Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ - ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αντίσταση ΤΩΡΑ στο Συμβόλαιο Ξεπουλήματος της χώρας που “…

Το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…” (STOP the TREACHEROUS, TOTAL SALE of GREECE !)

Προσέξτε τα “ψιλά γράμματα του Συμβολαίου” για τα “δάνεια της Ε.Ε.”:

…Τα δάνεια αυτά δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων… [...]

Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…

(Πηγή: http://www.capital.gr/News.asp?id=957100)

Προσέξτε ιδιαίτερα την τελευταία πρόταση, που τόνισα με κόκκινα bold γράμματα. Σκεφτείτε και ζυγίστε καλά… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει, ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ αυτός ο όρος του Συμβολαίου Προδοσίας, Παράδοσης και Ολοκληρωτικού Ξεπουλήματος της χώρας μας, που προτίθεται να υπογράψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (ή της… Goldman Sachs) σε λίγες μέρες. Η πλάκα είναι ότι… αυτά τα είχα ήδη πληροφορηθεί (από τα σχόλια της φίλης μας KnowDame στην “Καλύβα” - εδώ) αλλά… ΔΕΝ είχα συνειδητοποιήσει καλά, ΤΙ σημαίνουν: Δηλαδή, με βάση αυτό τον όρο -πολύ απλά- η Ελλάδα σε λίγο… ΔΕΝ θα ΥΠΑΡΧΕΙ, παρά μόνο σαν ιδιοκτησία άλλων (εκείνων που θα τη δανειοδοτήσουν).

Επιπλέον, πολλοί επιφανείς ξένοι οικονομολόγοι το θεωρούν σίγουρο, ότι τα λεφτά που θα δοθούν στην Ελλάδα ΔΕΝ θα αρκέσουν, ΟΥΤΕ θα αποτρέψουν τη χειροτέρεψη: - Η χρεωκοπία απλώς θα αναβληθεί για λίγο, αλλά είναι περίπου αναπόφευκτη, κάποια στιγμή. Σαν αποτέλεσμα, οι ξένοι δανειστές (αφού χορτάσουν… πίνοντας αίμα Ελλήνων εργαζόμενων) θα αρπάξουν κάποτε... -δικαιωματικά- την ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ “Εγγύηση“, δηλαδή… ΟΛΕΣ τις “κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει (η χώρα) εντός και εκτός της επικράτειάς της”! Κοντολογίς, θα μας ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ!

E, τώρα, με βάση τα “ψιλά γράμματα” του Συμβολαίου για εθνικό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, νομίζω ότι θα καταλάβετε ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΙ υπονοεί (και ΠΩΣ…. υλοποιείται) ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

...Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πριν από λίγους μήνες δημοσίευσαν για πρώτη φορά την αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας. Είναι περίπου 300 δις.

Το χρέος μας αυτή τη στιγμή είναι αντίστοιχου ύψους. Όπως έχουν πει πολλοί έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι έχουμε μπει στη λεγόμενη παγίδα χρέους.

Ότι και να κάνουμε μόνο με ένα θαύμα μπορεί να αντιμετωπισθεί. Θα μεγαλώνει και δεν θα μικραίνει. Το ύψος της “βοήθειας” δεν επαρκεί καλά καλά ούτε για την πληρωμή των δανείων που λήγουν την επόμενη πενταετία (περίπου 150 δις -βλέπε σ.4 στο Δελτίο Δημόσιου Χρέους http://www.mof-glk.gr/ekdoseis/dhmosio_xreos/56.pdf).

Επομένως τέλειωσε και το παραμύθι ότι η “βοήθεια” είναι για τους μισθούς και τις συντάξεις. Για όποιον ενδιαφέρεται, η κατάσταση έχει αναλυθεί επαρκώς από τον Επίκουρο ήδη από το Δεκέμβριο με τα στοιχεία του τότε προϋπολογισμού http://www.epicurus2day.gr/index.php/politicscomments/170-2009-12-02-13-21-46

Η συμφωνία (με εγγύηση κάθε κινητή και ακίνητη αξία εντός και εκτός επικράτειας) που πάει να κλείσει η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση (με 2 εκ. περίπου ψήφους) σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Σε δύο χρόνια που το χρέος θα έχει φτάσει τα 450 δις (όπως υπολογίζουν επίσης πολλοί οικονομολόγοι) δεν θα φτάνει ούτε η ακίνητη περιουσία για να αποπληρωθεί το χρέος.

Η κυβέρνηση αυτή έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση πλέον. Δεν εξουσιοδοτήθηκε από τον ελληνικό λαό για να πουλήσει την ΕΛΛΑΔΑ και τους κατοίκους της σαν δούλους. Το γιωργάπης πρέπει να αντικατασταθεί από εδώ και πέρα από τη λέξη γκαουλάιτερ.

Σύνταγμα της Ελλάδος

Άρθρο 1

1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 120

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΠΗΓΉ : ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Οι Έλληνες έδειξαν πώς δέν μπορούν να αντισταθούν. Υπάρχει μίσος μέσα στούς Έλληνες. Μίσος αυτοκαταστροφικό. Νά πώς σχολιάζει τήν αντίσταση τών Ελλήνων κάποιος πού την έζησε ζωντανά.
Συνεχίζοντας τίς ανταποκρίσεις τού τύπου γράφει :

Κ.Τ. είπε...

Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο τραγικό σκηνικό και σε άλλες περιπτώσεις .
Άνθρωποι βρίσκονταν μέσα και σε άλλα καταστήματα και τράπεζες που ήταν κατά μήκος του άξονα της φρίκης. (Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, Σύνταγμα,Φιλελλήνων, Συγγρού)

Στην Αιόλου, μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου, υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ. Είχαν βάλει μαύρες ταινίες και σακούλες οι ιδιοκτήτες του μήπως και αποτρέψουν τον εμπρησμό. Εις μάτην. Έριξαν μολότωφ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ. Ήμουν ακριβώς μπροστά σε αυτό που σου λέω. Παραλίγο να λιντσάρουν κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρω αν ήταν ο ιδιοκτήτης, που προσπαθούσε να τους σταματήσει. Παραδίπλα είναι το ταχυδρομείο. Έσπασαν τα τρία τέσσερα γραμματοκιβώτια που βρίσκονται έξω από το ταχυδρομείο. Προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο σωρό των γραμμάτων! Ευτυχώς δεν ήξεραν τα πιτσιρίκια πως να βάλουν φωτιά. Προσπαθούσαν να βάλουν φωτιά στους φακέλους ενώ αυτοί ήταν οριζόντια στο έδαφος! Αγανάκτησαν με την αποτυχία τους και έτρεξαν να προλάβουν την ομάδα τους. Σβήσαμε εύκολα τις δυο τρεις φλογίτσες. Στρίβοντας αριστερά στη Σταδίου, έριξαν μολότωφ σε ένα μικρό κατάστημα (ήταν δεν ήταν δύο μέτρα η βιτρίνα) που είχε ασημένιες εικόνες και ρολόγια. Θα πρέπει να τους ερέθισαν οι εικόνες γιατί αυτές σημάδεψαν και αυτές καίγονταν. Όταν έφυγαν, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που ΉΤΑΝ ΜΕΣΑ όλη την ώρα, βγήκε με έναν πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά.

Λίγο παραπάνω, στη γωνία Αρσάκη και Σταδίου, αφού έσπασαν τη βιτρίνα ενός καταστήματος ρούχων, έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά ενώ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ άνθρωποι.

Σου γράφω μόνο τα πράγματα που είδα με τα μάτια μου και μιλάω μόνο για τους εμπρησμούς. Αφήνω τα σπασίματα κατά μέρος.

Έφτασα στην Κοραή λίγα λεπτά πριν μπει η φωτιά στη Μαρφίν. Οι αστυνομικοί είχαν παραταχθεί στην άδεια Πανεπιστημίου και είχαν συνάντηση με τους (πες τους όπως εσύ θες) εκ του μακρόθεν στις ενδιάμεσες κάθετες οδούς. Στη Σταδίου, μέχρι το ύψος της Βουκουρεστίου, δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός.

Κι όταν έβαλαν τη φωτιά στη Μαρφίν ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ (πες τους όπως εσύ θες) ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ!!

Αν δεν ήθελαν να σκοτώσουν αθώους συνανθρώπους τους, αν νοιάζονταν έστω και ελάχιστα για τους αθώους συνανθρώπους τους, θα φώναζαν κάτι σαν: «βγείτε έξω ρε, θα το κάψουμε!»

Μα ειδικά σ΄ αυτό είναι που τρελαίνεται κανείς! Πες πως η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις. Πες πως δεν ήξεραν για τους ανθρώπους που ήταν μέσα. Αλλά να τους βλέπουν τους ανθρώπους στο μπαλκόνι να προσπαθούν να σωθούν και να φωνάζουν οι (πως να τους πεις τώρα;) τα ακατονόμαστα, ε αυτό πια είναι χορός δαιμόνων!

Το δολοφόνοι είναι πολύ λίγο.

Που είναι τώρα ο ξεσηκωμός του «λαού»; Ο «λαός» μπερδεύτηκε και είναι μουδιασμένος. Αρχίζει να φοβάται αυτό που αντικρίζει στον καθρέφτη.

Ευτυχώς υπάρχει και ένας άλλος λαός.

ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ε.Ε.

Αμέθυστος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: