Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μαριονέτα ο Ποροσένκο–Απόλυτο χάος και στοχευμένη επίθεση κατά αμάχων-Ολοκαύτωμα γυναικόπαιδων στο Ντόνετσκ-φωτογραφίες σοκ!

Πηγή: Λίθος Φωτός 

porosenko11-620x412Μαριονέτα ο Ποροσένκο – Απόλυτο χάος και στοχευμένη επίθεση κατά αμάχων

Ο Πέτρο Ποροσένκο είναι ένα είδος προέδρου-μαριονέτας και μιλάμε για το απόλυτο χάος σε ότι αφορά το σύστημα ελέγχου και το κυβερνητικό σύστημα στην Ουκρανία.
Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πολιτικός επιστήμων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γεωπολιτικής Ανάλυσης, Ματέους Πισκόρσκι.
Μόλις μια εβδομάδα πριν ο Ποροσένκο προσπάθησε να κερδίσει όση περισσότερη υποστήριξη μπορούσε πριν τις εκλογές, καλώντας σε διάλογο την Ανατολική πλευρά της Ουκρανίας, ωστόσο, τώρα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.

Φυσικά υπολόγιζε στις ψήφους αυτούς των Νοτιοανατολικών περιοχών, παρότι όπως ξερουμε, οι εκλογές στις περιοχές Λουχάνσκ και Ντόνετσκ δεν έγιναν, ενώ σε αρκετές περιοχές όπως η Οδησσός, ο Ποροσένσκο προσπάθησε να κερδίσει τους ψηφοφόρους που υποστηρίζουν το διάλογο.
Από την άλλη, ξέρουμε ότι δεν είναι ο Ποροσένκο αυτός που έχει τον έλεγχο της κατάστασης και των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. Οπότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα, είναι ένα είδος προέδρου-μαριονέτας επί του παρόντος. Δεν έχει τον έλεγχο της SBU, της μυστικής υπηρεσίας της χώρας, η οποία ελέγχεται από τον Βαλεντίν Ναλιβαϊτσένκο.
Ο Ναλιβαϊτσένκο είναι άμεσος συνεργάτης της CIA και των αμερεικανικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης, ο Ποροσένκο δεν ελέγχει το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Υπουργό Αβακόφ, ο οποίος είναι στενά συνδεδεμένος με την Τιμοσένκο, την σκληρότερη αντίπαλο του Ποροσένκο στις πρόσφατες εκλογές.
Οπότε μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για το απόλυτο χάος όταν μιλάμε για το σύστημα ελέγχου και το κυβερνητικό σύστημα στην Ουκρανία και ο Ποροσένκο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αλλά μπορεί να προσποιείται ότι ελέγχει την κατάσταση. Γι” αυτό υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει τις «αντιτρομοκρατικές» επιχειρήσεις, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν ελέγχονται και δεν οδηγούνται από αυτόν, αλλά από άλλους που είναι πολιτικοί του αντίπαλοι και ανταγωνιστές.
Μπορούμε να περιμένουμε ότι στο μέλλον θα υπάρχουν επίσης συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και ομάδων. Ήδη γίναμε μάρτυρες τέτοιων συγκρούσεων. Η Ουκρανία είναι μια περιοχή σε απόλυτο χάος, δεν είναι πια ένα κράτος που κυβερνάται από μια κεντρική κυβέρνηση. Είναι μια περιοχή χάους, διαφορετικών εγκληματικών συμμοριών, διαφορετικών εγκληματικών ομάδων, που προσποιούνται πως είναι κυβερνητικές δομές.
Τη Δευτέρα, οι ειδικοί του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γεωπολιτικής Ανάλυσης από την Πολωνία, που παρακολουθούσαν την κατάσταση στο Ντόνετσκ, είδαν άμαχους να σκοτώνονται στο σιδηροδρομικό σταθμό της πολης, οπότε μπορούμε να πούμε ότι αυτή η επιχείρηση στοχεύει όχι τόσο κάποιες στρατιωτικές ομάδες, ή όπως τις χαρακτηρίζει το Κίεβο, αποσχιστικές δυνάμεις, αλλά στρέφεται και στοχεύει τον άμαχο πληθυσμό και το σύνολο του πληθυσμού της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας.
Αυτό που προσπαθούν να κάνουν τώρα είναι να εκφοβίσουν, να τρομάξουν τον πληθυσμό για να γίνει υπάκουος και παθητικός και να μην αντιδρά με κανέναν τρόπο.
Δυστυχώς, ο Ποροσένκο έχει δίκιο ότι η στρατιωτική δράση θα συνεχιστεί, έχει δίκιο στο ότι αριθμός των θυμάτων ολοένα και θα μεγαλώνει. Δυστυχώς αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι ένας μακρύς εμφύλιος πόλεμος στην Νοτιοανατολική Ουκρανία.
Ο Ποροσένκο έχει άδικο όταν λέει ότι οι λεγόμενες «αντιτρομοκρατικές» επιχειρήσεις θα κρατούν μόλις λίγες ώρες, ή λίγες ημέρες, γιατί γι’αυτό, θα πρέπει να εξαφανίσει ή να σκοτώσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στα νοτιοανατολικά και φυσικά αυτό είναι αδύνατο.
Hellasforce

Επιμένει το Κίεβο στην κηδεμονία των παγκοσμιοποιητών

giatsenioukΔεν δέχεται απευθείας συνομιλίες με την Ρωσία για τον τερματισμό της κρίσης.
Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας απέρριψε την διεξαγωγή απ” ευθείας συνομιλιών με την Ρωσία για τον τερματισμό της κρίσης στην Ουκρανία χωρίς δυτικούς μεσολαβητές, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ ανακοίνωσε πως οι ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν από τους ρωσόφωνους αυτονομιστές τον έλεγχο του αεροδρομίου του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.
«Οι αντίπαλοί μας έχουν υποστεί βαριές απώλειες, ενώ εμείς δεν υποστήκαμε καμιά», δήλωσε ο Αβάκοφ προσθέτοντας πως η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των αυτονομιστών θα συνεχισθεί.
Ο υπουργός δήλωσε ακόμη πως ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης των αυτονομιστών στο γειτονικό Λουγκάνσκ καταστράφηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής.
Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός Γιατσενιούκ υπογράμμισε μιλώντας στη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο Κίεβο πως «αυτή τη στιγμή, η πραγματοποίηση διμερών διαπραγματεύσεων (ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία) απουσία των ΗΠΑ και της ΕΕ είναι αδύνατη».
pygmi.gr

Ολοκαύτωμα γυναικόπαιδων στο Ντόνετσκ - Φωτογραφίες σοκ!
 
Η Ουκρανική χούντα δολοφονεί ανενόχλητη ακόμα και μικρά παιδιά! Η δύση όχι μόνο σιωπά αλλά ενισχύει τη ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους δολοφόνους.
Οι κάτοικοι του Ντόνετσκ ήδη μιλούν για νέο ολοκαύτωμα και οι φρικτές φωτογραφίες τους δικαιώνουν…
1
2
3
hellasforce.com

Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες οι λιποτάκτες από τις δυνάμεις ασφαλείας


«Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι δεκάδες χιλιάδες είναι οι λιποτάκτες στις δυνάμεις ασφαλείας», γράφει το δημοσίευμα
Ο υφυπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Σεργκέι Τσέμποταρ κάνοντας έναν απολογισμό των δυνάμεων ασφαλείας, ανέφερε ότι από τις τάξεις του υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες ασφαλείας και τις δυνάμεις ασφαλείας έχουν λιποτακτήσει δεκάδες χιλιάδες.
«Οι προδότες, που πάτησαν τον όρκο τους, στις τάξεις των αστυνομικών δεν είναι χιλιάδες, αλλά δεκάδες χιλιάδες. Μόνο στην περίπτωση της Κριμαίας, αναφέρονται περί τους 12.000. Χιλιάδες προδότες παρουσιάσθηκαν στις περιοχές Τερνόπιλ, Λβίβ, Λούχανσκ και σε πολλά άλλα μέρη», είπε ο Τσέμποταρ στο ραδιοφωνικό ίδρυμα της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής ενός τμήματος του υπουργείου Εσωτερικών, ο Βλαντίμιρ Γκιρνιάκ δήλωσε «Στο Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχουν 17 χιλιάδες προδότες».
Κατηγορίες για προδοσία έχει επανειλημμένα ακουσθεί από τους εκπροσώπους της νέας κυβέρνησης.
Όπως, ο ασκών καθήκοντα προέδρου Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, είπε ότι ορισμένες μονάδες του υπουργείου Εσωτερικών και των δυνάμεων Ασφαλείας, στις περιοχές Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ δεν είναι σε θέση να ασκήσουν τα καθήκοντά τους (εγκατέλειψαν τις θέσεις τους), γράφει η ουκρανική ‘Βέστι’.
 Βαλκανικό Περισκόπιο


Bίντεο: Su-25 χτυπά στόχους ρωσόφωνων στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ
ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΟΡΟΙ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ukrainearmy_1

Κόλαση επί γης στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ στο οποίο οι ρωσόφωνοι θρηνούν ληδη 50 νεκρούς καθώς με ελαφρύ οπλισμό αντιμετώπισαν ένα λόχο ειδικών ουκρανικών δυνάμεων, ένα Τάγμα νεοναζιστών της Εθνουφρουράς με την υποστήριξη 50 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ BTR-80 και BMP-1/-2 και την ουκρανική Αεροπορία να βομβαρδίζει συνεχώς τις θέσεις του.
Ενα βίντεο με ουκρανικό μαχητικό κλειστής υποστήριξης Su-25 το δείχνει να εκτοξεύει ομοβροντίες ρουτκετών και ταυτόχρονα να προχωρά σε άφεση θερμοβολίδων για την αποφυγή χτυπήματος από ΜΑΝPAD.
Νέο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το δολοφονικό χτύπημα των νεοναζί του Κιέβου σε φορτηγό που μετέφερε 30 ρωσόφωνους τραυματίες. Πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα πολέμου που διέπραξε το φασιστικό καθεστώς που έχει εγκατασταθεί στο Κίεβο από τα τέλη του Φεβρουρίου όταν και εκδιώχθηκε από εξεργέσεις υποκινούμενες από πράκτορες της Δύσης ο νόμιμος πρόεδρος της χώρας Β.Γιανούκοβιτς.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη δεκάδων σορών ρωσόφωνων μαχητών στο νεκρτομεό του Ντονέτσκ. Πρόκειται για μια σφαγη του ναζιστικού καθεστώτος εναντίον των πολιτών του. Στις μάχες που διεξάγονται δεν έχει λήψει και ο βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών.
Παρότι εχει ανακηρυχθεί νεος πρόεδρος της χώρας ο Π.Ποροσένκο, ακόμα τις επιχειρήσεις τις κατευθύνει ο μεταβατικός ΥΠΕΣ Arsen Avakov και ο αμερικανικής υπηκόοτητας αρχηγός της SBU Valentyn Nalyvaichenko









Δεν υπάρχουν σχόλια: