Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ:
«ΦΟΥΣΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» 

 ΒΙΝΤΕΟ:
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: "ΕΔΩΣΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΥ) ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠ ΌΨΙΝ"

Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Κώστα Ουΐλς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αναφέρεται στην περιβόητη «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσαντοπούλου και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Βέλγου εμπειρογνώμονα (αλλά παντελώς άσχετου με τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού ζητήματος) Eric Toussaint.

Η κα Ζωή Γεωργαντά είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και καθηγήτρια της εφαρμοσμένης οικονομετρίας και παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ακούστε τι λέει για την επιτροπή που σύστησε η Κωσταντοπούλου. Ακούστε προσεκτικά και να είστε σίγουροι ότι ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. 
Η Ζωή Γεωργαντά είναι ένας χείμαρρος αλήθειας!
Λέει την πάσα αλήθεια σε όλα τα επίπεδα.

Αποκαλύπτει τον θεατρικό λογιστικό έλεγχο, λέει ότι δεν έχει γίνει τίποτε από την παρούσα κυβέρνηση, δεν έχουν βάλει κανέναν φυλακή ή μάλλον λέει ότι πρέπει να δημευτούν οι περιουσίες των δωσίλογων.
Αν δεν δημεύσει περιουσίες και δεν πληρώσουν οι υπεύθυνοι προβλέπει ότι θα γίνει επανάσταση και θα πέσει η κυβέρνηση!!! 


Τέλος θίγει το σοβαρότατο θέμα του λογιστικού χρέους και της σωτηρίας των ξένων τραπεζών με χρήματα του Ελληνικού λαού και παραπέμπει στο άρθρο του Σπύρου Λαβδιώτη ΤO ΠAIXNIΔI ΠΡOΠETAΣMATOΣ KAΠNOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

(Δείτε και το πιο πρόσφατο άρθρο του: Το Απίθανο Συμβόλαιο: Η Τυραννία της Αποπληρωμής του Χρέους)

Η Ζωή Γεωργαντά σίγουρα μιλάει μετά λόγου γνώσεως και σίγουρα δεν μασάει τα λόγια της! Ακούστε την με προσοχή!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...
.

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: