Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Το δικαστήριο καταδίκασε το σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού

Πηγή : ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ


http://panosz.files.wordpress.com/2011/06/screenshot-8.pngΌπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Ynet, η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ, ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε πριν μερικές εβδομάδες σε ραβινικό δικαστήριο που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, στο υπερορθόδοξο εβραϊκό προάστιο Μέα Σεαρίμ της Ιερουσαλήμ τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων.

Ένας από τους παριστάμενους δικαστές θυμήθηκε ότι πριν από είκοσι χρόνια το δικαστήριο καθυβρίστηκε από έναν διάσημο δικηγόρο, ο οποίος αποφάνθηκαν οι δικαστές ότι είναι καταραμένος και ως εκ θαύματος, λίγο καιρό αργότερα πέθανε αφορισμένος, αλλά ο ίδιος μετεμψυχώθηκε στον άτακτο σκύλο που εισέβαλε στην δικαστική αίθουσα και δεν εννοούσε να κουνηθεί από εκεί.

Το μεγαλόσωμο τετράποδο κρίθηκε από τους δικαστές «ακάθαρτο» με βάση την Halacha, δηλαδή τους αυστηρούς εβραϊκούς θρησκευτικούς παραδοσιακούς κανόνες.

Το δικαστήριο καταδίκασε το σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού και η ποινή αποφασίστηκε να εκτελεστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αγωγή κατά του δικαστηρίου για την περίεργη αυτή απόφαση κατατέθηκε από μια ισραηλινή οργάνωση υπεράσπισης των ζώων.

Σχόλιο: Αυτός είναι ο μονοθεισμός ο οποίος μαζί με τον Μωαμεθανικό μονοθεϊσμό και τον Παπικό αλάθητο μονοθεϊσμό θα αποτελέσει την μεγάλη τριάδα των θρησκειών του μέλλοντος. Καμμία απο τις εν λογω Θρησκείες δέν διαθέτει Θεό. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Πάντως είναι σε όλους γνωστό ότι η Εβραική Καμπάλα γέννησε την νέα εποχή.

Αμέθυστος




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνώρισα στο Ισραήλ, Καμπαλίστρια Αμερικάνα που ασπάστηκε τον Εβραιϊσμό, λόγω του γάμου της με Εβραίο.
Προσπαθούσε επί ώρες να με πείσει για τη δύναμη της ε μ π ε ι ρ ί α ς
τους.

Ευτυχώς που είχα γ ε ύ σ η
από Άγιο Πνεύμα, κάποτε,και ήξερα τη δ ι α φ ο ρ ά , και δεν συγκινήθηκα από την προσφερόμενη γεύση των δαιμονίων.

Η εν λόγω, νεαρά κυρία, μελετούσε με άφατο ζήλο, τρεις ώρες τουλάχιστον τα κείμενα της Καμπάλα, μου είπε και οργάνωνε σχετικά σεμινάρια ...διαφωτισμού.
Ο κύριός της ήταν καθηγητής θετικών επιστημών σε Αμερικάνικο μεγάλο πανεπιστήμιο.
Πραγματικά, λυπήθηκα με το ζήλο των αντίΧριστων.
Είδα τον ύπνο τον βαθύ των Ελλήνων Χριστιανών και λυπήθηκα βαθύτατα.
Τι φταίει και έχουμε αυτά τα Χάλια, εμείς, που κάποτε αναδείξαμε αναστήματα Αγίων Γιγάντων;
Ε.

amethystos είπε...

Δέν έχουμε δασκάλους. Όλοι οι μεγάλοι Πατέρες είχαν δασκάλους. Όχι διορισμένους όπως έχουμε σήμερα. Έκ του Αγίου Πνεύματος. Και δέν μας δίνει ο Θεός δασκάλους γιατί ο καθένας μας πιστεύει αυτά που έχει στο κεφάλι του και έχουμε μεταμορφώσει την Εκκλησία σε ένα σύγχρονο πύργο της Βαβέλ, όπου κανένας δέν ακούει κανέναν. Όπου όλοι μας έχουμε δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

και όπου όλοι φιλοσοφούν θεολογίες δικής τους επινοήσεως.