτυπάμε με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθέσεις ανθρώπους, όσο και αν μας εκνευρίζουν. Θα φερόσουν έτσι στην κόρη σου, γεροντολόγε μου; Είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ. Αντεπιχειρηματολογία επί της επιχειρηματολογίας, θα προτιμούσα να ακούσω.

amethystos είπε...

Καί άν δέν υπάρχουν επιχειρήματα;Αν έχουμε προδοσία;Αν τά πάθη είναι το μοναδικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό; Αυτό δεν σημαίνει ιδεολογία;Η κυρία μπήκε στόν κόσμο τών ανδρών μέ τήν θέλησή της.Δέν ξέρει ότι οι Ελληνες δέν έχουν γίνει όλοι αδερφάρες;Τί θά περίμενε από τόν Καραϊσκάκη;

Ανώνυμος είπε...

Γεια μενα καλα ξηγιεται η Ρεπουση . Το κλιμα οθωμανολαγνειας και τουρκολαγνειας υπηρχε ηδη δεκαετιες πριν . Απο τοτε που ο Βενιζελος προτεινε τον Κεμαλ για Νομπελ ειρηνης , που ο Μεταξας μετονομασε την οδο Απ . Παυλου σε οδο Ατατουρκ και που ο Παπαδοπουλος προτεινε ελληνοτουρκικη ομοσπονδια . Να και κατι που συμνουσαν ολοι οι Ελληνες αρχηγοι απο ακρα δεξια μεχρι αριστερα . Οτι πρεπει να γλυψουμε και να προσκυνησουμε την Τουρκια χωρις αυτη να ζητησει εστω για τα ματια συγνωμη για την εξοντωση εκκατομυριων Ελληνων απο την Ανατολη μεταξυ 1908 και 1922 . Βασει οργανωμενου σχεδιου . Απο κοντα δυστυχως και ο οργανωμενος προσφυγικος κοσμος . Δεν υπηρξε ουτε ενας δημος μικρασιατικων ριζων που να μην εχει αδελφοποιηθει με τον αντιστοιχο τουρκικο απο οπου εκδιωχθηκαν με σφαγες οι αμεσοι προγονοι των προσφυγων απο τους αμεσους προγονους του αντιστοιχου τουρκικου δημου . Δεν υπηρξε ουτε ενας ιστορικος που να μην εξαρει την ανεκτικοτητα των Οθωμανων . Ενω ειναι γνωστο οτι βασει της οθωμανικης νομοθεσιας οι αλλοθρησκοι ονομαζοντουσαν επισημα ρεαγια . Δηλαδη κατι μεταξυ δουλου και πραγματος . Και φροντιζαν να το δειχνουν παντα καθε 15 με 20 χρονια με σφαγες για μικρους συνηθως λογους . Χωρια οι ηλιθιες δθηγησεις του τι καλα και αδελφωμενα περνουσαε με τους τουρκους . Ονυως αν βαριοταν να σφαξει ο τελευταιος αγας μπορουσε να δεχτει και ενα κερασμα ρακι . Αν ομως αγριευε σου επαιρνε το κεφαλι και ας ειχε ο κατα φαντασιαν νοικοκυρης ρωμιος οσο ψηλη κοινωνικη θεση ηθελε . Νοικοκυρης με μη εξασφαλισμενο το κεφαλι μονο με ραγιαδικη νοοτροπια αιωνων μπορει να νοηθει . Σε αυτη την ραγιαδικη αντιμετωπιση πατανε οι διαφορες Ρεπουση και Δραγωνα και Νακραζας και δεν συμαζευεται . Μοναδικη στον παγκοσμιο χαρτη . Ουτε οι μαυροι των ΗΠΑ και Ν. Αφρικης ξεχναν ποτε τι τραβηξαν απο τους λευκους και το δειχνουν κιολας και ετσι γινονται σεβαστοι ουτε οι Εβραιοι τι τραβηξαν απο τους Γερμανους . Που ζητησαν και συγνωμη οι Γερμανοι . Οι δικοι μας θελουν προφανως επαναληψη της μακραιωνης αβεβαιοτητας του αν θα εχω αυριο το κεφαλι στους ωμους μου ημπορει ο τελευταιος τουρκος να θυμωσει και να το παρει . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ,ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
ΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ''ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣκ.λ.π.ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ[ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ].
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ[ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ]ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΥΠΟΓΕΙΟ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΕΝΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΩ ΕΓΩ ΣΕΞΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''CON IL DITO CON IL DITO ORGASMO GARANTITO''.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ,ΚΑΘ'ΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΝΑΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ.
ASLAN[ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ ΟΜΩΣ]

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε, Aslan, ότι έχει καμιά διαφορά η γυναίκα του Λωτ που έγινε στήλη άλατος από τους απολιθωμένους κατοίκους των Σοδόμων και Γομόρρων; Όχι. Η Νεκρά Θάλασσα έχει βέβαια μεγάλη εμπορική αξία μόνο για το Κράτος του Ισραήλ και γι' αυτό "ιερότητα", την ίδια που έχει και ο χρυσός για τους "φιλάνθρωπους ιππότες" της Ελβετίας...

Είναι το ανενεργό πνευματικά αλάτι, κατάλληλο για εμπόρευμα, είδος αγοραίο, δεν είναι όμως το Άλας που απαιτείται για τον Νόστο με κεφαλαίο...

Α.Μ., έχουν παραχαράξει και διδάξει πολύ διαφορετικά την ιστορία, ώστε ορισμένοι λαοί με κοινή κοιτίδα, να αλληλοσκοτωνόμαστε διαρκώς με πάθη και ιδεολογίες και να κερδίζουν οι "άλλοι"...
Στην Κωνσταντινούπολη, υπάρχουν τίμιοι διανοούμενοι και περισσότεροι απλοί -και συχνά πάμφτωχοι- Τούρκοι, που δεν είναι φανατικοί με τη μια ή την άλλη πλευρά και λαχταράνε τους Γιουνάν για να τους σώσουν. Οι χούντες μας υπήρξαν αμείλικτες τόσο σε υποκρισία όσο και σε σκληρότητα, με τις όποιες κάθε φορά παραλλαγές. Ποιοι επιβράβευσαν άλλωστε τον Κεμάλ για τις "καλές του πράξεις" με χρυσές λίρες ή με άλλα οφίκκια...Αφήστε...

Τώρα οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί του τόπου είναι κατευθυνόμενοι, για να μεθύσουν αυτή τη φορά από αίμα, στο βωμό της Αγίας του Θεού Σοφίας, για χάρη της Ρωσίας: Οι "Pussy Riots με ράσα" θέλουν την Πόλη πρωτεύουσα στο νέο ψυχρό βασίλειο. Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, κάποιοι Τούρκοι- Γιουνάν ανθίστανται γενναία...

Το σενάριο είναι το εξής:
Η Αγία Σοφία σε χέρια Τα(ρ)τάρων και ευρωπαίων αδελφών - σταυροφόρων με τους αμερικανούς σε «χρέη Αρχαγγέλου Μιχαήλ», ως κέντρο μιας βέβηλης, κτηνώδους "χριστιανοσύνης"..

Και το "αντίπαλο" δέος; Η Ιερουσαλήμ στα χέρια των Σιωνιστών-σταυροφόρων, με τους καββαλιστές ιουδαίους της κάθε διασποράς στην εξουσία. Αυτή είναι η πόρνη Βαβυλών που μεθά με το αίμα των μαρτύρων. Γιατί η Αποκάλυψη είναι ολόδική τους, καθώς την εφαρμόζουν κατά γράμμα.
Η παράδοσή μας είναι παράδοση μιας άλλης Αποκάλυψης, Θεοφάνειας και όχι εωσφωρικής απάτης. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να τα συλλάβουν οι διανοητισμοί, τα πιάνουν μόνο οι κεραίες της καρδιάς. Για όσους έχουν πλέον καρδιά...

Αμέθυστε, για να μιλάς για τον Καραϊσκάκη, οφείλεις τουλάχιστον να είσαι της "οικογενείας"...όχι βέβαια, ότι είναι μόνο αυτό...
Αλλά είσαι ρε Αμέθυστε;
Να με συμπαθάς δηλαδή, αλλά έχουμε μπλέξει πότε με την λογική παράνοια των δυτικών και πότε με τα κινέζικα..
(δεν εννοώ μόνο τη φτήνεια της παραγωγής από εργάτες-ρομπότ.. υπάρχει και το "βιβλίο των αλλαγών" και ο μέγας κουνφούκιος... :))