Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι Σαχινίδης - Παπακωνσταντίνου ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ - Χαμός στο πρωϊνό του ΑΝΤ1! - Δείτε τα 3 video!


Μας είπαν αυτά που εμείς λέμε από τον Οκτώβριο του 2009
Στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" παρενέβη, πριν από λίγο, τηλεφωνικά ο υφυπουργός Oικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, σχετικά με την αναφορά του Στρος Καν σε υπόγειες επαφές της κυβέρνησης Παπανδρέου και μάλιστα για πολλούς μήνες.
Ο κ. Στρος Καν ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ότι το Γιώργος Παπανδρέου σκοπίμως για πολιτικούς λόγους δεν το είχε αποκαλύψει στο λαό.
Δείτε τι απαντούν Σαχινίδης και Παπακωνσταντίνου:

Χαμός, στο στούντιο του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, σχετικά με υπόγειες επαφές της κυβέρνησης Παπανδρέου με το ΔΝΤ.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατηγόρησε την εκπομπή για παραπληροφόρηση με αφορμή έναν τίτλο με δήλωση του κ. Σαχινίδη, που ανέφερε ότι πρώτη επιλογή της κυβέρνησης ήταν η προσφυγή στο ΔΝΤ. 
Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε ότι οι τίτλοι βγαίνουν από τα γεγονότα και τις δηλώσεις των πολιτικών και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος.

Μάλλον δεν είναι η μέρα του σήμερα, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και δεύτερη ένταση επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον καθηγητή πολιτικής επιστήμης, Γιώργο Κοντογιώργη, σχετικά με τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής.
Ο κ. Κοντογιώργης τον κατηγόρησε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δεν ήταν επαρκή, καθώς η κυβέρνηση δεν ήθελε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Πηγή: Ε Μ Π Ρ Ο Σ... για Ανάπτυξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: