Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η μεταφυσικοποίηση του εμβολίου είναι μια μορφή κοινωνικής παράνοιας π. Νικόλαος Λουδοβίκος


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι κάτι του ξέφυγε . Η μεταφυσικοποίηση του εμβολίου πρώτα έγινε από την εξουσία(πολιτική και ιατρική)η οποία το προέβαλε ως Σωτηρία(αιώνια;) και τους μη εμβολιασμένους τους αντιμετώπισε ως ''μη σωσμένους'' , ως αιρετικούς , αποκλείοντάς τους μάλιστα και από τους(γήινους)παράδεισους. Φυσικό ήταν μετά να υπάρξει και η μεταφυσικοποίηση της αντίδρασης.

Ανώνυμος είπε...

Μια και μιλάμε για μεταφυσική: ''Δηλώσεις σοκ Γ.Γεροτζιάφα: «Εκδίκηση μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού - Αυτή να είναι η απάντηση μας», αυτά βγήκαν απο το στόμα ιατρού της Σορβόνης...
https://www.pronews.gr/ygeia/1024479_diloseis-sok-ggerotziafa-ekdikisi-mazikoy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-ayti-na-einai-i

Εκδίκηση; Τι είναι όλοι αυτοί; Είναι λοιπόν αλήθεια ότι σε περιόδους κρίσης εμφανίζονται προσωπικότητες που δύσκολα θα φανταζόμαστε ότι υπάρχουν μέσα στον ακαδημαϊκό κόσμο. Θυμίζουν κάποιες περιπτώσεις δαιμονισμένων πού , έξω, στην καθημερινή ζωή, συμπεριφέρονται φυσιολογικά, δεν τους καταλαβαίνεις, και αρχίζουν τις κρίσεις και τα ουρλιαχτά μόνον όταν μπουν μέσα σε μια Εκκλησία. Πλέον έχουν αρχίσει όλοι να εκδικούνται: οι πολιτικοί, οι γιατροί, η ιεραρχία της εκκλησίας, και μετά θα έλθει η σειρά να εκδικηθούν τα θύματα όλων αυτών, και πάει λέγοντας. Μια επιδημία άνοιξε την άβυσσο, ή μάλλον, μας έδειξε ότι η άβυσσος έχει προ πολλού ανοίξει.

Ανώνυμος είπε...

Η σύνοψη της παράνοιας που μας επιβάλλουν
https://www.brighteon.com/fecc78c7-f418-4ba2-9f3a-8b7f21a8d71c