Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (upd)

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Έλληνες όπως γνωρίζετε το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε και το Πρόγραμμα Σπουδών Γαβρόγλου αντισυνταγματικό και αυτό σημαίνει πως οι «Φάκελοι μαθητή», δηλαδή τα βιβλία των Θρησκευτικών που τα παιδιά σας ακόμη κρατούν στα χέρια τους και κουβαλούν από το σπίτι στο σχολείο θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που παρέλαβαν και μοίρασαν τα εν λόγω βιβλία περιμένουν την απόφαση του Υπουργείου και δεν ενεργούν, δεν αναλαμβάνουν την  ιστορική ευθύνη να τα απομακρύνουν!  αν και οι κεκοιμημένοι μακεδονομάχοι ήρωες του 1904 αλλά και του  ‘40 μια μέρα θα τους κρίνουν και γι’ αυτό. Αλλ΄ εσείς τι περιμένετε; Να γιατί σε άλλες χώρες τα βιβλία μένουν στα σχολεία! Να γιατί για όλους εμάς δεν υπάρχει δικαιολογία! Να γιατί τα βιβλία των θρησκευτικών που τα παιδιά σας ακόμη κρατούν στα χέρια τους και κουβαλούν από το σχολείο τους στο σπίτι θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.

Έλληνες γονείς,  όλοι περιμένουν εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία. Τόσο η δεσμευμένη Βουλή των Ελλήνων λόγω Διεθνών Ενωσιακών Συνθηκών όσο και οι «Ουδέτεροι» Δάσκαλοι του 2019 λόγω μισθών.

Εμπρός, το έθνος κινδυνεύει να χάσει τον μεγαλύτερο προστάτη του, τον Ιησού Χριστό! βγάλτε λοιπόν εσείς τον «Φάκελο αυτό» από το σχολείο το Ελληνικό!

 Κι ας ακούσουν οι λαοί πως η υπόθεση αυτή:  Είναι θέμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ στην ιστορική ταυτότητα ενός  Ονομαστού Ελληνορθόδοξου λαού.

Σύλλογος «Στρατηγός Μακρυγιάννης»
Πτολεμαΐδα 27 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: