Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι Αμερικανοί "κάρφωσαν" στον isis,την τοποθεσία που βρίσκονταν οι Ρώσοι κατάσκοποι στην Παλμύρα και τους περικύκλωσαν.Αποκλειστική φωτογραφία του dioptranews,του νεκρού Ρώσου ήρωα αξιωματικού.


Δεν υπάρχει προηγούμενο στην είδηση που μεταφέρουν ρωσικές πηγές στην Μόσχα και αφορά τις συνθήκες θανάτου, του Ρώσου ήρωα αξιωματικού της GRU,στην Παλμύρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ρώσους, η ομάδα της GRU,η οποία διεξήγαγε επιχειρήσεις κατάδειξης ισλαμικών στόχων, για την ρωσική πολεμική αεροπορία,αριθμούσε 5 άτομα,τέλεια καμουφλαρισμένα,τα οποία ήταν αδύνατον να εντοπιστούν από τον isis.
Μετέδιδαν,μέσω δορυφορικών συστημάτων,σε πραγματικό χρόνο,σε ρωσικά κέντρα επιχειρήσεων,τις κινήσεις των ισλαμιστών και σε χρόνο μηδέν η ρωσική αεροπορία,τους κατέστρεφε.
Αυτές τις εκπομπές των δορυφορικών σημάτων,εντόπισαν οι Αμερικανοί και μετέφεραν την θέση των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, στους ισλαμιστές.
Αν και το συγκεκριμένο σενάριο,έπαιξε από την αρχή,εν τούτοις,από χθές βράδυ,οι ρωσικές υποψίες έχουν πυκνώσει.
Όσο για το αποτέλεσμα της Αμερικανικής ρουφιανιάς,μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα,πως ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία ήρωας της Ρωσίας,είναι ο αξιωματικός εκείνος που σίγουρα κάλεσε την ρωσική πολεμική αεροπορία,να βομβαρδίσει την θέση του και μαζί με αυτόν του δεκάδες ισλαμιστές,που τον είχαν περικυκλώσει και είναι νεκρός.
Άγνωστη παραμένει η τύχη της υπόλοιπης ομάδας της GRU,οι Ρώσοι δεν δίνουν παραπάνω πληροφορίες.Το σίγουρο είναι πως η Αμερικανική χωσιά η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει,θα έχει ρωσικά αντίμετρα σε χρόνο και ώρα,που οι νυχτερίδες της GRU θα επιλέξουν..

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: