Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ”ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Πηγή: ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Δεν αστειεύονται οι «Γερμανοί φίλοι μας» Είμαστε οι «Εβραίοι του ευρωπαϊκού νότου», 70 χρόνια μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Μετά την φυλετική καθαρότητα που επεδίωξε να επιβάλλει η Αρία φυλή, έρχεται τώρα το 4ο οικονομικό Ράιχ, να επιβάλλει την «οικονομική καθαρότητα», με καταναγκασμούς , εξοντωτικά μέτρα, ατμόσφαιρα Μπίργκενάου και μελέτες… τύπου Μέγκελε, στην αντοχή του οργανισμού των Ελλήνων.
Όλοι ακούσατε στα χθεσινά δελτία ειδήσεων ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρία χρόνια σκληρής εποπτείας και …βλέπουμε! ΤΕΛΟΣ, η Εθνική ανεξαρτησία και η παραγωγή Δικαίου, μέσω της ελεύθερης βούλησης των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού. ΤΕΛΟΣ, η Δημοκρατία, οι θεσμοί και το Σύνταγμα. «Η νύχτα των κρυστάλλων», άρχισε για εμάς, χωρίς να φοράμε την Πεντάλφα στο στήθος.
Η ορχήστρα του Βερολίνου, παίζει με μαέστρο τον κ. Ράιχενμπαχ και με παρτιτούρες της Άγκελας Μερκελ. Τρία χρόνια σκληρής Ύπατης Αρμοστείας, λένε. Εννοούν, 20 με 30, αλλά δεν το λένε ακόμη. Το σκοτάδι πυκνώνει. Ο ζόφος της Κατοχής, θηλιά στον λαιμό 11 εκατομμυρίων Ελλήνων. Τα νούμερα του χρέους, του ελλείμματος, του «κουρέματος», της φοροδιαφυγής, αλλάζουν σχεδόν καθημερινά. Η Μέρκελ –λέει τώρα ότι η τρόικα έχει κάνει λάθος στις εκτιμήσεις της, όσον αφορά στην δυναμική του χρέους. Συνεπώς, νέα μέτρα, νέα χαράτσια, μεγαλύτερη αφυδάτωση της εναπομείνασας και ψυχορραγούσας πραγματικής οικονομίας.
Ο Γιούνγκερ, λέει ότι η εποπτεία είναι αναπόφευκτη, απαραίτητη και επιβεβλημένη. Μπορεί να μη χρειαστεί να πάρουν τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών, αρκεί να έχουν δεδομένες τις ψυχές τους. Μία τεράστια πινακίδα στα σύνορα της χώρας που γράφει : «η εργασία απελευθερώνει τον άνθρωπο», όπως οι πινακίδες έξω από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Τρίτου Ράιχ. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Μέσα σε λίγα χρόνια. Υπερδανειστήκαμε, «γεμίσαμε» οικονομικούς μετανάστες, βγάλαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, «παραποιήσαμε» την Ιστορία μας, διοχετεύσαμε στο υποσυνείδητο των νέων ανθρώπων, ότι… « περνούσαμε καλά επί Τουρκοκρατίας», ότι…. τυχαία επαναστατήσαμε, ότι στην Σμύρνη δεν ήταν σφαγή, αλλά … «συνωστισμός»! Αναγνωρίσαμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Υποτίμηση και είσοδος με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνη. Πυραμίδα στην Σοφοκλέους και αναδιανομή του Εθνικού εισοδήματος προς τα πάνω. Και τώρα, αποκαλύπτεται, ότι ο Τζέφρυ, επεδίωκε να συρρικνώσει τον ελληνικό στρατό καταργώντας τις διοικήσεις στρατού και ναυτικού. Όταν κυκλοφορείς στο εξωτερικό και δείχνεις το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου, σε κοιτάνε πολλοί, καχύποπτα. Έρχεσαι από …. «το Νησί»(!). Έρχεσαι από την Σπιναλόγκα της Ευρώπης(!). Είσαι λεπρός…. Απατεώνας…. Εν δυνάμει ύποπτος.
Πιθανότατα η πλαστική κάρτα σου είναι και αυτή … «πλαστή»(!) Και εάν δεν είναι, πού τα βρήκες τα λεφτά, αφού η Ελλάδα χρωστάει δισεκατομμύρια σε τόκους και κανείς δεν θέλει να «καταντήσει» όπως οι …Έλληνες. Είσαι το «σκιάχτρο» που πρέπει να φοβίζει, για να υπακούνε και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι.
Όπου βάζουν μέτρα, ξεκινάνε με πρόλογο : «Για να μην γίνουμε όπως οι Έλληνες…». Το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι ήταν η αποδοχή ότι «είμαστε όλοι οι Έλληνες διεφθαρμένοι» και ένας «Τιτανικός που πάει πάνω στο παγόβουνο».
Αυτή ήταν η βασική τροφή για εκατοντάδες δημοσιεύματα που μοιάζουν πολύ με εκείνα της εποχής της «νύχτας των κρυστάλλων».

Γράφει ο Γ, Τράγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: