Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ε1177: Εκκλησία και εμβολιασμός

 

Νικόδημος

Πολλή συμπάθεια προς την εκκλησία της Ελλάδας και γενικότερα προς τον επίσημο Χριστιανισμό δεν τρέφω. Τους λόγους τους έχω αναπτύξει λεπτομερώς σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Μετά από μακρόχρονη μελέτη και ενδελεχή έρευνα βρίσκω πως πρόκειται για μία παράλογη, αφύσικη θεολογία και μία γενική νοοτροπία που δεν συνάδει με την πραγματικότητα του κόσμου και του ανθρώπου.

Ξαφνικά όμως αφυπνίστηκε!

Όπως δημοσιεύτηκε σε άρθρα, η Ιερά Σύνοδος του 1864 μετά από ορισμένα παρατράγουδα της εποχής αποφάσισε να χαρακτηρίσει ως θανάσιμο αμάρτημα την άρνηση στον εμβολιασμό ενάντια στη νόσο ευλογιάς ("περί δαμαλισμού και αναδαμαλισμού επί της νόσου ευλογιάς"). Έβγαλε τότε την εγκύκλιο 2997 όπου έγραφε για τους αρνητές "διαπράττουσι θανασίμου αμαρτήματος, γίνονται αυτόχειρες, οι ανάπηροι το σώμα και καταστρέφουσι ιδίαις αυτών χερσίν τα ίδια αυτών φίλτατα".

Είναι λιγότερο επικίνδυνος ο κορωνοϊός από την ευλογιά; Ήδη έχουν αποδημήσει εκατομμύρια άνθρωποι και αποδημούν συνεχώς και άλλοι λόγω μη έγκαιρου εμβολιασμού.

Οι πάνσοφοι και θεόπνευστοι Ιεράρχες της εκκλησίας δεν εγνώριζαν την εγκύκλιο 2997 την άνοιξη 2020; Όταν τότε από τους θώκους και τους άμβωνές τους παρότρυναν τους αδαείς πιστούς να προσέρχονται στις "θείες λειτουργίες" τους διότι ο ιός δεν κολλάει στον ιερό ναό του Θεού ή με τη "Θεία Μετάληψη";

Προφανώς όχι! Τέτοια είναι η παιδεία τους, δυστυχώς. Τώρα, επιτέλους, εξέδωσαν νέα εγκύκλιο να διαβαστεί σε όλους τους ναούς!

Πέρασε ενάμιση έτος (και αφού προσβλήθηκαν χιλιάδες πιστοί και αρκετοί Ιεράρχες) προτού αλλάξουν τροπάρι και αρχίσουν επισήμως πλέον να παροτρύνουν τους πιστούς να εμβολιαστούν. Μα υπάρχουν ακόμα στους κόλπους της Εκκλησίας ιερωμένοι και Ιεράρχες που μένουν εγκλωβισμένοι στις ορθόδοξες ιδεοληψίες και δεισιδαιμονίες τους.

Οι διάφοροι "πιστοί" καθώς και αρκετοί ρασοφόροι που κραδαίνουν τον σταυρό και ουρλιάζουν στα συλλαλητήρια των παρανοϊκών (και εδώ μα και στην Κύπρο που πολιόρκησαν τηλεοπτικό σταθμό και το προεδρικό μέγαρο) οπωσδήποτε ανήκουν σε ψυχάκηδες και το μόνο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία είναι να τους συλλάβει για υπονόμευση της Δημόσιας Υγείας κι εγκλήματα κατά της Λογικής.

Μα η εκκλησία θα μπορούσε πολύ νωρίτερα να εκδώσει μία νέα εγκύκλιο και να προωθήσει πιο ενεργά το θέμα του εμβολιασμού προτρέποντας τους πιστούς να σπεύσουν να εμβολιαστούν αντί να παρασύρονται από ψυχοπαθείς σαν τον μασκαρεμένο "πατέρα" Κλεομένη που έσπαγε ATM, βεβήλωσε το μνημείο του Ολοκαυτώματος και τώρα κηρύττει πως τα εμβόλια είναι "χάραγμα του 666"! Ευτυχώς, η Εκκλησία τον αποκήρυξε. Ας είναι. Κάλιο αργά!...

Τι πλούτος παράνοιας κρύβεται στα κοινωνικά κατακάθια της χώρας μας!

Ε1177: Εκκλησία και εμβολιασμός | Βίγλα (Watch) (vigla.gr)

Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΞΥΠΝΗ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΕΙΑ ΤΟΥ I CHING ΕΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

ΗΣΥΧΑΣΕ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πραγματικός λόγος των εμβολιασμών είναι η ψηφιακή ταυτότητα. Δημιουργούν ένα υποτιθέμενο πρόβλημα και σε ρίχνουν απευθείας στην υποτιθέμενη λύση που είναι ο εμβολιασμός.
Τα αρχικά COVID 19 σημαίνουν Certificate of Vaccination ID 19 . Δηλαδή ταυτότητα πιστοποιητικού εμβολιασμού.Μία ιδιαίτερη ψηφιακή ταυτότητα για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Το νούμερο 19 στην αριθμοσοφία αντιστοιχεί με ΑI δηλαδη artificial intelligence (τεχνητή νοημοσύνη).
Έτσι λοιπόν όπως αντιλαμβάνεστε, όλα έχουν να κάνουν με το ψηφιακό πιστοποιητικό και οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να επιτευχθεί όλο αυτό το εγχείρημα.
Όποιος εμβολιάζεται (είτε πρόκειται για τα τωρινά, που ήδη περιλαμβάνουν νανοσωματίδια, είτε για τα πιο εξελιγμένα ¨εμβόλια" που έρχονται) ο σκοπός είναι η σύνδεση με το δίκτυο τους(cloud) μέσω τεχνολογίας 5G.
Ουσιαστικά θα είμαστε ένας αριθμός για την δικτατορία του αντιχρίστου και τίποτα παραπάνω. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να εμβολιάσουν ότι κινείται πάνω στον πλανήτη αφού θέλουν μέσω νανοτεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία του 5G να φαίνονται όλοι ανεξαιρέτως (παντεποπτης οφθαλμος).
Επιπλέον η Microsoft του Bill Gates είχε βγάλει μια πατέντα (https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606) όπου δείχνει ότι μέσω δικτύου και βιοαισθητήρων θα μπορεί ουσιαστικά ο (εμβολιασμένος) άνθρωπος με την κίνηση του να παράγει κρυπτονομίσματα( άϋλο χρήμα).Ο αντίχριστος χρησιμοποιεί δηλαδή ή θέλει να χρησιμοποιήσει τον άνθρωπο σαν απλά μια μηχανή παραγωγής κρυπτονομισμάτων…Αυτή είναι και η μέγιστη ύβρις του διαβόλου ως προς τον άνθρωπο..

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την αντίληψη να σκεφτούν ότι όλα αυτά που ζούμε και οι υποτιθέμενες λύσεις των εμβολίων γίνονται πολύ απλά γιατί θέλουν να μας βάλουν σε όλους ανεξαιρέτως ψηφιακή ταυτότητα που θα φαίνεται στο δίκτυο τους ..Ουσιαστικά θα είσαι ένας ψηφιακός αριθμός για αυτούς και τίποτα παραπάνω. Όλη αυτή την τεχνολογία με το σύστημα των κρυπτονομισμάτων την έβγαλαν κοινή θέα για να μπορούν να δικαιολογούν τώρα και αργότερα την ένωση του ανθρώπου με την τεχνολογία ,μέσω εμβολίων νανοτεχνολογίας , βιοαισθητήρων και quantum dots…(https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218)

Τα εμβόλια γίνονται αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Είτε τα εμβόλια είναι το χάραγμα του αντιχρίστου είτε είναι το προχάραγμα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Ζούμε εποχές αντιχρίστου και πρέπει ολοένα και περισσότερος κόσμος να ξυπνήσει στην πραγματικότητα και να μην ακούει την προπαγάνδα της τηλεόρασης….

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αναδημοσιεύσατε αυτό το άρθρο.

amethystos είπε...

Διότι ατή η άποψη αντιπροσωπεύει τόν μισό Ελληνικό πληθυσμό ο οποίος μέ τήν σύμπραξη τού κλήρου θά εκλέξει πάλι τούς καταστροφείς τών Ελλήνων καί τής Πίστης τους.Ενας από τούς σκοπούς του σύγχρονου μηδενισμού είναι η απομόνωση τής Πίστης στά χωράφια της. Εάν ένα πνεύμα, όπως τό Αρχαίο, καί μιά πίστη στόν αληθινό θεό δέν μπορούμε νά τήν υπερασπιστούμε καί νά τήν προστατεύσουμε,τί πίστη είναι;