Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΣ

Σήμερα στην Ελληνική επικράτεια παλεύουν δύο είδη πνευμάτων. Τό ένα είδος είναι οπλισμένο με την Θεολογία και είναι το πιό τίμιο μέρος της διαμάχης, διότι το πολιορκούμενο ανήκει στη θεολογία. Το άλλο είδος είναι οπλισμένο με την σύγχρονη φιλοσοφία. Υπάρχουν αληθινοί εραστές της Δυτικής φιλοσοφίας και πληροφορημένοι. Όλοι οι εκσυγχρονιστές πουλάνε φιλοσοφία καθότι αξιοπρεπής και μοντέρνα. Προσφέρεται. Το νέο εκσυγχρονιστικό αστέρι πρ.Θερμός που έχει τη δύναμη του Ιερώνυμου στα χέρια του είναι η πιό φτηνή εκδοχή τών εκσυγχρονιστών, καθώς την φιλοσοφία την έμαθε διαβάζοντας εφημερίδες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, στήν ομάδα Αμέθυστος, φύσηξε πνευματικός άνεμος,πολύ μα πολύ δυνατός..τι να σου λέω φίλε..καύσωνας πνευματικός,τους ανέβασε ψηλά σε στρόβιλο,μαζι με τις σημερινές εφημερίδες,τους έφερε βόλτες στούς ουράνιους λειμώνες,κ αφού κόπασε κ άλλαξε κατεύθυνση,αέρας είναι αυτός ούτως η άλλως,αυτοί ζαλισμένοι σα κοτόπουλα,πέσανε στήν αυλή τού Θερμού...στο μποστάνι του με τα φασολάκια,κ τα κολοκυθάκια.Τότε έγινε κ η μεταστροφή τους από τις φιλοσοφικές καλλιέργειες στίς καθαρά βιολογικές,κ από "ουψ'" τύποι,έγιναν καθαρά γκουρμέ τύποι..Οι Αμέθυστοι τώρα είναι η πράσινη ελπίδα της γκουρμέ φιλοσοφίας! Σημειωτέον, χρησιμοποιούν κανάτια για το πότισμα

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Oι εφημερίδες δεν είναι μόνο διεφθαρμένες φτηνοφυλλάδες αλλά και σωρευόμενοι χρυσοκίτρινοι αμμόλοφοι μόνον όταν καρποφορούν και μερικά πολύτιμα πετράδια που δύναται κάποιος Ωκεανός να υποσκάψη..