Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στην Κατερίνη για την εορτή της Θείας Αναλήψεως (Μητροπολιτικός ιερός Ναός) ΦΩΤΟ

.

Μέ παρρησία

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΝ;;
 ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ''ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ'' ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΗΣ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΙΑΣ, -ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;;!!!

Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mην εκκπλητεσται με τον μανταμσουσουδισμο των δεσποταδων . Οταν δεν υπαρχει εκκλησια αφθονει η εκκλησιολογια και οταν παυει ο φοβος Θεου ανθουν τα θεολογικα επιχειρηματα .Κατι θα βρουν να απαντησουν οι υποστηρικτες τους που τρων κανενα ξεροκοματο . Βυζαντινη συναληλια , εικονα του ανασταντος Χριστου απεικονιζουν οι χρυσοφορομενοι διορισμενοι μπαμπογεροι απο το υπουργειο Παιδειας και αλλες τριχες . Ο ΟΟΔΕ να ειναι καλα ο Μεταλληνος και αλοι και επειχηρηματα να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα παντα υπαρχουν . Γενικα οταν καποιοι οντως δεν μεριμνουν για το αυριο γιατι μεσω της δημοσιουπαλληλικης τους μονιμοτητας - μισθωτοι ποιμενες ειπε ο Χριστος τους τετοιους -εχουν εξασφαλιστει μεσω μισθου , συνταξης και αλλων προνομιων μεχρι βαθειων γειρατιων ειναι φυσικο να μιαζουν της Μαριας Αντουανετας στη συμπεριφορα . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

"Γενικα οταν καποιοι οντως δεν μεριμνουν για το αυριο γιατι μεσω της δημοσιουπαλληλικης τους μονιμοτητας - μισθωτοι ποιμενες ειπε ο Χριστος τους τετοιους -εχουν εξασφαλιστει μεσω μισθου , συνταξης και αλλων προνομιων μεχρι βαθειων γειρατιων ειναι φυσικο να μιαζουν της Μαριας Αντουανετας στη συμπεριφορα . ΑΜ"
...................
Χώσε κι αλλα ΑΦΜ μΟΥ, χώσε κι άλλα!