Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Κοντογιώργης ισοπέδωσε τον Παπακωνσταντίνου

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους














Είναι γνωστή η τακτική της κυβερνοπροπαγάνδας, με τους περιφερόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια υπουργούς, υφυυπουργούς και γραμματείς υπουργείων, οι οποίοι εμφανίζονται και μονολογούν για το πόσα καλά μας έχει κάνει το μνημόνιο και πόσες φορές έχουν σώσει η ίδιοι της Ελλάδα. Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια πίστευε πως θα κινηθεί στη εκπομπή του ΑΝΤ1, στον κ. Παπαδάκη, ο γνωστός Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με το γνωστό αλαζονικό υφάκι του κατορθώνει να εκνευρίζει συνομιλούντες και τηλεθεατές.

Ευτυχώς, στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη βρέθηκε ο καθηγητής Κοντογιώργης ο οποίος δεν επέτρεψε την συνέχιση της ψευδολογίας του υπουργού ξεπουλήματος και τον έβαλε στην θέση του. Τον διέσυρε με ερωτήματα που για πρώτη φορά στη ζωή του άκουσε ο πρωην "τσάρος". Και τον εκνεύρισε άσχημα. Και τον ισοπέδωσε, όταν του είπε πως στην Βουλή βρίσκεται μία συμμορία της ολιγαρχίας... Τότε ήταν που ο Παπακωνσταντίνου έβγαλε... αφρούς!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:



Κύριε Παπακωνσταντίνου, αυτά είναι μόνο η αρχή. Ακόμη τολμάτε να σηκώνετε την φωνή σας για να φοβίσετε αυτούς που έχετε απέναντί σας. Λίγη υπομονή... και θα βιώσετε τα αποτελέσματα της αλαζονείας και της θρασύτητάς σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: