Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Συμμορίες "αντιρατσιστών" σπρώχνουν τους εισβολείς σε εξέγερση σε όλη την Ελλάδα

Όπως έχουμε ήδη τονίσει, πίσω από την καλοσυνάτη ταμπέλα της μπίζνας του ανθρωπισμού, αυτό που κρύβεται, είναι μια τσογλαναρία που υπηρετεί το νεοταξίτικο αντιρατσισμό, και η οποία δε συντάσσεται μονάχα καθαρά και απροκάλυπτα με τους δολοφόνους της Συρίας... 

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Αλλά σ αυτή τη μαύρη εποχή, που τέθηκε σε εφαρμογή ένα εχθρικό και δόλιο σχέδιο οργανωμένου εποικισμού της Ελλάδας από ισλαμοφασίστες εισβολείς, όλος αυτός ο συρφετός στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού, τάσσεται αντικειμενικά εχθρικά απέναντι στη χώρα και το λαό της.

Να λοιπόν γιατί επαναφέρουμε το αίτημα, πως μια πραγματικά δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση, οφείλει να...

καταστήσει το νεοταξίτικο "αντιρατσισμό" ιδιώνυμο αδίκημα, αφού συνιστά σε όλες του τις εκφάνσεις, επικίνδυνη και εχθρική ενέργεια σε βάρος της πατρίδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, "πρόσφυγες' και αλληλέγγυοι έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ένταση επικράτησε στη Λέσβο, όπου και εκεί ζητούσαν να ανοίξουν τα σύνορα. Στην Ειδομένη από την άλλη, παραμένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή, ενώ συνεχίζονται οι αναρτήσεις στα social media, περί εναλλακτικών διαδρομών για τους πρόσφυγες που θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη.

Αργά το βράδυ, σημειώθηκαν συμπλοκές στο λιμάνι του Πειραιά με πετροπόλεμο συμμοριών, μαχαίρια και τραυματίες. Κι όμως, είναι πολλοί ανάμεσά μας αυτοί που επιμένουν να ταυτίζουν ή και να συγκρίνουν, αυτόν τον συρφετό ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ τυχοδιωκτών και φονιάδων, με τους ελάχιστους Σύριους, ή με τους Έλληνες Μικρασιάτες και Πόντιους πρόσφυγες (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

Αίσθηση προκαλεί η αποκαλυπτική μαρτυρία εθελοντή διερμηνέα, στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος μίλησε στο Mega για τον τρόπο δράσης ομάδων και οργανώσεων που παρακινούν τους πρόσφυγες να κάνουν επεισόδια, για να περάσουν από τα σύνορα. «Ερχονται από πληροφορίες από Σύρους ότι άτομα τους στέλνουν μηνύματα, ή έρχονται εδώ και τους λένε να πάνε στα σύνορα γιατί όταν είναι μαζεμένοι εκεί μπορούν να σπρώξουν, να σπάσουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα. Τους λένε να κάνουν επεισόδια, για να τους αφήσουν να περάσουν», είπε ο εθελοντής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: