Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη πόρτα...Αριστερά!


Ο Φρόυντ είχε πει κάποτε, ότι οι Ιρλανδοί είναι ανεπίδεκτοι ψυχοθεραπείας! Μάλλον, δεν είχε γνωρίσει τους Έλληνες!! Διότι πώς να χαρακτηρίσεις ένα λαό, όταν μόλις πριν λίγους μήνες ψήφιζε 63% ΟΧΙ στα μνημόνια ενώ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ψηφίζει για να τον κυβερνήσουν κόμματα, τα οποία…ψήφισαν μνημόνια;;!!

Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Διότι, όταν μιλάμε για Ελλάδα μιλάμε για την χώρα της αριστερής μαφίας,όπου το χρήμα και οι σφαίρες…ρέουν άφθονες σε όσους δεν συμμορφώνονται. Αφήστε κατά μέρος το…μόρφωμα της 17 Νοέμβρη, η οποία θεωρείται πλέον...μαυσωλείο εγκληματικής δράσης και ρωτήστε τον μακαρίτη Σωκράτη Γκιόλια, ο οποίος τα έβαλε ανοιχτά μέσω του blog του με συγκεκριμένα συμφέροντα. Με συμφέροντα παγιωμένων μορφών εξουσίας, τα οποία μέσω των σαθρών τους ιδεολογημάτων απολαμβάνουν μιαν ιδιότυπη ασυλία μέσα στην Ελληνική κοινωνία, έχοντας οδηγήσει τους Έλληνες εν ομηρία τα τελευταία…40 χρόνια, ενώ μέσω μιας πλειάδας αριβιστών - οικονομικών ολιγαρχών - καναλαρχών με αριστερή ιδεολογία και…δεξιά τσέπη, έχουν…λοβοτομήσει τους πτωχούς (τω πνεύματι) πλην τίμιους Νεοέλληνες με αποτέλεσμα να δώσουν στις τελευταίες εκλογές 36% στον…νεοπράκτορα Τσίπρα! Εις βάρος ημών των...νεομαρτύρων!!
Ρωτήστε επίσης τα δυο παλικάρια-μέλη της Χ.Α., τα οποία δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Ν. Ηράκλειο από αυτό το αιμοσταγές, μαφιόζικο, παρακρατικό σύστημα εξουσίας και των οποίων ο φάκελος έχει κλείσει,οδηγώντας την υπόθεση του φρικώδους αυτού εγκλήματος στο αρχείο. Συνεπώς, η εν λόγω εθνομηδενιστική ηγεμονία της εγχώριας ψευτοαριστεράς, η οποία δεν ήταν ποτέ στην Κυβέρνηση αλλά είχε πάντα την εξουσία, φρονώ, πως είναι υπεύθυνη…τα μάλα για τον βάλτο, μέσα στον οποίον έχει υποπέσει η χώρα μας και δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Γράφοντας βάλτο θυμήθηκα…ποτάμια! Το μόνο θετικό των πρόσφατων εκλογικών συμπαραμαρτούντων (απόρροια των...αμαρτιών της κομματοκρατίας στην καμπούρα του Ελληνικού λαού, έτη και έτη) ήταν, ότι το ΠΟΤΑΜΙ έγινε...ρυάκι! Παρά τα...ριάλια τουΜπόμπολα!!
Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. Όπως είχα προβλέψει δίχως να έχω...κληρονομικό χάρισμα, οι τελευταίες εκλογές δεν εισέφεραν τίποτε το καινούριο, ως προς τον ρου της χώρας μας...ντουγρού για την άβυσσο! Αντίθετα κατέδειξαν, ότι το εκλογικό σώμα, όχι μόνο έχει μηδενικές αντιστάσεις αλλά ταυτόχρονα κατέχει υποδορίως και...μαγνητάκια, τα οποία έλκονται από τα ρευστά μέταλλα και τα λοιπά διάπυρα υλικά της κόλασης του...κέντρου της Γης!! Δηλαδή ο Νεοέλληνας,τυφλός τα τ' ώτα τον τε νουν τα τ' ομματα ει,κάνει...σάλτο μορτάλε μέσα σε ένα πηγάδι δίχως πάτο!! 
Αυτά παθαίνει, όποιος τοποθετεί τον (αν)εγκέφαλό του σε...νοητικά πλυντήρια, ακολουθώντας ευλαβικά αναλώσιμους ηγετίσκους και πολιτικούς πράκτορες-υβρίδια! Κατά συνέπεια, η...ύβρις έρχεται!! Όσο για τους μισούς Έλληνες, οι οποίοι δεν προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προφανώς θεωρούν, ότι το...φραπεδάκι και το μπανάκι αποτελούν...όπλα ολκής για να τα βάλλουν με τοπανίσχυρο και διαβρωμένο ως το μεδούλι πολιτικό σύστημα. Εκτός κι αν πιστεύουν, ότι είναι πιο έξυπνοι από τονΑριστοτέλη, ο οποίος θεωρούσε ηλιθίους όσους αδιαφορούσαν για τα κοινά!!
Αφήνοντας τις εκλογές, τείνω να καταλήξω (δίχως να παίρνω...ληγμένα) ότι ο αυτοσκοπός (και ουχί...ακροθιγώς) και το πραγματικό νόημα της ζωής δεν είναι η λατρεία των εννοιών της ελευθερίας, ούτε της φιλοπατρίας, ούτε της αγάπης μα ούτε και η κατάκτηση της γνώσης!! Τίποτε από δαύτα!! Όλα αυτά, που μας έμαθαν στα σχολεία και με βάση, τα οποία γαλουχηθήκαμε (θέλω να πιστεύω) από τις οικογένειές μας είναι...τρίχες κατσαρές!! Ο αληθινός στόχος, που καλούμεθα να επιτύχουμε είναι το πώς θα αποφύγουμε τις πολεμικές συρράξεις!! 
Θέλει και ερώτημα;; Μα, το είπε και ο τότε ΠρωθυπουργόςΣημίτης μέσα στην Βουλή αμέσως μετά τα Ίμια: "Μπράβο μας διότι κατορθώσαμε και αποφύγαμε τον πόλεμο!" Γι' αυτό άλλωστε δεν τολμούμε να επεκτείνουμε και τα θαλάσσια σύνορά μας (αλήθεια, έχει...σύνορα η θάλασσα) στα 12 ναυτικά μίλια, φοβούμενοι μήπως ισχύσει το περίφημο "casus beli", δηλαδή αιτία πολέμου, έτσι δεν είναι;; Αποτροπή πολεμικών συγκρούσεων λοιπόν και όλα τα άλλα...απλώς οδοντόκρεμες!! 
Αυτό ξέρετε, θυμίζει λίγο το σύμφωνο...συμβίωσης με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και συγκεκριμένα την συμφωνία του μνημονίου. Συμφωνία να' ναι και ότι να' ναι!! Υπογράφουμε τα πάντα!! Το ίδιο άλλωστε ισχύει και με το...ισχύον πολίτευμά μας. (Ψευτο)δημοκρατία να υπάρχει και όλα καλά! Ανεξάρτητα εάν την παρούσα χρονική στιγμή αυτή η...καρικατούρα δημοκρατίας (για έρπουσα χούντα την λες) κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημία από όφελος στο έθνος και στην πατρίδα! Όπως έλεγε και ο...μέγιστος Βίκτωρας Μητρόπουλοςπαλαιόθεν: "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να...κάνουν σεξ!!"
Η ταπεινότητά μου λοιπόν θεωρεί, ότι έκανε λάθος ο Ιωάννης Μεταξάς και μαζί του ολόκληρος ο Ελληνικός λαός την 28η Οκτωβρίου 1940, όταν πολεμήσαμε τους Ιταλούς, όπως επίσης υποπέσαμε σε...μείζον ολίσθημα, πολεμώντας τους κομμουνιστοσυμμορίτες έξι χρόνια αργότερα!! Το σωστό θα ήταν να τα παρατήσουμε και να φύγουμε συν γυναιξί και τέκνοις, ως...πρόσφυγες για την Βόρεια Ευρώπη!! O tempora o mores!!
Τα σέβη μου. 
biocosmology.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τους Ιρλανδούς τους αποκαλούν "Greeks to the north"...