Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Πηγή: Ολυμπιάδα

20140127-090856.jpgΤο μεγαλύτερο θέμα που απασχολεί σήμερα την πατρίδα μας, είναι η παθητικότητα ενός υπερήφανου λαού, απέναντι στους βιαστές του, απέναντι σε κάποια ανθρωπάκια που η εξουσία που καταλαμβάνουν με δόλο, νομίζουν ότι τους χαρίζει, ύψος και δύναμη.
Την δύναμη αυτή, την αξιοποιούν, με τον καλλίτερο τρόπο, και με απάνθρωπη σκληρότητα, επιβάλουν στην κοινωνία την θέλησή τους. Ένα από τα πιο δυνατά τους όπλα, είναι η οικονομική ευχέρεια που αντλούν
από τον δικό μας ιδρώτα, με τον οποίο αγοράζουν τα παιδιά μας, τα ντύνουν με σιδερόφρακτες πανοπλίες, και αφού τα μετατρέπουν σε λυσσασμένα σκυλιά , τα ξαμολούν εναντίον μας, για να τσακίσουν οποιαδήποτε αντίρρηση εκφράσουμε για τα εγκλήματά τους.
Από την άλλη μεριά, άβουλοι, δηλοί και αλαζόνες οι βουλευτές που εκλέγουμε, τοποθετούν σε προτεραιότητα το προσωπικό τους συμφέρον, και χωρίς να διστάσουν ούτε στιγμή, καταπατούν τον όρκο τους, και ψηφίζουν όλες τις αντιλαϊκές διατάξεις και νόμους, που σχεδιάζονται στο παρασκήνιο, από τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους.
Με τον τρόπο αυτό και με την βοήθεια τους, παρουσιάζουν οι δυνάστες, και την ψευδή εικόνα, των δήθεν δημοκρατικών διαδικασιών.
Με αυτές τις διαδικασίες, περιορίζουν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, συρρικνώνουν την οικονομική μας κατάσταση, και σιγά-σιγά, καταργούν το κοινωνικό κράτος, που με τόσους αγώνες και αίμα κατακτήσαμε, και μας οδηγούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Οι συνέπειες αυτής της πρακτικής, οδηγούν τον Ελληνικό λαό, σε απώλεια της πατρίδας του, και σε πρωτοφανή γενοκτονία. (Αποδεκατισμός του λαού, από ασθένειες, πείνα, αυτοκτονίες, βίαιη μετανάστευση, και υπογεννητικότητα).
Επίσης, ανοίγουν τον δρόμο, που οδηγεί στην σκλαβιά και στην απάνθρωπη οικονομική εκμετάλλευση των υπολοίπων, μέσα από τις σχεδιαζόμενες οικονομικές ζώνες, που θα καλύψουν, ολόκληρη την πατρίδα μας.
Αλήθεια όμως, πως φθάσαμε ως εδώ? Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε να βρούμε μια απάντηση.
Η κατάσταση αυτή, δεν επιβλήθηκε από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά με μεγάλη υπομονή και μεθόδευση, σχεδιάστηκε από τα ξένα κέντρα, και εφαρμόστηκε, από τα
ντόπια Ελληνόφωνα όργανά τους για δεκαετίες.
Κύριος άξονας του σχεδίου τους, υπήρξε η διαφθορά του λαού, και κυρίως, όλων των επιπέδων της διοίκησης.
Με πρωτοφανή δάνεια, την εποχή αυτή, υπερχρέωναν την πατρίδα μας, και έκλεβαν το μεγαλύτερο μέρος τους, μέσα από άχρηστα υπερτιμημένα έργα, και άσκοπες προμήθειες.
Ένα μικρό κομμάτι, από αυτά, το οδηγούσαν, προς την διοίκηση, και κυρίως την τοπική αυτοδιοίκηση, που έγινε την εποχή αυτή, ο πρωταθλητής της ρεμούλας, και των σκανδάλων,
Έτσι επέτρεπαν, στα κομματικά τους μέλη, να σπαταλούν τα διαθέσιμα κονδύλια, (με την κάλυψή τους και χωρίς τον φόβο της τιμωρίας), για προσωπικό τους όφελος, αλλά και για εξαγορά των πολυτίμων ψηφοφόρων τους.
Με αυτόν τον τρόπο, έβλεπε κανείς, αδίσταχτους απατεώνες να κυριαρχούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για δεκαετίες ολόκληρες, και νόμιζε κανείς ότι είχε να κάνει με πρυτάνεις του θεσμού. Στο τέλος οι περισσότεροι δήμοι και κοινότητες, βγήκαν από την περιπέτεια αυτή, βαθειά πληγωμένοι και υπερχρεωμένοι, με ποσά που είναι αδύνατον να καλυφθούν, όσα χρόνια και να περάσουν.
Με την ίδια εγκληματική ευκολία, γέμιζαν τους δήμους και τις κοινότητες, με αχρείαστο προσωπικό, μόνο και μόνο για να έχουν στο χέρι για τις εκλογές μεγάλες κοινωνικές ομάδες, και με υπερηφάνεια, ισχυριζότανε, ότι πολεμούσαν έτσι και τη ανεργία. Είναι γνωστή η κοινότητα, που παρελήφθη, σε πλήρη λειτουργία με 4-5, υπαλλήλους, και παραδόθηκε μετά από αρκετά χρόνια, με περισσοτέρους από 30.
Ακόμη για να μην μείνει και κανένας παραπονεμένος, επέτρεψαν στον λαό, μέσα από αδιαφανείς δηλώσεις παραγωγής προϊόντων, να λαμβάνει ΕΟΚΙΚΕΣ επιδοτήσεις, αυτό ήταν το τυρί στη φάκα, πολύ περισσότερες από τις πραγματικές, υποθηκεύοντας και με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα μας, στα ξένα οικονομικά κέντρα.
Έτσι φθάσαμε στο πανηγυρικό σύνθημα των διαφθορέων, «μαζί τα φάγαμε». Σύνθημα που δημιούργησε και μεγάλες ενοχές σε μεγάλο τμήμα του λαού.
Οι ενοχές αυτές είναι ο καλύτερος σύμμαχος της εξουσίας, στο εγκληματικό της έργο,
γιατί καθήλωσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας σε παθητική στάση.
Είναι όμως έτσι, αλήθεια μαζί τα φάγαμε? Ασφαλώς και όχι.
Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να έχει καμιά ενοχή, επειδή οι πανούργοι του έριξαν δόλωμα μερικά ψίχουλα. Ειδικά με τις επιδοτήσεις, η ζημιά που υπέστη ο λαός, από τα ΕΟΚΙΚΑ προγράμματα, είναι πολλαπλάσια από τα ψίχουλα αυτά,
Τα προγράμματα αυτά, διέλυσαν την παραγωγική βάση, και καλλιέργησαν στους παραγωγούς την ψευδαίσθηση του εύκολου κέρδους, και την πρακτική της αρπαχτής.
Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στους νέους μας , που αντί να τους δώσουμε το καλό παράδειγμα για εργασία και δραστηριότητα, τους οδηγήσαμε στον εύκολο τρόπο ζωής, στην απραξία και στην τεμπελιά, και τους πείσαμε ότι είναι όλα πληρωμένα!
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος μας. Μεθυσμένοι από το ψεύτικο βιοτικό επίπεδο, απομακρυνθήκαμε από τα παιδιά μας, και ασχοληθήκαμε εγωιστικά περισσότερο με τον εαυτόν μας. Τα αφήσαμε χωρίς καθοδήγηση, και με μια διαρκώς υποβαθμισμένη εκπαίδευση στα σχολεία, και με την δήθεν ενημέρωση κάποιων ψευτοειδικών, σεξολόγων και άλλων, σκοτώσαμε την ψυχή τους. Πως λοιπόν περιμένουμε η κοινωνία αυτή και περισσότερο οι νέοι, να ασχοληθούν με την πολιτική και να υψώσουν τοίχο στα σχέδια των Ελληνόφωνων νάϋλων πολιτικών. (Χόρευε νάϋλον υπουργέ…….).
Είναι τόσο μεγάλη η κεκτημένη ταχύτητα στις πρακτικές αυτές, που αμετανόητα κομματικά στελέχη, που κινούνται στην Τ.Α. συνεχίζουν την ίδια πρακτική, και σήμερα, και προσπαθούν μέσα από ψεύτικες υποσχέσεις να εγκλωβίσουν ξανά τον λαό.
Στην περιοχή μας για παράδειγμα, ένα φάντασμα που μεγαλούργησε σε αυτήν την πρακτική, περιφέρεται τις νύκτες και υπόσχεται στους διωκόμενους πλέον ψηφοφόρους, ότι, μόλις τον εκλέξουν θα τους ανακουφίσει από τα χρέη τους, προς την Τ.Α., αφού θα προχωρήσει στην διαγραφή τους. Αυτό ισχυρίζεται κάποια χρεωμένη κάτοικος που όπως είπε, είναι έτοιμη να τον καταγγείλει στην δικαιοσύνη.
Για να αντιμετωπίσουμε την σημερινή καταστροφή, και για να βγούμε από το τέλμα και την δυστυχία που μας έχουν οδηγήσει, πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι μας να επιδιώξουμε να μάθουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στον τόπο μας, γιατί αυτά που ακούμε κάθε ημέρα, από τα αγορασμένα ΜΜΕ, είναι διαστρεβλωμένα και υπηρετούν το απόλυτο ψεύδος.
Σωστά ενημερωμένοι, να προχωρήσουμε σε ένα ενιαίο λαϊκό μέτωπο, πέρα από κόμματα και χρώματα, και με σημαία την αγάπη για την πατρίδα μας, να οργανώσουμε την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος, και να προχωρήσουμε στην εγκαθίδρυση επιτέλους ενός δημοκρατικού πολιτεύματος.
Με την ευκαιρία δε, των επερχομένων δημοτικών εκλογών, το μέτωπο αυτό να βγει κόντρα σε όλες τις μέχρι τώρα πολιτικές ξεπουλήματος της χώρας μας, και συμφωνώντας σε βασικά θέματα, να καταδικάσουμε τις προηγούμενες πρακτικές, και να οδηγήσουμε την Τ.Α. στην πραγματική της αποστολή.
Η αποστολή μας και ο αγώνας μας, θα γίνει ευκολότερα, αν διώξουμε από μέσα μας, τον φόβο και τις ενοχές με τις οποίες γέμισαν την ψυχή μας, γιατί ποτέ ένας ολόκληρος λαός δεν γίνεται ένοχος.
Απαραίτητο ακόμα είναι, να σταματήσουμε να πέφτουμε θύματα και της προπαγάνδας τους, με την οποία προσπαθούν να στρέψουν την μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη.
Δυνατοί και με πίστη ότι η ΝΙΚΗ είναι του λαού, να προχωρήσουμε για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ της αγαπημένης μας πατρίδας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

Κώστας Βέρμπης τέως πρόεδρος Πέρδικας. Πέρδικα 27/1/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: