Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μια ψοφοδεής κυβέρνηση που ... απολογείται για τα τουρκικά εγκλήματα!

Πηγή: DefenceNet

 Μια ψοφοδεή κυβέρνηση που απολογείται στον κάθε Μούιζνιεκς ο οποίος συκοφαντεί την Ελλάδα γιατί δεν ανοίγει τελείως τα σύνορά της για να δεχθεί τις ισλαμικές ορδές που της στέλνουν οι Τούρκοι και στην κάθε "ανθρωπιστική" ΜΚΟ αντικρύζουν τις τελευταίες δύο ημέρες οι Έλληνες πολίτες.
Οι οποίοι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται γιατί θα πρέπει να απολογηθεί η πατρίδα μας επειδή οι Τούρκοι δουλέμποροι έπνιξαν μερικούς ακόμα λαθρομετανάστες έξω από το Φαρμακονήσι!
Και όμως: Οι ξένοι απαιτούν να τιμωρηθεί (!) το ΛΣ/Ακτοφυλακή, να αποκεφαλιστούν οι "υπεύθυνοι" κλπ κλπ.
Και οι κυβερνητικοί το μόνο που κάνουν είναι να βρίσκουν γελοίες δικαιολογίες του στιλ "Και ο επικεφαλής των λιμενικών ήταν θύμα του "Σάμινα" που έχασε τη μάνα του"!
Τώρα τι σχέση έχει αυτό με τα γεγονότα μένει να το πουν οι ιδιοφυείς επικοινωνιακοί εγκέφαλοι της κυβέρνησης.
Αντί να βγουν και να πουν καθαρά και θαρραλέα: "Τραγωδία μεν, αλλά δεν ευθύνεται η Ελλάδα. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Να ζητήσετε ευθύνες από την Άγκυρα που τους στέλνει κατά χιλιάδες στα παράλια και από εκεί οι Τούρκοι δουλέμποροι τους στέλνουν με σάπιες βάρκες στα νησιά, δηλαδή στην ΕΕ,  μέσα στην καταιγίδα με αποτέλεσμα να συμβαίνουν αυτές οι τραγωδίες".
Φαντασθείτε να γίνει και καμιά "θερμή" κρίση με την Τουρκία και "να πέσουμε στην ανάγκη τους". Εδώ ούτε "κιχ" κάνουν στην Τουρκία που στέλνει τις ορδές των "λάθρο" μέσα στην ΕΕ (ναι, υπάρχει ακόμα η ΕΕ και το ανέκδοτο της "αλληλεγγύης" μεταξύ των μελών) θα μιλήσουν τότε; 
Ας δούμε και μία ακόμα δήλωση κυβερνητικού στελέχους που αυτομαστιγώνει την Ελλάδα: Του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γ. Σούρλα.
"Η τραγωδία δεν προσφέρεται για πάσης φύσεως εκμετάλλευση. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δράμα αυτών των ανθρώπων και η οποιαδήποτε κρίση σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο θα πρέπει να γίνει μετά τα αποτελέσματα της έρευνας των εισαγγελικών αρχών".
Α, ναι: Διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα κατά των "κακοποιών" λιμενικών. Μήπως τους πάνε και αυτούς για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης";
Πότε, Θεέ μου, θα κάνει ξαστεριά σε αυτή τη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: