Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Χρήσιμοι ηλίθιοι και πρακτοράντζες κάνουν υπερωρίες

Image result for ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟς ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Τρομερά πράγματα πάντως βλέπουν τα ματάκια μας από χτές, σε σχέση με την γνωστή πλέον αθλιότητα Βαρθολομαίου να «ευλογήσει» τα τουρκικά όπλα για την εισβολή στο Αφρίν! 

Τι μπούρδες ατελείωτες από διάφορους ξερόλες ότι δήθεν δεν γνωρίζουμε:
Τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του «μεγάλου πατριάρχη μας» (φτάνει που τα ξέρουν όλα αυτοί)...
Τι εμετικές αηδίες για τον «πατριάρχη του Γένους» που υποφέρει, λέει, κάτω από τη βαρβαρική τούρκικη μπότα...
Τι γελοίες βλακείες ότι αν δεν έστελνε την επιστολή στον Ερντογάν, κινδύνευε η ζωή του και ίσως ξηλωνόταν το πατριαρχείο...
Τι άθλιες επίσης αναρτήσεις κειμένων από διάφορες πρακτοράντζες (μάλλον θα έχει έρθει κάνα… χαρτάκι από το Λάνγκλεϋ) που φτάσανε να τον παραλληλίσουνε μέχρι και με τον Γρηγόριο Ε΄! 

Λοιπόν, επειδή είναι προφανές ότι κάποιοι μας περνάνε για τελείως χαχόλους, το ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά (το έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα, αλλά προφανώς επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως):
Κανείς δεν απειλεί έναν άνθρωπο που είναι βασικός μοχλός των σχεδίων και κινήσεων της παγκόσμιας Νέας Τάξης και που έχει πρωτοστατήσει στη μετατροπή του πάνσεπτου θεσμού του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου σε νεοεποχίτικο οικουμενιστικό κέντρο, προστατευμένο από τα διεθνή αφεντικά. 

Ως εκ τούτου, αν κάτι μπορεί κάπως να τον απειλήσει, είναι μόνο κάποια ανεξέλεγκτη αυτοκρατορικής τρέλας έξαρση του μεγαλομανούς φασίστα Ερντογάν, σχετική ίσως και με την επιδείνωση των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων. 

Αν έτσι όμως εννοούν ότι κινδυνεύει ο «πατριάρχης του γένους», να το δεχτώ υποθετικά, αλλά να διασαφηνίσουμε επομένως ότι η πρεμούρα είναι να σωθεί όχι «ο θεματοφύλακας του Γένους και της Ορθοδοξίας»(!!!!!), αλλά ένα πολύτιμο (για τα αφεντικά) βασικό πιόνι της ΝΤΠ παγκοσμίως και εκ των βασικών παραγόντων στον δρόμο για την οργουελική διαπλανητική ισοπέδωση της Πανθρησκείας. 

Να αφήσουνε λοιπόν μερικοί τις γελοιότητες, γιατί δεν μασάμε άπαντες σανό σ’αυτόν τον τόπο! 
Όσο για τον παραλληλισμό αυτού του «βδελύγματος της ερημώσεως» με τον σπουδαίο άγιο κι εθνομάρτυρά μας Γρηγόριο Ε΄, είναι πολύ απλά ένα εξόφθαλμο δείγμα βλασφημίας που έχει ξεφύγει πολύ πέρα κι από τα όρια της διαστροφής…


Νεκτάριος Δαπέργολας
Διδάκτωρ Ιστορίας


kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: