Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Στίς 13 Σεπτεμβρίου ξεκινᾶ τό ἔτος τοῦ Ἑωσφόρου! Νά γιατί ὅλοι οἱ Ἑβραῖοι ἐκλήθησαν στό Ἰσραήλ φέτος στίς 13/9!!!

Στίς 13 Σεπτεμβρίου
 ξεκινᾶ τό ἔτος τοῦ Ἑωσφόρου!
Νά γιατί ὅλοι οἱ Ἑβραῖοι ἐκλήθησαν στό Ἰσραήλ φέτος στίς 13/9!!!

Σιγά-σιγά, δένει τό πάζλ τοῦ φετινοῦ καυτοῦ Σεπτεμβρίου!
 
Στις 13 Σεπτεμβρίου οι Ιουδαίοι Ραβίνοι περιμένουν το Μεσσία τους, τον Εωσφόρο να έρθει. Ο πολυπόθητος μεσσίας τους δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Αντίχριστο. Η ενσωμάτωση του μεσσία των Ιουδαίων όπως γράφουν οι γραφές τους θα γίνει στον 7ο μήνα – που τον ονομάζουν Τισσρί / τον Σεπτέμβριο!

Ο ψευδομεσσίας τους θα εμφανιστεί, σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι γραφές τους και όχι εμείς, κατά το μήνα Τισσρί παραπλανώντας και πολλούς χριστιανούς. Τους Οικουμενιστές που και αυτοί πιστεύουν στον ερχομό του μεσσία. Οι περιούσιοι λοιπόν περιμένουμε τον μεσσία από τις 13 – 23 Σεπτεμβρίου…
Στις 14 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το μασονικο ημερολόγιο έχουμε το ANNO Lucis – Το Έτος του Φωτός. Το Έτος του Εωσφόρου πέφτει φέτος στις 14 Σεπτεμβρίου. Μήπως οι περίεργες δέσμες φωτός που εμφανίστηκαν πριν από μερικές μέρες στον πλανήτη ήταν μια προαναγγελία του ερχομού του; Ο μεσσίας τους θα έχει και τον ναό του έτοιμο στις 23 Σεπτεμβρίου την ημέρα που ο Σεβασμιότατος Πάπας θα μιλήσει στo αμερικανικό Κογκρέσο.
Έχουμε ξαναγράψει ότι ο Πάπας Φρανσίσκος θα αναγγείλει την ίδρυση της ΝΠΤ επίσημα και την θέσπιση των νεων μέτρων που θα αρχίζουν από αυτόν τον μηνα, τον μηνα του Φωτός.
Πολύ τυχαία οι Ιουδαίοι Ραβίνοι αναμένουν τον Μεσσία τους να έρθει την προηγούμενη μέρα…στις 13 Σεπτεμβρίου που επίσης γιορτάζουν την αρχή του Φθινοπώρου και και κάτι μεγαλύτερο… την δημιουργία του Αδάμ και της Εύας…την επέμβαση του θεου στην ανθρωπότητα… Τυχαία όλες οι εορτές των Ιουδαίων μαζί με γεγονότα υποδούλωσης της ανθρωπότητας πέφτουν μαζεμένα.
Οι Μασόνοι που ίδρυσαν τις ΗΠΑ και το δολάριο τους έκρυψαν μια ένδειξη στη βάση της πυραμίδας στο πίσω μέρος του δολαρίου.
Στο δολάριο βλέπουμε σε αριθμούς το έτος ιδρύσεως του κράτους τους το 1776 (777 ή 21). Στην μασονία πιστεύουν ότι η δημιουργία ξεκίνησε 4000 χρόνια πριν από τον Χριστό.
Τώρα 1776 συν 4000 = 5776. Ποιο έτος αρχίζει στο σύγχρονο εβραϊκο Ημερολόγιο στις 13 – 14 – Σεπτεμβρίου; Το 5776!!!
Δηλαδή το Έτος του Εωσφόρου. Το επόμενο έτος του Εωσφόρου για τους Ιουδαίους θα είναι το 6015.

Πηγή: http://katohika.gr/gn-blog/stis-13-sept-xekina-to-etos-eosforou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: