Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ;;;;; Ο Zelensky δεν πήγε στην Αναστάσιμη λειτουργία των σχισματικών του Επιφάνιου. Αν και το Πάσχα ήταν Τουρκία δεν συνάντησε Βαρθολομαίο. Περιέπαιξε τον Τόμο ως »θερμός ». Συναντήθηκε με τον Ονούφριο.



Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Oυκρανίας Vladimir Zelensky  απάντησε στις κατηγορίες ενός στρατιώτη που δεν τον είδε στην λειτουργία του Πάσχα.
Το διαδικτυακό σκάνδαλο εξαπλώθηκε αναφορικά με τον Zelensky ο οποίος έφυγε για λίγες μέρες στην Τουρκία. Το μέλος της ATO, Βλαντιμίρ Σκάκου, επέκρινε τον νεοεκλεγμένο Πρόεδρο και δήλωσε ότι αντί της Τουρκίας θα έπρεπε να παρευρεθεί στην λειτουργία του Πάσχα, γράφει.


« Κάτι δεν τον είδε στην εκκλησία. Και πάλι, η ομάδα κάνει τα πάντα γι ‘αυτόν « , γράφει ο Skakun στο Facebook. Απαντώντας, ο Zelensky πρότεινε να αναζητήσει τον Θεό στην εκκλησία.
« Μη κοιτάς να με βρεις στην εκκλησία. Ψάξε για τον Θεό!  » έγραψε ο Zelensky στο Facebook.
Την άλλη μέρα, ο Βλαντιμίρ Ζέλενσκι συνεχάρει τους Ουκρανούς για το Πάσχα σε δύο γλώσσες, και μετά ζήτησε συγγνώμη για τη σύγκριση του Τόμου με θερμός.
Aξιοσημείωτο είναι
α. ο Ζελένσκι αν και ήταν Τουρκία δεν συναντήθηκε με Βαρθολομαίο όπως έκανε ο προκάτοχός του.
β. Δεν παρέστη στην Αναστάσιμη λειτουργία των σχισματικών του Επιφάνιου προτίμησε να είναι στο εξωτερικό.
γ. έχει αντιμετωπίσει περιπαικτικά τον Τόμο ως θερμός με βάση το κυλινδρικό σχήμα του.
δ. Συναντήθηκε με τον Ονούφριο τον επικεφαλή της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Όλα αυτά δείχνουν κατ΄αρχήν μια τήρηση ίσων αποστάσεων προς το παρόν μεταξύ των 2 πλευρών που όμως μπορεί να προμηνύει και κάτι πολύ χειρότερο στο μέλλον για τους σχισματικούς Ουκρανίας. Ίδωμεν…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.romfea.gr/ekklisies-ts/ekklisia-tis-oukranias/28801-o-neos-proedros-tis-oukranias-ston-mitropoliti-epifanio
Μην βιάζεσαι να παραπληροφορείς τους πιστούς
Οι πολιτικοί τα έχουν με όλους καλά.

amethystos είπε...

Γι΄αυτό στόν τίτλο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δέν έγινε ακόμη πολιτικός. Ηθοποιός συνεχίζει νά είναι.Αλλά όσον αφορά τήν ουκρανία αυτό τό μέ όλους καλά είναι σημαντικό. Εβαλε η Ρομφαία τήν συνάντησή του μέ τόν Ονούφριο; Είναι καί ο Αμερικανός Πρέσβης στό παιχνίδι τής Ρομφαίας βέπεις.