Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Βίντεο – σοκ: Ισλαμοφασίστες πατούν κάτω ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Πηγή: olympiada

Τα καθάρματα (Αλγερινής καταγωγής) αποδεικνύουν την ποιότητα της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ αυτής της κοινωνίας, που έχουν πάει στον αγύριστο για να κονομάνε κάποια καθάρματα δουλέμποροι, κάποια καθάρματα πολιτικοί, κάποια καθάρματα με ΜΚΟ.
Η Ελλάδα στα νύχια της νεοοθωμανικής κατοχής που κατέλυσε δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα.

Nέα Πηγή video : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας by Onilatis

Το βίντεο είχε μεταφορτωθεί στο Youtube,αλλά όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο,οι "ευαίσθητοι" σε τέτοια θέματα,το κατέβασαν.
Σχόλιο: Μα καλά, δεν ήρθαν να ζήσουν μαζί μας; Όπως μας διαβεβαίωσε ο ευγενικός κος. Τσίμας;

Αμέθυστος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν είναι τίποτα.
Εσύ το ήξερες ότι οι αλλοδαποί ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ σε σχέση με τους ντόπιους μαθητές προκειμένου για εισαγωγή στα ΑΕΙ;
Το ήξερες,ότι ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ για να ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕις ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Α Λ Ω Σ Η Σ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανοίγει το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ανοίγει. Θα ΄ταν κάπως περίεργο να πω «ευχαριστώ» τώρα, καταλαβαίνετε.
Πως ξέρουν ότι είναι Αλγερινής καταγωγής; Τους έπιασαν; Μακάρι, όποιοι κι αν ήταν! Τουλάχιστον δε φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά η αβοήθητη γυναίκα.
Δεν ξέρω αν η αμαρτία έχει εθνικότητα. Την ίδια ακριβώς αποστροφή θα ένιωθα αν μάθαινα πως είναι Έλληνες.
Το ότι έχουμε πόλεμο, πάντως, κανείς δεν το αρνείται πια.
Καημένη Ελλάδα, που σε καταντήσαμε!

Θωμάς είπε...

Στην Ελλάδα, αντί να θαυμάζετε το μονοπολιτισμικό Βυζάντιο έχετε διδαχθεί από ξενόφερτες προπαγάνδες και από θορυβώδεις μειοψηφίες να υμνείτε την πολυπολιτισμικότητα. Κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν άκριτα στη χώρα σας πρότυπα κοινωνιών που δεν έχουν καμμία σχέση με την ιστορία σας, την ψυχοσύνθεσή σας, τις κοινωνικές ανάγκες σας.


Το πολυπολιτισμικό πρότυπο δοκιμάσθηκε στις ΗΠΑ αλλά αυτές είναι εξ ολοκλήρου χώρα μεταναστών. Στην Ευρώπη οι σοβαρές χώρες καταπολεμούν την πολυπολιτισμικότητα και μιλούν για ένα και μοναδικό πολιτιστικό πρότυπο που οφείλουν όλοι να ακολουθούν. Απόρροια της πολυπολιτισμικής ψυχώσεως στην Ελλάδα είναι και η αδράνεια των ελληνικών αρχών. Όποιος μιλούσε δημοσίως κατά του αλόγιστου και ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών κινδύνευε να δεχθεί τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι δήθεν προοδευτικοί που, από σνομπισμό, ακολουθούν τον δρόμο της προόδου προς τον γκρεμό.


Σε όλη την Ευρώπη καταρρέει η ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Οι λαοί τονώνουν την εθνική συνείδηση και θέτουν όρια στον αριθμό των μεταναστών που μπορούν να αντέξουν κατόπιν επιλογής. Όταν σε μία χώρα οι κυβερνώντες δεν λαμβάνουν μέτρα υπέρ της μονοπολιτισμικής κοινωνίας τότε ο ρατσισμός κερδίζει έδαφος, με παράλληλη διάλυση του κοινωνικού ιστού. <>.
Θυμηθείτε τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ: «Κάθε ζωντανός οργανισμός αποβάλλει το ξένο σώμα» - εκτός αν το ξένο σώμα μπορεί να προσαρμοστεί στον οργανικό ιστό. Αλλοιώτικα, μία καρδιά που μεταμοσχεύεται σε ανόμοιο οργανισμό επιφέρει τον θάνατο.


Απόσπασμα από κείμενο της Simone Le Baron.

http://simone-le-baron.blogspot.com/2011/06/blog-post_8694.html?spref=fb