Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας σχεδιάζει εκλογές με ψήφους... "αλλοδαπών"!

Image result for Ο Τσίπρας σχεδιάζει εκλογές με ψήφους... "αλλοδαπών"!
Η κυβέρνηση σκοπεύει να παραβιάσει το Σύνταγμα και να μετατρέψει την Ελλάδα σε... χαλιφάτο! 

Η είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «δημοκρατία» είναι σοκαριστική: «Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013), που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια […] που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.

Τώρα, η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000».

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται περί ευθείας παραβιάσεως και του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος των Ελλήνων.

Το να δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς, που απλά θα διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών (στην αρχή) και των βουλευτικών (στη συνέχεια) εκλογών θα είναι το αποφασιστικότερο βήμα στη σκοτεινή οδό που θα τερματίζει τη μετατροπή της πατρίδας μας σε χαλιφάτο, όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους θα αντικατασταθούν από τη σαρία, το ισλαμικό δίκαιο.

Για να ψηφίζει κάποιος σε εκλογές δεν αρκεί να βρίσκεται κάπου νόμιμα, αλλά να νιώθει αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού συνόλου και να είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση του κράτους που του δίνει το δικαίωμα ψήφου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.

Οσοι σκοπεύουν να χαρίσουν το δικαίωμα ψήφου σε περίπου 580.000 αλλοδαπούς (ενώ ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για χορήγηση του ίδιου δικαιώματος στους ομογενείς μας) έχουν στον νου τους τις εθνικές εκλογές και αδιαφορούν για τις συνέπειες σε περιοχές, όπως π.χ. η Θράκη, και στη συνέχεια για ό,τι συμβεί στο σύνολο της επικράτειας. Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Ελληνες.

Πηγή "Δημοκρατία"

kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: