Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο - Όλοι θα νοσήσουν»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ θεωρεί ότι είναι εντελώς πλασματική η μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό και ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%.

Μάλιστα έδωσε και το παράδειγμα βάσει της νόσησης του Α.Γεωργιάδη ο οποίος παρά το ήταν πλήρως εμβολιασμένος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό ενώ πλέον υπάρχουν και φόβοι μην μετέδωσε και σε άλλους.

Όπως υποστηρίζει στο 36% ήταν πάντα η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer. «Αυτό επιβεβαιώνει και η νόσηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο σκεύασμα τον Γενάρη και εφόσον υπάρχει όριο είναι σαν να μην είναι εμβολιασμένος» διευκρινίζει ο κ. Κούβελας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση των εισαγωγών και των διασωληνωμένων σε συνδυασμό με μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό είναι τα επιστημονικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χτες

«Δεν ισχύει ότι έπεσε η μέση ηλικία των ασθενών. Απλώς αυξήθηκε μόνο κατά μισό χρόνο η ηλικία θανάτων: από 79 έγινε 79,5» μας εξηγεί ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

«Οι νέοι κολλάνε πολύ εύκολα σαν να έχουν κοινό κρυολόγημα. Μόνο που σήμερα γίνονται πιο πολλά τεστ και έτσι εμφανίζεται πεσμένος ο μέσος όρος της ηλικίας των νοσούντων χωρίς να έχει αλλάξει κάτι» προσθέτει.

«Το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%. Μπορείς να νοσήσεις. Απλώς το εμβόλιο σε προστατεύει από τη βαριά νόσηση».

«Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια» προσθέτει ο καθηγητής Φαρμακολογίας.

«Μετά τους έξι μήνες, ενδεχομένως και τους τέσσερις, είσαι εντελώς ακάλυπτος. Επομένως, πέρασε το εξάμηνο και του κυρίου Γεωργιάδη και είναι σαν ανεμβολίαστος» συνοψίζει ο ειδικός.

πηγή

Έκτακτο Παράρτημα:  (yiorgosthalassis.blogspot.com)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο - Όλοι θα νοσήσουν'', Οπότε τον Αύγουστο ακάλυπτοι αυτοί που εμβολιάστηκαν Φεβρουάριο, τον Σεπτέμβριο ακάλυπτοι αυτοί που εμβολιάστηκαν Μάρτιο κλπ κλπ . Αντε, έρχεται και η τρίτη δόση...

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-cdc-%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%bd/

https://attikanea.info/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%bd/

ΜΠΡΑΒΟ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΚΟ. ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ. ΦΑΤΜΑ ΘΕΣ ΦΑΤΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%b1%ce%bb/

amethystos είπε...

Φίλε αγαπητέ δέν εμπνέει τόση εμπιστοσύνη ούτε ο Γρίβας, ούτε τά Αττικά νέα, σύμφωνα μέ τό ένστικτό μου. Αποτελούν ακραία φαινόμενα έξω από τόν ανθρώπινο κύκλο. Οπως καί οι αποτειχισμένοι καί οι κληρικαλιστές. Πίσω από τίς θέσεις τους βρίκεται τό εγώ τους. Οπως καί πίσω από τό τελευταίο αστέρι τής θεολογίας τόν Δρογγίτη. Οπως ήταν καί πίσω από τόν Μυτιληναίο καί τόν Καντιώτη. Οι δύο πόλοι τού Ψυχρού πολέμου , τού μυστηρίου τής ανομίας. Οπως μάς διδάσκει, ματαίως μάλλον η Αποκάλυψη, ο Αντίχριστος καί οι πράξεις του, οι ενέργειές του, οι πειρασμοί του, οι λογισμοί του, αποκαλύπτουν τόν Ιησού Χριστό. Δέν φανερώνουν τόν αντίχριστο. Εφόσον μέσα μας υπάρχει τό θεικό στοιχείο από τής κατασκευής τού ανθρώπου, τό οποίο δέν μπορεί νά σβύσει τήν πείνα του καί τήν δίψα του μέ καμμία ψευδαίσθηση. Η Δύση αυτή τήν απόλυτη αδυναμία τήν βάφτισε απόδειξη τής υπάρξεως, εγώ καί τρόπο ζωής, ΄όπως κατέληξε στόν Κίρκεγκαρντ. Γι' αυτό η ενανθρώπιση γιά τήν Δύση είναι Αποκάλυψη. Καί η άβυσσος πού χωρίζει τήν αποκάλυψη τού θεού μέχρι τήν οδό τού Κυρίου, τήν οποία υπερβαίνει η ορθοδοξία, τό Μηδέν τής υπάρξεως τό καθιστούν δημιουργικότητα καί ιστορία καί τρόπο ζωής, συμμαχώντας μέ τόν ηττημένο εωσφόρο . Δέν καταλαβαίνουμε τήν διαφορά τού Αρχοντα τού ειδωλολατρικού κόσμου από τόν ύπουλο ηττημενο δαίμονα τής εποχής μας ο οποίος μά κλέβει τήν προαίρεση , τό εκούσιο, τήν απόφαση.. Αυτά πού χρειαζόμαστε γιά νά ακολουθήσουμε τόν Κύριο πέρα από τό Τίποτα τού Μηδενός.

amethystos είπε...

Γι' αυτό επεμβαίνει ο μαθητής τού Πορφύριου καί μας λέει νά ακούμε τούς αληθινούς γιατρούς, τούς αληθινούς ανθρώπους, τήν Πρόνοια τού θεού, η οποία εργάζεται ακατάπαυστα. Νά διακρίνουμε τήν αλήθεια μέσα στό ψεύδος, διότι είναι ενέργεια τού θεού. Οι μωρές παρθένες καιροφυλακτούν.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, γιατί; https://www.wsj.com/articles/fda-ivermectin-covid-19-coronavirus-masks-anti-science-11627482393

amethystos είπε...

Μυστήρια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή γίνεται πολύς λόγος για το εάν για να αναπτυχθούν τα εμβόλια χρησιμοποιούνται κύτταρα εμβρύων έκανα μια έρευνα και βρήκα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, μεταφράζω : ''Για να αποκτήσετε μεγάλες ποσότητες του ιού, για την παραγωγή εμβολίων, είναι απαραίτητο να το εισαγάγετε μέσα στα κύτταρα, έτσι ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί(Dicks et al., 2012). Τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται από την AZ είναι γνωστά με το όνομα HEK 293 (Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Νεφρό 293),: που αποκτήθηκαν το 1973 από τον Frank Graham στο εργαστήριο του καθηγητή Alex van der Eb (Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία), αντιπροσωπεύουν μια κυτταρική γραμμή που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιοϊατρική έρευνα. Η διαδικασία με την οποία αποκτήθηκαν δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1977 (Graham et al., 1977) και έκτοτε έχουν διανεμηθεί και χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.
Είναι κύτταρα που εξάγονται (στη φρασεολογία, απομονώνονται) από ένα ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό και γενετικά τροποποιημένα με τέτοιο τρόπο που να αποκτούν κύτταρα ικανά να αναπαράγονται επ 'αόριστον (σε ορολογία, μετασχηματισμένα): είναι αυτό που ονομάζεται "κυτταρική γραμμή" και διατηρεί τα περισσότερα από τα αρχικά χαρακτηριστικά.
Όταν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν, καλλιεργούνται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, υγρασία και θρεπτικές συνθήκες. όταν δεν χρησιμοποιούνται πλέον, διατηρούνται σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία, παραμένοντας βιώσιμα αλλά αδρανή για χρόνια.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείται αυτή η κυτταρική γραμμή, χρησιμοποιούνται κύτταρα από αυτή την απομόνωση του 1973.
Το HEK 293 δεν είναι οι μόνες κυτταρικές σειρές που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλά, διαφορετικά για τον αρχικό ιστό από τον οποίο απομονώθηκαν: όγκοι, νευρικοί, συνδετικοί(Walz & Young, 2019)... Η επιλογή του ποιος θα χρησιμοποιήσει εξαρτάται από τις ανάγκες της έρευνας: στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, από τη βιοτεχνολογία (όπως αυτή που απονεμήθηκε το 2020 με το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, Crispr / Cas9)έως τη μελέτη ογκολογικών, ανοσοποιητικών και νευροεκφυλιστικών...''
Δηλαδή , όντως το 1973 χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα εμβρύων, έφτιαξαν μία 'κυτταρική γραμμή' η οποία παραμένει σε κατάψυξη, και όταν τα εργαστήρια χρειάζονται τέτοια κύτταρα τα παίρνουν τα 'αναζωογονούν' για να χρησιμοποιήσω αυτό τον όρο, και τα χρησιμοποιούν.Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείται αυτή η κυτταρική γραμμή, χρησιμοποιούνται κύτταρα από αυτή την απομόνωση του 1973.
Τώρα πως αξιολογείται αυτό σύμφωνα με τις δικές μας αρχές και πιστεύω, είναι θέμα συζήτησης . Πρέπει να θεωρηθούν ως εμβρυακά κύτταρα ή όχι; Πιστεύω πως ναι, είναι ας το πούμε απλοποιημένα , απόγονοι εμβρυικών κυττάρων.

amethystos είπε...

Μικρόκοσμος.Ανακαλύψαμε τό DNA καί παράλληλα μέ τήν διάσπαση τού ατόμου καί τά κβάντα, ανακαλύπτουμε τά γονίδια καί αρχίζουν νά μπαίνουν ιδέες. Ο Αρχιμήδης τίς επικίνδυνες ανακαλύψεις του τίς κατάστρεψε, σήμερα διεκδικούν τά νόμπελ καί τήν δόξα. Κατασκευάστηκε μιά μαύρη τρύπα στήν Ελβετία, τό CERN, γιά νά δημιουργήσουμε τό δικό μας Σύμπαν. Ρώτησαν έναν από τούς ερευνητές τού CERN, τί περιμένετε νά βρείτε πίσω από τήν μεγάλη έκρηξη; Εμβρυα πλανήτες απάντησε. Η φαντασία ανήκει στό σώμα καί δέν μπορεί νά ξεφύγει από τά όριά του. Τά έμβρυα όμως παίζουν σημαντικό ρόλο στίς φαντασιώσεις τών επιστημόνων.Σάν παιδιά ακούγαμε ότι σέρν καράβ. Αναβαθμίστηκε όμως μέ τήν εξέλιξη τών ειδών καί φιλοδοξεί νά σέρν τό σύμπαν. Πρίν αρκετά χρόνια είχαν σταματήσει στά σύνορα Ιταλίας Γιουγκοσλαβίας διπλή νταλίκα μέ προορισμό Γαλλικές εταιρίες καλλυντικών, γεμάτες θερμοκοιτίδες μέ έμβρυα. Πλήρωναν γυναίκες στήν Ινδονησία νά μένουν έγκυες καί σέ κάποιο μήνα έπαιρναν τό έμβρυο. Αυτό λέγεται εξέλιξη , εκσυγχρονισμός. Ακούμπησε καί τήν εκκλησία. Ολα είναι μιά φρίκη. Αλλά εμείς κάνουμε τίς παρθένες επιθυμώντας νά ξαναγίνουν όλα όπως πρίν. Γιατί πρίν τί είχαμε; Τόν παράδεισο; Ελευθερωθήκαμε από τήν ανάγκη μέ τήν επιθυμία καί τήν κατανάλωση. Καί ντύσαμε τό σώμα μέ τήν σάρκα. Γίναμε σαρκοβόρα. Δέν είναι φυσικό; Η σάρκα τρώει τό σώμα μας καί η επιστήμη δίνει χείρα βοηθείας.