Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Θα προλάβει η Γερμανία να αρχίσει να στέλνει μετανάστες στην Ελλάδα από το Μάρτιο; (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

 Μη μασάτε όμως.
Έτσι όπως θα τα έχουν κάνει, δε διασώζεστε με τίποτα.

Εκτός ίσως, αν διαλέξετε το ξου για να τους στείλετε και τους δύο στον αγύριστο.
ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ; Υπογράψτε με σταυρό άλλο ψηφοδέλτιο!

Μπορείτε;

Αν δεν μπορείτε, βγείτε να υποδεχθείτε περιχαρείς τους Αφγανούς από τη Γερμανία.

Και οι δυο αρχηγοί των κομμάτων θέλουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο για να φάνε από τα κονδύλια περίθαλψης τους.

Θυμηθείτε το, όταν ψηφίζετε...

Του Son Ofeon

Η Γερμανία θα αρχίσει να επιστρέφει τους πρόσφυγες, που ζητούν άσυλο, στην Ελλάδα από το Μάρτιο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του BGNES.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Δουβλίνου, τα πρόσωπα που ζητούν άσυλο πρέπει να το κάνουν στο πρώτο κράτος-μέλος της ΕΕ, από όπου έχουν εισέλθει. Τις περισσότερες φορές αυτό το κράτος είναι η Ελλάδα και η Ιταλία.
Αν οι αιτούντες άσυλο έχουν φθάσει σε άλλη χώρα της ΕΕ, θα πρέπει να επιστρέφονται στην πρώτη χώρα από την οποία εισήλθαν στο έδαφος της Ένωσης.
Μέχρι τώρα η απαίτηση αυτή δεν ίσχυε για την Ελλάδα, λόγω των κακών συνθηκών, που επικρατούν εκεί.
Ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η επιστροφή των μεταναστών θα αρχίσει στις 15 Μαρτίου. Στις 8 Δεκεμβρίου η ΕΕ συνέστησε στα κράτη-μέλη να αρχίσουν να επιστρέφουν τους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα από τον Μάρτιο, καθώς αυτές οι μεταφορές είχαν σταματήσει το 2011.
Η απόφαση της Γερμανίας να ανοίξει τις πόρτες της στους Σύριους πρόσφυγες το 2015 και στην πράξη να ανακαλέσει τον κανονισμό του Δουβλίνου σε σχέση με αυτούς, οδήγησε σε εισροή 890.000 ατόμων έως το τέλος του έτους.
Σταδιακά, η κυβέρνηση του Βερολίνου άρχισε να αναζητά τρόπους για να περιορίσει τον αριθμό των αφίξεων.
Το 2016 εμφανίστηκαν 280.000 μετανάστες, κυρίως λόγω του κλεισίματος της βαλκανικής οδού και της εύθραυστης συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας.
Η έναρξη της μεταβίβασης των μεταναστών στην Ελλάδα θα μειώσει επιπλέον τον αριθμό των αφίξεων , γεγονός ευνοϊκό να συμβεί την παραμονή των βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία το Σεπτέμβριο, ανέφερε το BGNES.
 
ΠΗΓΗ http://www.novinite.com/articles/17...

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Φαντασθείτε τι θα συνέβαινε, αν δεν είχαμε και τον κο Αβραμόπουλο στην Ευρωπαική Επιτροπή για να μας υποστηρίξει ως επίτροπος μετανάστευσης.


Αλλά αυτά είναι πλέον ψιλά γράμματα σε σχέση με το σχεδιαζόμενο έγκλημα κατά της Ελλάδας για λόγους προεκλογικούς της Γερμανίας.


Το πρόβλημα των μεταναστών θα οξυνθεί από ό,τι φαίνεται από το Μάρτιο και η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι κοιμάται όρθια.

Λογικά η επίκληση του κανονισμού του Δουβλίνου σήμερα δεν λέει απολύτως τίποτα.

Αν η Γερμανία έχει ήδη εξετάσει το αίτημα ασύλου των μεταναστών και το έχει απορρίψει δε δικαιούται να επικαλείται εκ των υστέρων το Δουβλίνο για να τους στείλει στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει να τους επαναπατρίσει στη χώρα τους.

Νομικά, αν κάποιος αποφάσισε όπως η Γερμανία να προσκαλέσει αυτόβουλα τους μετανάστες εκεί, δε δικαιούται στη συνέχεια να τους στείλει πίσω στην Ελλάδα, επειδή τυπικά ταξίδεψαν μέσω Ελλάδος.

Θα πρέπει να αποδείξει επισήμως ότι δεν εξέτασε ποτέ το αίτημα τους για άσυλο "κατά παράβαση του κανονισμού του Δουβλίνου" και ότι δεν τους φιλοξένησε στη χώρα οικειοθελώς "μετά την πρόσκληση".

Κατά δεύτερο λόγο, οι μετανάστες δε δικαιούνται να περάσουν στην Ελλάδα, αν δε διαθέτουν επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα και βίζες και δεν είναι ταυτοποιημένοι από κάποιο επίσημο φορέα.


Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ 27 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15.3.2017.

Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες Σενγκέν και έχει υποχρέωση και δικαίωμα να ελέγχει τα σύνορα της.
Αν κάποιοι θελήσουν να περάσουν οδικά τους μετανάστες στην Ελλάδα, μπορούμε απλά να μην τους αφήσουμε να περάσουν τα σύνορα...

Αν κάποιοι θελήσουν να μας τους στείλουν αεροπορικά, θα πρέπει απλά να επιστρέψουμε πίσω το αεροπλάνο.

Αν η Ελληνική κυβέρνηση έκανε κάτι από τα δύο, θα βλέπαμε πόσο καλά θα πήγαινε προεκλογικά η κα Μέρκελ στις εκλογές του "Σεπτεμβρίου".

Αλλά οι εκλογές στη Γερμανία δε θα γίνουν το Σεπτέμβριο, αλλά πολύ νωρίτερα.

Ήδη οι σοσιαλδημοκράτες επεξεργάζονται συμφωνίες με τα υπόλοιπα κόμματα για να εκπαραθυρώσουν την Μέρκελ για τα καλά από την καγκελλαρία.
Τα σχέδια αναμένεται να προχωρήσουν μετά τις 29 Ιανουαρίου, όποτε θα αποφασισθεί ποιός τελικά θα ηγηθεί στο SPD.


ΠΗΓΗ http://www.reuters.com/article/us-g...
H ημερομηνία 15 Μαρτίου δεν είναι τυχαία, καθώς τότε πραγματοποιούνται γενικές βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία.
  
Ο κανονισμός του Δουβλίνου δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τη Γερμανία και την Ολλανδία.

 
Μόνο που στην περίπτωση της Ολλανδίας, οι πρόσφυγες θα επιστρέφονται στη Γερμανία, ιδιαίτερα, αν στις προσεχείς εκλογές προκύψει νικητής συνασπισμός με επικεφαλής τον Geert Wilders...

  
Aν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε από την προεδρία του Eurogroup τον δύσπεπτο κο Γερουν Ντάισεμπλουμ καθώς δεν αναμένεται να ξαναγίνει υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας στο νέο σχηματισμό κυβέρνησης.

  
Εσείς νομίζετε ότι θα δούμε στην Ελλάδα πρόσφυγες από τη Γερμανία;

  
Eίναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, αν τους στείλουν σε μας μαζί με κάποια λεφτά για να τους συντηρήσουμε.

  
Αν τα λεφτά δε δοθούν, δε θα υπάρχει κίνητρο για τα τρωκτικά των ΜΚΟ...

  
Θα έχει βέβαια καλό καιρό το Μάρτιο και οι μετανάστες δε θα χρειασθεί να ξεπαγιάσουν στις τέντες, αλλά χρειάζονται και να φάνε.
 
Στις 17 Μαρτίου 2017 συμπληρώνονται 18 μήνες από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ο "σταυρός".
 
Θα υπάρχουν πολλές αφορμές ως τότε για να προσπαθήσουν να σας οδηγήσουν να διαλέξετε (αποκλειστικά) ανάμεσα στον Ξούλη και τον Κούλη , τον μελλοντικό σωτήρα σας.

Μη μασάτε όμως.
Έτσι όπως θα τα έχουν κάνει, δε διασώζεστε με τίποτα.

Εκτός ίσως, αν διαλέξετε το ξου για να τους στείλετε και τους δύο στον αγύριστο.
ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ; Υπογράψτε με σταυρό άλλο ψηφοδέλτιο!

Μπορείτε;

Αν δεν μπορείτε, βγείτε να υποδεχθείτε περιχαρείς τους Αφγανούς από τη Γερμανία.

Και οι δυο αρχηγοί των κομμάτων θέλουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο για να φάνε από τα κονδύλια περίθαλψης τους.

Θυμηθείτε το, όταν ψηφίζετε...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...