Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΡΩΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ

Οι φίλοι του ευρώ και γενικά οι γερμανόφιλοι, βάζουν την ταμπέλα «δραχμιστής» σε όλους εμάς που θέλουμε επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και ταυτόχρονα τρομοκρατούν τον κόσμο λέγοντας ότι θα επέλθει η καταστροφή με το εθνικό νόμισμα.

Καλούμε λοιπόν κι εμείς τους ευρώφιλους, να μας
ορίσουν ρητά και δεσμευτικά το πότε ακριβώς θα εξέλθει η Ελλάδα από την κρίση και θα επιστρέψει στην προ κρίσης κατάσταση, έτσι όπως πάνε. Δηλαδή με την παραμονή μας στο ευρώ και τα προγράμματα που ακολουθούν. Αν στο συγκεκριμένο χρόνο δεν επέλθει το πιο πάνω αποτέλεσμα, να δεσμευτούν ότι τότε αυτόματα θα παραδώσουν την εξουσία στους υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος.

Μην περιμένετε. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε αυτή την απάντηση, παρά μόνο διάφορα "φώτα στα τούνελ". Και δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση, γιατί προφανώς γνωρίζουν, ότι ποτέ η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση και τον έλεγχο των δανειστών όσο παραμένει στο ευρώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία να βγει η Ελλάδα από το € αλλά ποιος είναι εγγυητής μιας ομαλής μετάβασης στην δραχμή; Με οικονομία υπό του μηδενός ; Καλώς ή κακός μπήκαμε στο € οι δραχμηστές οικονομολόγοι δεν έχουν πειστικά επειχηρήματα πχ 800€ = 800δρχ = καμία αξία . Μόνο βγάζουν μια οίηση ότι είναι ανώτατου επιπέδου αυτά που λένε , άραγε προσεγγίζουν την πραγματικότητα ή παρασύρονται από την ακροαριστερο/δεξιά μανία τους.

amethystos είπε...

Μόνο μία εγγύηση μπορούμε νά έχουμε, όλοι μας, καί σήμερα καί αύριο. Τήν ίδια πού ανακάλυψαν τήν στερνή στιγμή καί χτές. ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Απλά αν η φτώχεια η απελπισία οι πεινασμένοι και όσοι είναι σε οριακή επιβίωση από 60% θα ανεβεί στο 99% σύμφωνα με τα νεοελληνικά δεδομένα και όχι της Μ. Βρετανίας Ισπανίας Ιταλίας οι οποίες έχουν και μια βαριά βιομηχανία εμείς ούτε καρφίτσα δεν παράγουμε ακόμα και τα αυγά και τα σπίρτα εισαγόμενα είναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...