Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Μάρφιν: Πρωτουργός ηθικός αυτουργός

Πρωτουργός, βεβαίως, για τις δολοφονίες τραπεζοϋπαλλήλων της οδού «Σταδίου», είναι η τράπεζα Μάρφιν. Το διοικητικό της συμβούλιο .Ναι!

Οι μεγαλοπόνηροι διευθυντές της Μάρφιν αγνοούσαν μήπως ότι το υποκατάστημά τους είχε υποστεί, παλαιότερα,επίθεση; Οι μικροπόνηροι σύμβουλοι του μεγαλοπονήρου διευθυντηρίου της Μάρφιν, αγνοούσαν μήπως, ότι, μπροστά από το υποκατάστημά τους διέρχονται όλες οι διαδηλώσεις των Αθηνών; Και τι είναι μια τράπεζα; Μήπως είναι νηπιαγωγείο, ώστε να αισθάνεται η τράπεζα ασφαλής; H Mάρφιν δεν έβλεπε, επί ενάμιση χρόνο, πώς τα εξαγριωμένα κορόϊδα στις ΗΠΑ, στην Αγγλία και παντού, καταφέρονταν παντοιοτρόπως εναντίον του ληστοπλουτοκρατικού θεσμού των υποθηκοφάγων, πανωτοκοκλεπτών και λοιπών τραπεζιτών ληστών, αυτουργών της κλεψιάς;

Συμπέρασμα 1°

Η Μάρφιν πρέπει να διωχθεί για πρωτουργόν ηθικήν αυτουργίαν. Ενώ εγνώριζε την θέση του υποκαταστήματός της και το μένος των θυμάτων της, εναντίον του τραπεζικού κλεπτοσυστήματος, η Μάρφιν, λόγω απληστίας και πλουτοκρατικής αλαζονείας, δεν έκλεισε, προληπτικώς, το υποκατάστημά της. Υπάρχει αμείλικτη η «αιτιώδης συνάφεια», ανάμεσα στο αποτέλεσμα –οι δολοφονημένοι υπάλληλοί της– και στην εναρκτήρια αιτία: δεν κλείνω το υποκατάστημα… Αν η Μάρφιν είχε κλείσει το μαγαζί της, της Σταδίου, τα θύματά της θα ζούσαν σήμερα; Μάρφιν, ναι ή ου;

Συμπέρασμα 2°

Η Μάρφιν βαρύνεται με προδήλως βαρείαν «εγκληματικήν αμέλειαν», η οποία, ποινικώς, ισούται με «ενδεχόμενον δόλον». Η Μάρφιν εγνώριζε πλήρως και την εκτεθειμένη θέση του μαγαζιού της και την ελεεινή φήμη του τραπεζικού κλεπτοσυστήματος, παγκοσμίως. Άρα, η Μάρφιν εγνώριζε, μετά λόγου γνώσεως, ότι οι υπάλληλοί της κινδυνεύουν. Κι όμως,εν επιγνώσει του κινδύνου ζωής, που διέτρεχαν οι υπάλληλοί της, η Μάρφιν τους άφησε να δολοφονηθούν.

Συμπέρασμα 3°

Η ελληνική δικαιοσύνη, πρέπει, πάραυτα, να διατάξη την προφυλάκιση του διευθυντηρίου της Μάρφιν και να σκησή δίωξη εναντίον του, για ανθρωποκτονία και ηθικήν αυτουργίαν. Κάθε ολιγώρια της δικαιοσύνης, συνιστά και εν ταυτώ, εγκληματικήν πράξιν, λόγω παραλείξεως καθήκοντος. Η Μάρφιν είναι ο πρωτουργός ηθικός αυτουργός των φόνων.

Κώστας Γ. Ζουράρις

Πηγή : ΑΝΤΙΦΩΝΟ

Αμέθυστος
                                                                                             

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι οι βλακείες του Ζουράρη που κάνει πλάτη στους πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών τους αναρχοδολοφόνους.

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ!
ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ!

Ντροπή είναι η συμπραξη με τους πρακτορισκους εχθρούς του Βγενόπουλου.

Ψαράς

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΨΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;

ΕΔΩ, ΑΜΕΘΥΣΤΕ, ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ!

ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ, -ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ- ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ -ΕΓΩ Η ΠΛΕΜΠΑ- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ, ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ;

ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΩ;

ΠΏΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑΝ ΚΥΡΙΑν, Ως ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΝ;

ΞΗΓΑ ρε Αμέθυστε, ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!

(Μανθάνω τυπώνουν δραχμάς εις το εθνικό νομισματοκοπείον;αληθεύει;)

Ανώνυμος είπε...

«Μανθάνω τυπώνουν δραχμάς εις το εθνικό νομισματοκοπείον; αληθεύει;»

Άντε μπας και ξαναβρούμε το μπούσουλά μας! Τα ΄χουμε παίξει μ΄ αυτό το *@#^@ ευρώ τους!

Ανώνυμος είπε...

AΡΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ;
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΠΟΜΕΝΑΣ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΘΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 600 ΔΡΑΧΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΛΑΦΣΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΟΥ -ΖΟΥΡΛΟΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΝ!

ΘΑ ΕΙΠΩΜΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΚ, ΕΚΜΕΑΚΙ...

ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩΜΕΝ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑΙ...

ΘΑ ΦΙΛΗΣΩΜΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑΣ Ποδίας ΔΙΑ ΝΑ ΕΥΡΩΜΕΝ ΕΡΓΑΣΊΑΝ...
ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΑΨ!
ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΗΜΩΝ, ΕΔΟΘΗ ΗΜΙΝ ΣΚΟΛΩΨ ΤΩ ΕΥΡΩ, ΙΝΑ ΜΗ ΥΠΕΡΑΙΡΏΜΕΘΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ:ΣΚΟΛΟΨ ΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΝ...ΟΛΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΕ ΤΑ Ω ΜΕΓΑ...

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...

Αν μου επιτρέπετε θα σας πω ότι με την ίδια τη λογική σας δεν πρέπει να σας ακούει κανείς και τα λόγια σας είναι "αέρας κοπανιστός", όπως το ίδιο δεν πρέπει να ακούμε την τηλεόραση και να την πετάξουμε στα σκουπίδια.
Γιατί; Γιατί όπως μας έδειξε ο Όμηρος το να κρύβεσαι και να μιλάς είναι "κυκλώπειο", δηλαδή δε βλέπεις πέρα απ΄ τον "εγώ" γύρω απ΄ το οποίο περιστρέφεσαι. Έτσι αχρηστεύεις κάθε ελεύθερη φωνή, γιατί; Γιατί το γένος των Κυκλώπων, όπως λέει κατά λέξη ο ΌΜηρος "Ου προέθεντο τον Θεόν ενώπιον αυτών".
Η μη φοβάστε ή μιλάτε φοβισμένα.
Ποιος θα ωφεληθεί ακούγοντας φοβισμένους ανθρώπους;
Ένα κοπάδι ελάφια με αρχηγό ένα λιοντάρι είναι πιο δυνατό από ένα κοπάδι λιοντάρια με αρχηγό ένα ελάφι.
Ας μην κάνουμε αρχηγό μας ένα ελάφι
εξαιτίας του φόβου.

Όσο για την "πλάκα" κι αυτή έχει αξία όταν δεν κρύβεται κανείς.

Η πληροφορία τους ξέφυγε και γίνεται όπλο και όχι μόνο μέσο για σαχλαμαρίτσες, αλλά ο Εχθρός επινόησε τα ψευδώνυμα και τα επέβαλε σε παντού, ακόμα και σε κείνους που νομίζουν ότι έτσι μπορούν να λένε άκριτα και ανεύθυνα την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λαγκουβάρδε
μη ζητάτε ονόματα.
Κανένα όνομα δεν ειναι αληθινό.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ.
Το καλό που σας θέλω πάντως, πάρτε τα ευράκια σας το συντομότερο ή στην Κύπρο(και η Ρώσικη Μαφία την Κύπρο θεωρεί σίγουρη), ή στη Γαλλία όπου οι Εβραίο τραπεζίτες ειναι ισχυρότατοι...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ...
Σε λίγο, θα λέμε το παντεσπάνι παντεσπανάκι...
ΦΟΒΟΥΜΑΙ...
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑΝ ΑΓΑΠΗΝ....

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...

Δεν περίμενα τόσο ήπια και ευγενική απάντηση. Ομολογώ ότι υπήρξα υπερβολικός. Ζητώ συγνώμην. Αυτό συμβαίνει όταν γράφουμε βιαστικά και τα λόγια δεν ανταποκρίνονται στο αίσθημα.

Δεν πιστεύω ότι είναι φόβος η συνήθεια του ψευδώνυμου. Απλώς είναι μια συνήθεια και μαζί σε φυλάει.

Εκείνο που με πονάει είναι ο λόγος. Πιστεύω ότι ο λόγος δεν είναι αφηρημένος, αλλά συνδέεται κατ' ουσίαν με αυτόν που μιλάει ή γράφει. "Η προσωπική βιογραφία μας εξηγεί καλύτερα τα πράγματα... Το μοναδικό δεν είναι ατομικό, αλλά οικουμενικό...Τί άφησε δε, θα πείτε, ο Δον Κιχώτης. Θα σας πω ότι άφησε τον ίδιο τον εαυτό του και ότι ένας άνθρωπος, ένας ζωντανός και αιώνιος άνθρωπος, αξίζει για όλες τις θεωρίες και τις φιλοσοφίες...Πρέπει να αυξήσουμε την ανθρώπινη συνείδηση.." (Μιγκέλ ντε Ουναμούνο, Το τραγικό αίσθημα της ζωής,Εκδόσεις Printa, Μετάφραση Η.Π.Νικολούλης,Αθήνα 1993).

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λαγκουβάρδε...
ο Ουναμούνο πέθανε, ο Θερβάντες πέθανε, και γω τώρα τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλά...
Εύχομαι εσείς να ειστε καλύτερα...
:-)