Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Προφητεία του Αγ. Κούκσα της Οδησσού

Misha Sarov

Έρχεται τον Νοέμβριο στη Μόσχα συνοδική καταδίκη του κ.Βαρθολομαίου για την αίρεση του πρωτείου ;;

Misha Sarov

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΥΚΣΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ για το ξαναπάντρεμα των παπάδων που συνέβη φέτος. «...δεν πρέπει να πηγαίνετε εκεί ( σε αυτές τις εκκλησίες) σε καμμία περίπτωση. Μείνετε σταθεροί στην ορθόδοξη πίστη σας και θα σωθείτε.»
Δημοσιευμένο στο πανέμορφο μπλογκ του π.Γεωργίου (proskinitis blogspot) απ΄το 2009, πριν καν υπάρξει υποψία για ΔΝΤ, μνημόνια, κορωνοϊούς , Κολυμπάρια , κλείσιμο των εκκλησιών απ τον κ.Ιερωνυμο και τον «ευλαβέστατο» δρ.Τσιόδρα, τηλε-λειτουργίες, απαγόρευση Θ.Μεταλήψεως και λιτανειών και υποχρεωτικά εμβ*λια...
Ο Αγ. Κούκσα της Οδησσού (1875 – 1964) ανακυρήχθηκε άγιος το 1994 : «Σύντομα θα λάβει μέρος η Οικουμενική Σύνοδος ονομαζόμενη ‘‘αγία’’. Αυτή η σύνοδος δεν θα είναι η όγδοη, αλλά θα είναι μια σύναξη απίστων. Στα πλαίσια αυτής της συνόδου θα ενωθούν όλες οι θρησκείες. Θα καταργηθούν οι νηστείες, θα επιτρέπουν στους μοναχούς και τους επισκόπους να παντρευτούν και στους ιερείς να ξαναπαντρευτούν. Εμείς όμως δεν πρέπει να δεχτούμε αυτές τις αλλαγές.
Να επαγρυπνείτε πηγαίνετε στις εκκλησίες όσο είναι δικές μας. Θα έρθει καιρός όπου δε θα μπορούμε να συχνάζουμε σ’ αυτές. Μόνο οι εκλεκτοί θα καταλάβουν τι συμβαίνει. Θα υποχρεώνουν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στις εκκλησίες των αποστατών αλλά δεν πρέπει να πηγαίνετε εκεί σε καμία περίπτωση.
Μείνετε σταθεροί στην ορθόδοξη πίστη σας και θα σωθείτε.»
(Εφημ. Pravoslavnai Simbirsk τ. 21-22/1998 )
Στο βίντεο ο 11χρονος Ντεσμοντ κάνει κονσομασιόν ντυμένος σαν τροτέζα.Το μάθημα της δήθεν «σεξουαλικης διαπαιδαγωγήσεως» της Κεραμέως (λες κι ο άνθρωπος δεν ήξερε να απαυτώνεται τόσες χιλιετίες μέ κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο) είναι η επιχειρηση παιδαγωγικοποίησης της επικερδέστατης παρακουλτούρας του πορνό θεάματος που κατακλύζει τις δυτικές κοινωνίες μετά το 1970. Δλδ απ την κούνια νομιμοποίηση της ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ, του ΓΚΕΪΣΜΟΥ και των λοιπών παραφιλιών Εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο αναφοράς μαζί με τα youporn, τις 50 αποχρωσεις του γκρι , τα gay, leather, folsom, puppy pride που χρηματοδοτούνται απο κυβερνήσεις και σκοπεύουν να κάνουν τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ κάτι σαν πολιτιστικό πρότυπο κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: