Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή: Η Ιστορία εκδικείται όταν γράφεται από προσκυνημένους

Image result for το σκοπιανο
Παρά το δεδομένο και αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι Μακεδονικό έθνος ουδέποτε υπήρξε – αφού οι Μακεδόνες ήσαν αποδεδειγμένα Έλληνες – εντούτοις επιχειρείται, σκόπιμα και υποβολιμαία να υποστηριχτεί νεόκοπο ψευδεπίγραφο έθνος, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμός και αδιάλλακτος αλυτρωτισμός, με όχημα τον γεωγραφικό όρο Μακεδονία.

Γράφει ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος

Γι’ αυτό πρωτίστως και δεν πρέπει η νέα ονομασία να περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ούτε καν ως γεωγραφικό προσδιορισμό. Άλλως, θα πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια και τη σταθερότητα των Βαλκανίων πρωτοφανή υπεξαίρεση ελληνικών εθνοτικών συμβόλων, ιστορίας και πολιτισμού, την οποίαν ουδείς Έλληνας νομιμοποιείται να επιτρέψει.

Ιδιαίτερη όμως ανησυχία προκαλεί η έλλειψη συντονισμού/συνεννόησης στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της Ελληνικής πλευράς, η οποία θα είναι και η μόνη ζημιωμένη σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης της διαπραγμάτευσης στο στημένο γεωπολιτικό παίγνιο που εμείς οι ίδιοι – πιεζόμενοι – επισπεύδουμε, πάντοτε εσωστρεφείς, χωρίς κατάλληλη προετοιμασία, πολιτική συνεννόηση και στόχευση που να εξυπηρετεί τους μεσομακροπρόθεσμους εθνικούς αντικειμενικούς μας σκοπούς.

Αυτή είναι και η κύρια παθογένειά μας, ως ασύντακτης πολιτείας, η οποία επιμένει να κωφεύει στις επανειλημμένες εκκλήσεις που έχουν κατατεθεί δημόσια για την ανάγκη άμεσης σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ώστε, τα μείζονα εθνικά μας θέματα να μη παραδίδονται βορά στη συνήθη μικροπολιτική αριστεροδεξιά αδολεσχία, με συνέπεια την ήττα.

Μπορούμε, επιτέλους, αυτή τη φορά, να αποφύγουμε την ήττα; Βεβαίως και μπορούμε. Αρκεί μόνο να αναλογιστούμε τα πορίσματα των ιστορικών και επιστημονικών ερευνών και των αρχαιολογικών ευρημάτων, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, τα οποία τεκμηριώνουν με αδιάσειστα στοιχεία την Ελληνικότητα των Μακεδόνων, αλλά και τις ύπουλες βλέψεις και τις αιματηρές επιθέσεις κατά της Ελλάδας, στη νεότερη πολιτικοδιπλωματική ιστορία των Βαλκανίων, που οδήγησαν στη μεταγενέστερη μετάλλαξη των Σλάβων σε ψευδομακεδόνες, με διακηρυγμένο «εθνικό» τους στόχο τη Θεσσαλονίκη.

Τότε θα καταλάβουμε πόσο εγκληματικό θα είναι το λάθος μας να συμφωνήσουμε στην εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία», έστω και ως συνθετικό.

Οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί ΗΠΑ – Ρωσίας και οι σχεδιασμοί των συλλογικών θεσμών άμυνας, ασφάλειας και συνεργασίας (κυρίως ΝΑΤΟ, ΕΕ), που αφορούν στον έλεγχο των Βαλκανίων και στις ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στα ενεργειακά, επιφέρουν μείζονες αλλαγές στις μέχρι σήμερα ισορροπίες και συσχετισμούς, ανακατανομή ρόλων, νέες συνεργασίες και σύγκρουση συμφερόντων.

Στο ρευστό και πιεστικό αυτό περιβάλλον, οφείλουμε να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και αποφασιστικότητα στη προστασία των ιδίων συμφερόντων, προβάλλοντας την ανυποχώρητη θέση μας έναντι του αλυτρωτικού ψευδομακεδονισμού, θέση που διασφαλίζει ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια των Βαλκανίων (τη πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης – κι’ ας υποκρίνονται κάποιοι ότι το ξεχνούν), όπως εξάλλου επιβάλλει και η δεσπόζουσα θέση μας στη περιοχή.

Οποιαδήποτε υποχωρητικότητα, όταν μάλιστα η αλήθεια και το δίκαιο είναι με το μέρος μας, θα είναι καταστροφική για όλους μας. Το ελληνικό veto και η εξ αυτού απόφαση της Συνδιάσκεψης Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008, περί μιας ονομασίας κοινά μεταξύ μας αποδεκτής ως προϋπόθεση για την ένταξη της FYROM σ’ αυτό, αποτελούν μέχρι σήμερα ασφαλές κεκτημένο.

Γι’ αυτό προσοχή. Όσοι ασυλλόγιστα και για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους συναινέσουν σ’ αυτή την ύβρη κατά των απαράγραπτων ιστορικών και πολιτικών δικαίων που υπερασπιστήκαμε διαχρονικά ως Έλληνες, έχοντας καταβάλει βαρύτατο φόρο αίματος, κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν και την αναπόφευκτη νέμεση, ότι η Ιστορία εκδικείται όταν γράφεται από προσκυνημένους.

Defence-Point

kostasxan

Λεγαμε λοιπον για την φαρσοκωμωδια που πιθανως να κασταληξει σε τραγωδια τοσο για εμας τους Ελληνες οσο και για τους γειτονες μας Σκοπιανους εξ αιτιας της προωθησης του πιο ανιστορητου αλυτρωτισμου ολων των εποχων απο πανισχυρες εγκληματικες δυναμεις που δεν ορωδουν προ ουδενος και που στον ψυχρο πολεμο ( ψυχρο στην Ευρωπη ) εξοντωσαν σε Ασια , Αφρικη και Λατινικη Αμερικη περισοτερους ανθρωπους απο οσους σκοτωθηκαν στον Β παγκοσμιο . Μιλαμε για γκαγκστερς . Και οι ΗΠΑ και η Ρωσσια εχουν μυστικες υπηρεσιες κλαι επαρκεις γνωσεις για να γνωριζουν οτι ουτε μακεδονικο εθνος υπαρχει ουτε μακεδονικη γλωσα ουτε πολυ περισοτερο μακεδονικη μειονοτητα στην Ελλαδα . Αλλωστε τα αποτελεσματα επανειλημενων εκλογων το δειχνουν . Το αυτονομιστικο Ουρανιο Τοξο στην Ελληνικη Μακεδονια των περιπου δυο εκκατομυριων ψηφοφορων παιρνει ολο και ολο 2500 ψηφους σε τρια τεσσερα κουτσοχωρια της Φλωρινας . Ολες οι μειονοτητες παγκοσμιως ( Βασκοι , Καταλανοι , Σκωτσεζοι , Κουρδοι κλπ ) στην περιοχη τους ειναι πλειονοτητα . Μειονοτητα που να κανει συγκεντρωσεις οχι σε πλατεις εστω κωμοπολεων αλλα σε καφενεια χωριων μονο στην περιπτωση της πρακτορικης ψευτομακεδονικης μειονοτητας υπαρχει . Το επιχειρημα οτι υπηρξε παλια επι Μεταξα καταστολη ειναι γελειο . Στην περιπτωση της σκληροτατης σαρανταχρονης φρανκικης δικτατοριας δεν μπορεσαν οι ισπανοι να καταστειλουν το εθνικο αισθημα των υπαρκτων Βασκων και Καταλανων και καταγραμενων στην ιστορια ηδη απο τον Μεσαιωνα .Και σημερα ειναι αυτονομοι και ο μισος πληθυσμος της Καταλανιας διεκδικει στις πλατειες της Βαρκελωνης την πληρη ανεξαρτησια . Στην περιπτωση μας ομως ημων των Ελληνων Μακεδονων κυριοι των ΗΠΑ και Ρωσσιας σε ολες τις πρωτευουσες νομων της Μακεδονιας εδω και 26 χρονια τα συλλαλητηρια που γινονται ειναι αποκλειστικα υπερ της ελληνικοτητας της Μακεδονιας . Τι διαολο τρελλαθηκαμε εδω και ενα τεταρτο του αιωνα εμεις οι γεννημενοι εδω στην Μακεδονια και δεν ξερουμε το συνφερον μας και το ξερουν οι διαφοροι Ιοι απο την Αθηνα ; Ειναι προφανες λοιπον οτι η διεθνης κοινοτης ( δηλαδη οι γκαγκστερς που την κυβερνουν ) ξερουν πολυ καλα τι γινεται και δεν εχουν καμια αναγκη διαφωτισης περι ελληνικοτητας του Αριστοτελη και Μεγαλεξανδρου . Εν κατακλειδι . Καμια υποχωρηση και για οσους πιστευουμε σε Θεο αφου εχουμε το δικιο εχουμε και την πλειοψηφια . Ενας και ο Θεος ειναι η πλειοψηφια . ΑΜ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα . Ειμαι πεπεισμενος οτι εχει στηθει για την βορεια Ελλαδα , θρακη και μακεδονια χοντρη συμπαιγνια απο πολλες ισχυρες δυναμεις . Δεν ειναι τυχαιο οτι στο μονο διεθνες θεμα που συμφωνουν οι σιωνιστικες ΗΠΑ και η πανσλαυιστικη Ρωσσια ειναι οτι υπασρχει ενα κρατος βορεια της Ελλαδας που λεγεται Μακεδονια και πιθανοτατα αν η Ελλαδα κανει την αφροσυνη να αναγωρισει αυτο το μορφωμα εστω με συνθετικο προσδιορισμο τοτε τα ευαγη ιδρυματα των ως ανω δυο νταβατζηδων του πλανητη θα ανακαλυψουν με βοηθεια καποιων ενχωριων πρακτορων και μακεδονικη μειονοτητα εντος της χωρας . Στο παρελθον οχι μακρινο υπηρξε μια παρομοια προσπαθεια σφετερισμου κληρονομιας και ονοματος και γλωσσας . Αλλα σε εκεινη την περιπτωση δεν υπηρχαν τα αντιστοιχα συμφεροντα και η διεθνης κοινοτητα εκανε το πρεπον και αυτονοητο Στην νοτια αφρικη οι ολλανδοι μποερς για να νομιμοποιησουν την κατακτηση τους και μετα το 1948 και το απαρτχαιντ αυτοονομαστηκαν αφρικανερς και την γλωσσα τους αφρικαανς .Σταδιακα πεταχτηκαν απο παντου , ΟΗΕ , ΦΙΦΑ Βρετανικη κοινοπολιτεια κλπ και το 1994 αναγωρισαν το αυτονοητο . Οτι οι μονοι γνησιοι αφρικανοι στην νοτια αφρικη ειναι οι μαυροι γηγενεις . Το οτι χαιδευεται διεθνως μια παρεα αλυτρωτιστων υπολειμα του ελληνικου εμφυλιου που εχει κατσει στον σβερκο των ατυχων σκοπιανων και παρουσιαζουν ενα εληνοσλαυικο ιδιωμα χωριατικο που μιληθηκε εξ αναγκης σε καποια μερη της μακεδονιας επι οθωμανων ως μακεδονικη γλωσσα και μαλιστα προσπαθουν με το λεγε λεγε αυτοι οι αλυτρωτιστες της συμφορας να διαχωρισουν τους Ελληνες γηγενεις μακεδονες που οι προγονοι τους ομιλουσαν το ιδιωμασ αλλα παντα πολεμησαν υπερ της Ελλαδας απο τους αδερφους τους απογονους προσφυγων του 22 δειχνει οτι γινεται προσπαθεια τοσο απο τους πανσλαυιστες οσο και τους σιωνιστες να παιχτει εις βαρος της Ελλαδας μια φαρσα που αν δεν το προσεξουμε θα εχει μακροπροθεσμα ισως και μεσοπροθεσμα τραγικοτερες συνεπειες και απο την μικρασιατικη καταστροφη . ΑΜ Συνεχιζεται

Ανώνυμος είπε...

Λεγαμε λοιπον για την φαρσοκωμωδια που πιθανως να κασταληξει σε τραγωδια τοσο για εμας τους Ελληνες οσο και για τους γειτονες μας Σκοπιανους εξ αιτιας της προωθησης του πιο ανιστορητου αλυτρωτισμου ολων των εποχων απο πανισχυρες εγκληματικες δυναμεις που δεν ορωδουν προ ουδενος και που στον ψυχρο πολεμο ( ψυχρο στην Ευρωπη ) εξοντωσαν σε Ασια , Αφρικη καιο Λατινικη Αμερικη περισοτερους ανθρωπους απο οσους σκοτωθηκαν στον Β παγκοσμιο . Μιλαμε για γκαγκστερς . Και οι ΗΠΑ και η Ρωσσια εχουν μυστικες υπηρεσιες κλαι επαρκεις γνωσεις για να γνωριζουν οτι ουτε μακεδονικο εθνος υπαρχει ουτε μακεδονικη γλωσα ουτε πολυ περισοτερο μακεδονικη μειονοτητα στην Ελλαδα . Αλλωστε τα αποτελεσματα επανειλημενων εκλογων το δειχνουν . Το αυτονομιστικο Ουρανιο Τοξο στην Ελληνικη Μακεδονια των περιπου δυο εκκατομυριων ψηφοφορων παιρνει ολο και ολο 2500 ψηφους σε τρια τεσσερα κουτσοχωρια της Φλωρινας . Ολες οι μειονοτητες παγκοσμιως ( Βασκοι , Καταλανοι , Σκωτσεζοι , Κουρδοι κλπ ) στην περιοχη τους ειναι πλειονοτητα . Μειονοτητα που να κανει συγκεντρωσεις οχι σε πλατεις εστω κωμοπολεων αλλα σε καφενεια χωριων μονο στην περιπτωση της πρακτορικης ψευτομακεδονικης μειονοτητας υπαρχει . Το επιχειρημα οτι υπηρξε παλια επι Μεταξα καταστολη ειναι γελειο . Στηνμ περιπτωση της σκληροτατης σαρανταχρονης φρανκικης δικτατοριας δεν μπορεσαν οι ισπανοι να καταστειλουν το εθνικο αισθημα των υπαρκτων Βασκων και Καταλανων και καταγραμενων στην ιστορια ηδη απο τον Μεσαιωνα .Και σημερα ειναι αυτονομοι και ο μισος πληθυσμος της Καταλανιας διεκδικει στις πλατειες της Βαρκελωνης την πληρη ανεξαρτησια . Στην περιπτωση μας ομως ημων των Ελληνων Μακεδονων κυριοι των ΗΠΑ και Ρωσσιας σε ολες τις πρωτευουσες νομων της Μακεδονιας εδω και 26 χρονια τα συλλαλητηρια που γινονται ειναι αποκλειστικα υπερ της ελληνικοτητας της Μακεδονιας . Τι διαολο τρελλαθηκαμε εδω και ενα τεταρτο του αιωνα εμεις οι γεννημενοι εδω στην Μακεδονια και δεν ξερουμε το συνφερον μας και το ξερουν οι διαφοροι Ιοι απο την Αθηνα ; Ειναι προφανες λοιπον οτι η διεθνης κοινοτης ( δηλαδη οι γκαγκστερς που την κυβερνουν ) ξερουν πολυ καλα τι γινεται και δεν εχουν καμια αναγκη διαφωτισης περι ελληνικοτητας του Αριστοτελη και Μεγαλεξανδρου . Εν κατακλειδι . Καμια υποχωρηση και για οσους πιστευουμε σε Θεο αφου εχουμε το δικιο εχουμε και την πλειοψηφια . Ενας και ο Θεος ειναι η πλειοψηφια . ΑΜ

Μαρία Π. είπε...

" Ειμαι πεπεισμενος οτι εχει στηθει για την βορεια Ελλαδα , θρακη και μακεδονια χοντρη συμπαιγνια απο πολλες ισχυρες δυναμεις.."

Συμφωνώ με τον φίλο Α.Μ.Όλη η ιστορία είναι να περικυκλώσουν την Ρωσία και να την αποκλείσουν από την εξάπλωση προς το Νότο.Προφανώς θα αντιδράσει σε αυτό τον κλοιό, αλλά πως και πότε;
Παίζεται ένα πολύ χοντρό ενεργειακό παιχνίδι στο οποίο εμπλέκονται όχι μόνο οι ΗΠΑ η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ αλλά και πολλοί Έλληνες και ξένοι μεγάλοι επιχειρηματίες του χώρου αυτού.
Η Γιουγκοσλαβία την οποία διέλυσαν ήταν από τις ισχυρότερες χώρες παγκοσμίως. Την έκαναν κομμάτια (όπως θέλουν να κάνουν κι εμάς). Και όλα σχεδιάστηκαν μετά την χαρτογράφηση των Βαλκανίων και της Μεσογείου ως προς τα ενεργειακά αποθέματα και λόγω της γεωγραφικής τους θέσης.