Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Όσιος Παΐσιος ψάλλει στό Άγιον Όρος .


Ψάλλει ο ίδιος ο π. Παΐσιος σέ αγρυπνία τής Κοιμήσεως τής Θεοτόκου στήν Παναγούδα . Άς έχουμε τήν ευχή καί τίς πρεσβείες τού . Καλή ακρόαση .
Όσιος Παΐσιος αγιορείτης , κελί Παναγούδα , Άγιον Όρος . αγιορείτες πατέρες , Περιβόλι τής Παναγίας , Άγιος Παΐσιος , αγιοτόκος Καππαδοκία , Άγιος Αρσένιος Καππαδόκης .

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ
αυτή που κάνει τις διάφορες προσφυγές για τη μη αναγραφή θρησκεύματος, για τα δικαιώματα των πάσης φύσεως μειονοτήτων, αυτή που έχει ως βασικό σκοπό " της Ένωσης τηνπροώθηση της εκκοσμίκευσης της πολιτείας, την θρησκευτικής ελευθερίας, του ανθρωπισμού, του σκεπτικισμού, του ορθολογισμού, της κριτικής σκέψης και της αθεϊστικής οπτικής."


τζάμπα θα ρωτήσετε τα κάνουν όλα αυτά;;;
δωρεάν πιστεύετε ότι δουλεύουν;;;
είναι απλά αφιλοκερδείς "άθεοι" που αγωνίζονται για τα 'ιδανικά¨" τους;;;
ΟΧΙ βεβαίως βεβαίως...
πως σας πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο;;;
Η "ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΩΝ"
είναι ΝΠΙΔ, (νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου)
που σημαίνει ότι " τα κάθε είδους έσοδα που πραγματοποιούνται κατά την επιδίωξη της εκπλήρωσης του σκοπού τους, τα οποία δεν αποτελούν αντικείμενο επιβολής φόρου εισοδήματος."
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ
(και είναι πολλά τα λεφτά Άρη, 37.000 μέλη επί 10 ευρώ εγγραφή=370.000, + 30 ευρώ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ=111.000 χιλιάδες ευρώ ετησίως!!!
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ;;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η "πενταμελή (5) Γραμματεία" που "που είναι όλοι άμισθοι ", αλλά "Διαχειρίζεται την περιουσία της Ένωσης.
Εξετάζει και αποδέχεται τις δωρεές.
Αποφασίζει τη διάθεση των δαπανών για την πραγματοποίηση των σκοπών της Ένωσης."
και Μέλη της Γραμματείας ή της Ελεγκτικής Επιτροπής δεν επιτρέπεται να παρέχουν υπηρεσίες στην Ένωση με σχέση εξαρτημένης εργασίας ή εργολαβίας ή να συνάπτουν με την Ένωση επαχθείς συμβάσεις, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων όπως ορίζεται στο παρόν άρθρο του Καταστατικού.
όμως Σε εξαιρετικές περιπτώσεις με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης η Ένωση μπορεί να συνάψει σύμβαση εργολαβίας ή παροχής υπηρεσιών με μέλος της Γραμματείας. Το ενδιαφερόμενο μέλος δεν παρίσταται κατά τη συζήτηση και για τη λήψη απόφασης επί του θέματος λαμβάνεται υπόψη η ψήφος του σαν θετική.(!!!)


ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
και ποιοί είναι αυτοί που παλεύουν για να επικρατήσει το 'δίκαιο" των μειοψηφιών, των λίγων απέναντι στην πλειοψηφία των ελλήνων που βλέπουν όσα συμβαίνουν με σκεπτικισμό.
τώρα γνωρίζετε περισσότερα, ποιοί είναι αυτοί που παλεύουν ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων...
αντιδράστε ανάλογα...