Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πηγή; www.olympia.gr

Όταν σας λέμε ότι δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα, έχουμε απόλυτο δίκιο… Πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, το πολύπαθο απο τις ορδές των λαθρομεταναστών, Ρουμάνος αποκεφάλισε γυναίκα (άγνωστο ακόμη εάν είναι γυναίκα ή αδερφή του) και βγήκε στους δρόμος με το κεφάλι ανά χείρας! Οι έντρομοι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία τελικά τον βρήκε στην οδό Αριστοτέλους να κάθεται σε σκαλοπάτια οικίας με το κεφάλι για…
συντροφιά! Μόλις έχουμε νεώτερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε

Σχόλιο: Στο κέντρο της Αθήνας και σε λίγο σε όλη την Ελλάδα ξαναζωντανεύει η αρχαία Μογγολία.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα, ρε χαμένε, μην το κάνεις θέμα και συ.
Το σκηνικό, ο αλλοδαπός, το κοπυπάστωσε από έλληνα στη Σαντορίνη,πριν λίγο χρόνο, που έκανε το αυτό(εκείνος "καθάρισε" και το σκύλο)
Ασε τώρα.
Τα δαιμόνια ΔΕΝ διαλέγουν εθνικότητες.

cummulus είπε...

Ἀν εἶναι δυνατόν!

Ανώνυμος είπε...

Δυνατόν.
Δυνατότατον.
Με την πολύ στενή σχέση, αναπτύσσονται και οι υψηλότερες εντάσεις, οι οποίες ΜΟΝΟ με την ΕΠΙΚΛΗΣΗ της δύναμης του Θεού, ακυρώνονται.
Όλοι αυτοί οι καλοαναθρεμμένοι κουλτουριάρηδες που γράφουν και παρλάρουν ανέξοδα, αγνοούν τη ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ δυνατότητα της ανθρώπινης φύσης.
Τα ζώα φαίνονται πολύ αθώα μπροστά μας, διότι το είδος τους, δεν το εξοντώνουν με τον φρικιαστικό τρόπο που είμαστε ικανοί να εξοντώσουμε εμείς το δικό μας...

Ανώνυμος είπε...

Όντως Πράγματα Αδιανόητα! Έχασε το Μυαλό του? Δεν το Δικαιολογώ! Αλλά είναι να μην Θολώσει το Μυαλό του Ανθρώπου γιατί είναι Χειρότερο και από Ένα Δαιμόνιο! Ανώνυμε 9.31 Γιατί στην Σαντορίνη και Όχι στην Μύκονο Βρέ? Στην Σαντορίνη τα Δαιμόνια είναι Κάπως Προς Έλεγχο στην Μύκονο Χαμπάρι δεν τα Έχουνε Πάρει Κάν Αυτό Έχει Μεγάλη Σημασία.Έχει Τόση Σημασία το Μέρος Βρέ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΟΔΩΜΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ..ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΛΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΠΟΤΟ Η ΜΟΥΣΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Στη Σαντορίνη έγινε το συμβάν.
Αυτός ήταν μάγειρος νομίζω.
Η γυναίκα του, ήταν δασκάλα.

ΣΤη Μύκονο μάλλον έχει καλούς ανθρώπους ΑΚΟΜΗ.

Να φανταστείς τελευταία κάποιοι από τη Μύκονο, διαβάζουν με μανία τη σελίδα της "Σαλογραία"ς!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά Τι Λέτε Ρέ? Σαλότητα σε Όλο της το Μςγαλείο! Αυτά τα Πράγματα που Γίνανε Εκεί που Γίνανε δεν Έχει Σημασία το Μέρος είναι Απαράδεκτα!!!
Πατέρας Θωμάς.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος.Περιττά τα Λόγια.
Κίρκη.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Κίρκη, "Γιώργο", "Βιβήκα"...

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία! Τα χειρότερα δεν ηρθαν ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ..
--
και φυσικα 10:38
δεν είμαι από τη Μύκονο..αλλά από τα Αδανα της Τουρκίας..

Ανώνυμος είπε...

Πηνελόπη,αδελφή, πήγες στη Μύκονο και μας το κρύβεις;

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμίζει τα Σόδωμα το εν λόγω νησί.Τι να κάνει κανείς σε τέτοια μέρη,μολύνει το νου του ..και είναι κριμα που οι κάτοικοι εκεί οι νησιώτες αφήνουν να γίνονται τόσες παραβατικές συμπεριφορές .Κάποτε μου είχε πει κάποιος που καταγόταν από εκεί πως ''πως δεν μας βούλιαξε Ο θΕΌς ακόμη..πολύ φοβούμαι! ''...Ισως να υπάρχουν και εκεί κάποια Μοναστήρια που με την προσευχή τους ,παρατείνουν την μακροθυμία Του Θεού.π