Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ο ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ'' ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ

Όπως βλέπουμε οι επιθέσεις τών εκσυχρονιστών της Ελλάδος εναντίον τής Εκκλησίας, με τελευταία της εκδήλωση τήν επίθεση εναντίον τού Σταυρού, όπως ακόμη και η προγραμματιζόμενη "ένωση" των Εκκλησιών και τών θρησκειών, ακολουθούν έναν δρόμο που έχει ήδη χαράξει ο δαιμονισμένος Μοοn. Όπως θα δούμε η γυναίκα τού Μοοn έθεσε τις βάσεις εδώ στην Ελλάδα ακόμη και της θεολογίας του φεμινισμού, τόσο αγαπητής στον κ.Καλαϊτζίδη και στην νέα ένωση "θεολόγων" ο ΚΑΙΡΟΣ.

Στις 31 Ιανουαρίου 2009 ο «αιδεσιμότατος» Sun Myung Moon, (Μουν), ιδρυτής της «Ενωτικής Εκκλησίας»(Unification Church), γιόρτασε τα 90α γενέθλιά του και μάλιστα δύο φορές. Πρώτα στην Σεούλ της Ν. Κορέας και στη συνέχεια, μόλις 15 ώρες αργότερα, στην Νέα Υόρκη, σε μία φαντασμαγορική συγκέντρωση στο Hammerstein Ballroom στο Μανχάταν, όπου μαζεύτηκαν πάνω από 3.000 θρησκευτικοί ηγέτες, διπλωμάτες και ηγέτες διαφόρων κοινοτήτων, όπως αναφέρει η πλευρά του Μουν.

Το 1993, η γυναίκα του, μετά από περιοδεία στην Ευρώπη, ήρθε και στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου, σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου την παρουσίασε πρώην πρωθυπουργός της χώρας!!!

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος το 1935, του εμφανίστηκε ο "Ιησούς Χριστός" και τον παρακάλεσε να συνεχίσει το έργο που Εκείνος είχε ξεκινήσει πριν από 2000 χρόνια. Ο "Ιησούς" του ζήτησε να ολοκληρώσει το έργο της εγκαθίδρυσης της Βασιλείας των Ουρανών στη Γη και της παγκόσμιας ειρήνης. Ο Moon τότε κατάλαβε ότι ο Χριστός απέτυχε να ολοκληρώσει την αποστολή του και την άφησε στη μέση για να την τελειώσει ο ίδιος…

Σύμφωνα επίσης με την διδασκαλία του Μουν, ο Χριστός δεν «κατανόησε την αληθινή αποστολή του», να ασκήσει τη λειτουργία του Αδάμ και να παλινορθώσει την Εύα πού έπεσε, δηλαδή να παντρευτεί, δημιουργώντας έτσι το τέλειο ζεύγος, και με τη γέννηση παιδιών την τέλεια οικογένεια σαν αφετηρία τού παραδείσου.

Τον Φεβρουάριο του 2003, ο Μουν ξεκίνησε την απίστευτη καμπάνια του με τίτλο "κατεβάστε κάτω τον σταυρό" ('tear down the cross'). Ο σταυρός για τον Moon θυμίζει τον πόνο του Ιησού και διαιρεί τους ανθρώπους των διαφορετικών θρησκειών.


Η καμπάνια περιλάμβανε λοιπόν κάψιμο και θάψιμο σταυρών! Κι όμως υπήρχαν «χριστιανοί» πάστορες που υπάκουσαν και κατέβασαν τους σταυρούς από τις εκκλησίες τους!

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα αποτελέσματα της καμπάνιας"κατεβάστε κάτω τον σταυρό".

Πάνω βλέπετε χριστιανούς (;) υπακούωντας στις "αποκαλύψεις" του Μουν, να κατεβάζουν περιχαρείς τον σταυρό από τον τοίχο της εκκλησίας τους (πίσω από τον άμβωνα) και να τον πετάνε στα… σκουπίδια και στην άλλη φωτογραφία : ένας σταυρός θάβεται από τους Moonies στο Ισραήλ.Ο Moon μάλιστα, ήθελε να τον θάψει στον Γολγοθά!!!

Πηγή : Κόκκινος Ουρανός
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009

                         Αμέθυστος

11 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε το όνομα του "πρώην"; Για να γνωρίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε (σημ. δεν έχω ψηφίσει ποτέ) και αυτούς που μας κυβερνούν.

amethystos είπε...

Αγαπητέ μας φίλε κ. Χριστοδουλίδη, δεν γνωρίζουμε ποιός ήταν αυτός ο πρώην πρωθυπουργός. Ισως πρέπει να ψάξουμε στα νέα της εποχής. Εμείς θα το ψάξουμε και θα γράψουμε ποιός ήταν. Έχετε δίκαιο πρέπει να ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας Μητσοτάκης θα ήταν ...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μάλλον αυτός θα ήταν. Το θυμάμαι το περιστατικό, είχε γίνει κι ένας μικρός "ντόρος", κάτι είχαν γράψει οι εφημερίδες, αλλά δεν θυμάμαι ποιός πολιτικός ήταν. Μπορεί και ο Ράλης.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι άθεοι πολιτικοί από την εξουσία και εσείς κατηγορείται κάποιον που τουλάχιστον ήταν χριστιανός.

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε κ.Χριστοδουλιδη στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν τα νέα του
'93, αλλά μάλλον και εμείς πρός τον Ράλλη συγκλίνουμε.

amethystos είπε...

@ Αγαπητέ Ανώνυμε 23/2/2010,12:38π.μ.
Δέν είναι εύκολο ένας πολιτικός να είναι Χριστιανός. Εκτός κι άν εννοείς τυπικός Χριστιανός.
Εκ προοιμίου ένας πολιτικός έχει αντιπάλους τους οποίους μάχεται σαν εχθρούς και δεν τον καλύπτει ούτε η δικαιοσύνη εφ`όσον πρέπει να νικήσει τον αντίπαλο.

SkyWatcher είπε...

Ήταν ο Ράλλης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ναι, αυτή η αλεπού ήταν. Τότε, θυμάμαι, έπαιρνα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γι΄ αυτό πηγε σ΄ αυτόν το μυαλό μου.

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε SkyWatcher ευχαριστούμε που μας έβγαλες από τις υποψίες μας.
Ο Κόκκινος Ουρανός είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ.
Σ`ευχαριστούμε.

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε Κυπριανέ είναι απίστευτο με πόσες καταστροφές φιλοδώρησε την Ελλάδα αυτός ο "ευγενικός" και "μορφωμένος" άνθρωπος.