Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εντολή της παγκόσμιας Ελίτ: Σκοτώστε τους Ρώσους!




Γράφει ο Vigilant Citizen

Η ιστορία που γνωρίζουμε, τα γεγονότα του παρελθόντος που συζητούμε εκ των υστέρων, έτσι όπως μας τα έχουν φυτέψει στο μυαλό από τα σχολικά χρόνια, μοιάζουν να έχουν μια λογική συνέχεια, να είναι γραμμικά και προβλέψιμα. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά τα γεγονότα που έχουν σημαντική επίπτωση στην ιστορία, που φέρνουν τα πάνω-κάτω, είναι περιορισμένης προβλεπτότητας, όπως λέει στο βιβλίο του ο Nassim Taleb, ο Ελληνορθόδοξος Λιβανοαμερικανός καθηγητής της Νέας Υόρκης που, με την γοητευτική θεωρία του για την αβεβαιότητα, έχει γίνει ο γκουρού της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης.

Ο συνδυασμός αυτός περιορισμένης προβλεπτότητας και σημαντικής επίπτωσης επηρεάζει την ιστορία εδώ και κάποιες χιλιάδες χρόνια και δεν παύει να μεγαλώνει.

Σκεφθείτε πόσο λίγο θα μας βοηθούσε η συνήθης αντίληψη για τον κόσμο λίγο πριν τα γεγονότα του 1914, για να μαντέψουμε τι θα ακολουθούσε. Ή, πάλι, η άνοδος του Χίτλερ και ο πόλεμος που ακολούθησε; Ή μήπως η επίσπευση της διάλυσης του σοβιετικού μπλοκ; Ή, πάλι, σκεφθείτε την επίπτωση του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Και τι θα λέγατε για τις συνέπειες από τη διάδοση του Ίντερνετ; Ή για το χρηματιστηριακό κραχ του 1987; Ο,τιδήποτε αξιόλογο βρίσκεται γύρω σας, κυριολεκτικά, μπορεί να ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία.

Αυτά λέει ο Taleb, ο οποίος, στις 30 Ιουνίου του 2016, μίλησε για την επερχόμενη κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2017 θα συνεχιστεί η επανάσταση που άρχισε με το Brexit εναντίον της “μεταστατικής γραφειοκρατίας” των Βρυξελλών και του πιο “ηλίθιου πρότζεκτ” που επιβλήθηκε από τα πάνω προς τα κάτω με τα παρωχημένα οικονομικά του '50, προέβλεψε.

Παράλληλα, όπως δείχνουν οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, είναι αρκετά προφανές ότι η βασιλεία τωνneocons πλησιάζει στο τέλος της μέσα σε μια κορύφωση ανικανότητας, με τις νεοφιλελεύθερες μαριονέτες να κουνάνε υστερικά το δάχτυλο, κάνοντας μάταιες απόπειρες να αποτρέψουν το αναπόφευκτο. Αγωνίζονται απελπισμένα να αποκρύψουν το μέγεθος της απόλυτης αποτυχίας που έχουν οδηγήσει οι εμπνευσμένες από τους neocons πολιτικές. Ο (κρυφομουσουλμάνος;) Ομπάμα θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος και πιο ανίκανος πρόεδρος των ΗΠΑ και η Χίλαρι ως η χειρότερη υπουργός Εξωτερικών και η πιο ανίκανη προεδρική υποψήφια που υπήρξε ποτέ.



Η Iana Zhdanova, Ουκρανή ακτιβίστρια του χρηματοδοτούμενου από την CIA γκρουπ γυναικών “Femen”, δολοφονεί συμβολικά ένα κέρινο ομοίωμα του Βλαντίμιρ Πούτιν με το σύνθημα “Σκοτώστε τον Πούτιν” γραμμένο στο στήθος της. Η συμβολική παρουσία ορισμένων από τα μέλη της δυτικής ελίτ αποδεικνύει ότι το γεγονός αυτό ήταν μια “τελετουργία”, ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς την ηγεσία της Ρωσίας
Η θητεία του Ομπάμα αμαυρώθηκε εντελώς με τις τελευταίες κινήσεις του να στοχοποιήσει την Ρωσία για την εκλογή Τραμπ, υποβιβάζοντας ουσιαστικά τις ΗΠΑ σε χώρα-μπανανία όπου οι Πρόεδροι είναι “δοτοί” απ' έξω. Έχασε την ευκαιρία να τον θυμούνται οι μεταγενέστεροι για την πρόσκαιρη, έστω, αντίσταση στο “λόμπυ του πολέμου” στο ζήτημα της Συρίας... Απ' αυτή την ομάδα των «ξυνισμένωνloosers και ηλιθίων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής», όπως τους αποκάλεσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα, μόνο ο Κέρρυ ίσως να διασωθεί, ο οποίος, τώρα που θα αποδεσμευθεί μπορεί ν' ανοίξει το στόμα του και να ακουστούν πολλά!
Και, όπως έγραψε σήμερα στην Λιμπερασιόν ο Αλαίν Νταμιέλ, “ποτέ δεν ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα η υπόθεση της εκλογής της Μαρίν Λεπέν στην προεδρία της Γαλλίας”. Κάτι που θα φέρει σίγουρα την τελική ήττα της Ελίτ της παγκοσμιοποίησης σε απόσταση αναπνοής”.
Η ιστορία έχει γυρίσει το πρόσωπο στην Ελίτ και η οργή του κόσμου ανεβαίνει. Μετά την ήττα τους απεδείχθη πόσο εμμονικός είναι ο φόβος και το μίσος τους για την Ρωσία, όταν άρχισαν να την κατηγορούν για τα πάντα: από το χακάρισμα των αμερικανικών εκλογών μέχρι την αποτυχία των δυτικών δημοκρατιών να πείσουν τους πολίτες για τις επιλογές τους.



Μια σειρά, όμως, γεγονότων, τα οποία αν ειδωθούν μεμονωμένα, καθένα από αυτά μπορεί να θεωρηθεί “συμπτωματικό”, δείχνουν ότι οι Γκλομπαλιστές έχουν αρχίσει να εκτελούν εξέχοντες Ρώσους με στόχο να προκαλέσουν μια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας.

Η ρωσική κυβέρνηση κάνει προσπάθειες να την αποφύγει, κάτι που μπορεί ήδη να είναι αναπόφευκτο, και φοβάται να το πει δυνατά.

Τον Μάρτιο του 2016, αποδεικνύεται ότι ο θάνατος στις ΗΠΑ του πρώην υπουργού Τύπου και ειδικού συμβούλου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ενός από τους ιδρυτές του Russia Today, του Μιχαήλ Λέσιν, δεν οφείλετο σε καρδιακή προσβολή, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, αλλά σε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο. Επί μήνες, οι αρχές της Ουάσιγκτoν έλεγαν ότι η υπόθεση διερευνάτο ακόμα, παρ' όλο που είχαν κάνει αυτοψία, και αρνούντο να αποκαλύψουν την επίσημη αιτία θανάτου του.
Από τα νέα στοιχεία ανέκυψαν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το αν δολοφονήθηκε ο πρώην επικεφαλής προπαγάνδας της ρωσικής κυβέρνησης...



Τον Μάϊο του 2016, μέσα στο Ορθόδοξο Πάσχα, την Κυριακή της Ανάστασης, τέσσερις ορθόδοξες εκκλησίες, στη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ και Μελβούρνη στην Αυστραλία, καθώς και ένα μοναστήρι στην Ρωσία παραδίδονται, όλως τυχαίως(;), στις φλόγες που φέρνουν την ολική καταστροφή τους.
Οι αρχές της Νέας Υόρκης απέδωσαν την φωτιά στο ότι “τα κεριά δεν είχαν σβηστεί σωστά” μετά την λειτουργία της Ανάστασης. “Ήταν πολλές οι εκκλησίες που κάηκαν για να πούμε ότι επρόκειτο απλώς για ατύχημα”, είπε ο Δρ Dušan T. Bataković, ένας πρώην Σέρβος πρεσβευτής , που τώρα είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Βαλκανικών Σπουδών στο Βελιγράδι, και δεν απέκλεισε “κάποιο είδος τρομοκρατικής δράσης”.



Τον Αύγουστο του 2016, σε ρεπορτάζ του Russia Today παρουσιάζεται ο πρώην επικεφαλής της CIA Mike Morell να λέει: “Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να υποχρεώσουμε τους Ρώσους να πληρώσουν ένα τίμημα”. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι δολοφονίες των Ρώσων θα πρέπει να γίνονται “μυστικά, ώστε να μην το μαθαίνει ο κόσμος”... “Αλλά να είναι σίγουρο ότι το μαθαίνουν στην Μόσχα”! Ο πρώην επικεφαλής της CIA έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του γνωστού “Μπιλντερμπέργκερ” Charlie Rose...



Τον Σεπτέμβριο του 2016, το κρατικό αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν ενεπλάκη σε μια περίεργη μετωπική σύγκρουση στην Μόσχα, όπου σκοτώθηκε ο “αγαπημένος σοφέρ” του Ρώσου προέδρου, όπως έγραψε ο ρωσικός τύπος. Ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου, αλλά ο πρόεδρος Πούτιν δεν βρισκόταν μέσα στην προεδρική λιμουζίνα όταν αυτή συγκρούσθηκε μετωπικά με άλλο όχημα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.



Ο Δεκέμβριος του 2016 σφραγίζεται από δύο τραγικές απώλειες για το Διπλωματικό Σώμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας.

Στις 19 Δεκεμβρίου, ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αντρέϊ Καρλώφ, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από έναν Τούρκο αστυνομικό της προσωπικής φρουράς του Ταγίπ Ερντογάν. Οι εικόνες που διέρρευσαν από την στιγμή της εκτέλεσης σόκαραν για την απουσία της προσωπικής φρουράς του Καρλώφ και την μη έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της ασφαλείας αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδίκασε έντονα την δολοφονία του διακεκριμένου εκπροσώπου της ρωσικής διπλωματίας και ο τότε Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, είπε ότι ήταν συγκλονισμένος από “αυτή την ακατανόητη τρομοκρατική πράξη”. Πριν συμβεί η επίθεση, είχε προγραμματισθεί στην Μόσχα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν για την κατάσταση στην Συρία.



Στις 25 Δεκεμβρίου, στην Μαύρη Θάλασσα συνετελέσθη μια μαζική δολοφονία: η χορωδία του Κόκκινου Στρατού και η Δρ Λίζα Γκλίνκα, ονόματα-σύμβολα για την Ρωσία, χάθηκαν πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, δύο μόνο λεπτά μετά την απογείωση, σε μια περίεργη “συντριβή του αεροπλάνου τους”, όπως ανακοινώθηκε.

Οι αγαπημένοι στους Ρώσους, αλλά και σε όλο τον κόσμο, μουσικοί και τραγουδιστές, οι ωραίες κοπέλες των μπαλέτων
Ensemble Alexandrov και πολλοί δημοσιογράφοι, που πήγαιναν στην Συρία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων με το ρωσικό Τουπόλεφ, είναι όλοι νεκροί. Η Ρωσία θρηνεί μέσα σε βαρύ πένθος, χωρίς να αποκλείει κανείς την εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης. Έκτοτε σιωπή.
Τα αίτια που προκάλεσαν την συντριβή του ρωσικού αεροπλάνου δεν έχουν ξεκαθαριστεί μέχρι σήμερα.



Λίγες ώρες πριν την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, άλλος ένας ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε πυροβολημένος στο διαμέρισμά του στην Μόσχα. Ο Πιοτρ Πόλσικωφ, 56 ετών, ο επικεφαλής σύμβουλος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο τμήμα Λατινοαμερικανικών Υποθέσεων, βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από τραύμα εξ αιτίας πυροβολισμού στο κεφάλι.
Ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής του Κατάρ είπε, όπως αναφέρεται, ότι οι δολοφονίες των Ρώσων διπλωματών συνδέονται με την επέμβαση της Μόσχας στην Συρία.



Τον Ιανουάριο του 2017, ο ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης Αντρέϊ Μαλάνιν, 54 ετών, βρέθηκε νεκρός στην οικία του επί της Ηρώδου Αττικού, στην Αθήνα, στην πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα. Η αρχική εκδοχή ισχυριζόταν ότι ο Μαλάνιν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα.



Στις 26 Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες μετά την “καρδιακή προσβολή” του Ρώσου πρόξενου στην Αθήνα... η “επιδημία” κτυπάει και στην Ινδία. Ο 67χρονος Αλεξάντρ Καντάκιν, εξέχων Ρώσος διπλωμάτης, πρεσβευτής στην Ινδία από το 2009, απεβίωσε μετά από “σύντομη ασθένεια”, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, παρ' όλο που δεν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Καντάκιν γνώριζε πολύ καλά την Ινδία, μιλούσε άπταιστα Χίντι, και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προώθηση των Ρωσο-Ινδικών σχέσεων σε ένα κομβικό σημείο της γεωπολιτικής σκακιέρας. Το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων δήλωσε ότι η Ινδία έχασε έναν πολύτιμο φίλο. Ο πρωθυπουργόςNarendra Modi τίμησε τον Καντάκιν και την συνεισφορά του στην ανάπτυξη των Ινδο-Ρωσικών δεσμών.



Τέλος, τον Φεβρουάριο του 2017, ο σεβαστός και αγαπητός από όλους, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν, 64 ετών, πεθαίνει επίσης από... ”καρδιακό επεισόδιο” στην Νέα Υόρκη, την ώρα που εργαζόταν στο γραφείο του. Μετά την είδηση για τον θάνατο του πρέσβη, ο ΟΗΕ ξεκίνησε την προγραμματισμένη συνεδρίασή του με ένα λεπτό σιγής για να τιμήσει την μνήμη του Τσούρκιν. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η αντιπροσωπεία της Ουκρανίας στον ΟΗΕ έθεσε βέτο στην έκδοση επίσημης συλλυπητήριας ανακοίνωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τον θάνατο του Βιτάλι Τσούρκιν, κάτι που προκάλεσε την οργή του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρώφ.

Τα παραπάνω περιστατικά είναι όλα όσα δεν επιδέχονται καμία αμφιβολία ότι συνέβησαν, χωρίς να αναφερθούμε σε εικασίες ανεπιβεβαίωτες και για άλλες “απώλειες” Ρώσων αξιωματούχων ανά τον κόσμο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 63χρονου νεκρού ανδρός, που βρέθηκε στο προξενείο της Ρωσίας στη Νέα Υόρκη, στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, με το κρανίο σπασμένο υπό ύποπτες συνθήκες. Η επίσημη εκδοχή ήταν ότι κι αυτός... “είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή”.

Μεμονωμένα, τα περιστατικά αυτά μπορεί να φαίνονται “συμπτωματικά”... αλλά όλα μαζί στο διάστημα ενός χρόνου είναι πέρα από τον νόμο των πιθανοτήτων. Αυτές οι “συμπτώσεις” θυμίζουν μια φράση που φημολογείται ότι είπε κάποτε ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ: “Στην πολιτική, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Αν συμβεί, να είστε σίγουροι ότι έτσι είχε σχεδιαστεί”...



Τα δύο μεγάλα ερωτηματικά που μένει να απαντηθούν στο άμεσο μέλλον είναι:

α) Πόσες τέτοιες προκλήσεις είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν οι Ρώσοι για χάρη της ειρήνης;

β) Θα καταφέρει ο νεοεκλεγείς Τραμπ να εξουδετερώσει το “βαθύ κράτος” της μαφιόζικης Ελίτ, που υπονομεύει την ικανότητά του να αποτρέψει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ή θα υποταγεί στα σχέδιά τους;

Μια ολόκληρη φημισμένη χορωδία, σήμα κατατεθέν της σύγχρονης ιστορίας της Ρωσίας, που χάθηκε, διπλωμάτες κορυφής, που έφυγαν ξαφνικά και βίαια από την ζωή, είναι ίσως οι πρώτες ορατές απώλειες ενός αδυσώπητου πολέμου που διεξάγεται στα παρασκήνια. Όλα δείχνουν ότι το 2017 θα ακολουθήσουν πολλά νέα επεισόδια και ότι θα είναι έτος καθοριστικών εξελίξεων που θα σφραγίσουν τον ρου της ιστορίας για τα επόμενα κρίσιμα χρόνια.
Πηγή "Πύλη των Φίλων"
kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: