Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΜΠΟΥΛ : Το κέντρο συναλλαγών Ταλιμπάν-Τουρκίας για ηρωίνη και όπιο. (γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης)

Λεωνίδας Κουμάκης

Δηλώσεις Ρ. Τ. Ερντογάν (19/7/2021) για τον έλεγχο του αεροδρομίου Καμπούλ στο Αφγανιστάν: "Θα μιλήσουμε για το θέμα αυτό με τους Ταλιμπάν. Δεν έχουμε διαφορετική πεποίθηση από εκείνη των Ταλιμπάν. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε για αυτά τα θέματα μαζί τους". Μου φαίνεται λογικό. Το 90% σχεδόν της ηρωίνης παγκοσμίως προέρχεται από το όπιο του Αφγανιστάν. Οι Ταλιμπάν ελέγχουν την παραγωγή του και ο Ερντογάν θέλει ένα ασφαλή διάδρομο μεταφοράς προς την Τουρκία - το κέντρο ναρκωτικών Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Γιατί να μην συμφωνήσουν;
Πριν συμπληρωθούν μερικά 24ωρα, οι Ταλιμπάν ξέχασαν αμέσως τις απειλές τους & ανταποκρίθηκαν στην "πρόσκληση" Ερντογάν. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Zabihullah Mücahid μίλησε στο Αραβικό TRT : "Είναι αδέλφια μας, έχουμε πολλά κοινά σημεία. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία". Κορόιδα είναι; Βρήκανε εξαιρετικό πελάτη για το όπιο που παράγουν και χρειάζονται μπόλικο μαύρο χρήμα. Ο Ερντογάν θα χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Καμπούλ για ασφαλή μεταφορά των "εμπορευμάτων" στην Τουρκία και από εκεί σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Όλοι ξέρουν πως το 90% της παγκόσμιας ηρωίνης προέρχεται από το όπιο που παράγεται στο Αφγανιστάν.Η μόνη απορία είναι αν τα Αμερικανάκια ακόμα κοιμούνται ή αν ξύπνησαν και απλά κάνουν πως κοιμούνται... Λ.Κ.
sociologyalert: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΜΠΟΥΛ : Το κέντρο συναλλαγών Ταλιμπάν-Τουρκίας για ηρωίνη και όπιο. (γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: