Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ "ΛΥΚΩΝ"

ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ"

(Οι Τούρκοι εθνικιστές έβαλαν πόδι και στη χώρα μας)

Η είδηση είναι πραγματική και διασταυρωμένη από μέλη της αντιπολίτευσης στο Δήμο της Ελευσίνας. Οι γνωστοί  "γκρίζοι λύκοι", οι εθνικιστές της Τουρκίας, έστησαν γραφεία σε ... ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας. Το κόμμα της εθνικής δράσης μαζεύει τα μέλη του 3 φορές την εβδομάδα και συζητάνε θέματα που έχουν να κάνουν με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και άλλα θέματα μουσουλμάνων της Ελλάδας.

Η καταγγελία έχει φτάσει στο Δήμαρχο της πόλης ο οποίος τους απάντησε ότι "Η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα και ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει". Να θυμήσουμε στο Δήμαρχο Ελευσίνας ότι η αγέλη των "γκρίζων λύκων" είναι η πολιτική οργάνωση που πέταξε τις χειροβομβίδες στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε και πουλάμε τρέλα.

ΠΗΓΗ : ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
             agapi-pisti-elpida.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ :
"Η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα και ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει"

Ο ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ δήμαρχος δέν μπορεί να ξεχωρίσει μιά τρομοκρατική ομάδα από μιά θρησκεία. Οι γκρίζοι λύκοι δέν πιστεύουν, ΜΙΣΟΥΝ.
Η αλήθεια όμως είναι πώς ο δήμαρχος δέν μπορεί να κάνει τίποτε. Είναι ευνουχισμένος όπως   όλοι οι Έλληνες αυτή τή στιγμή. Πώς λέει ο λαός ; Όσα δέν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Αμέθυστος
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλάψε με μάνα κλάψε με...