Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ…
Η Λύση για την Προσφυγική Κρίση που έχει Δημιουργηθεί:: Σταματήστε τις ΗΠΑ, τις «Απερίσκεπτες Στρατιωτικές Επιχειρήσεις» του ΝΑΤΟ

«Ο θάνατος, η φτώχεια και οι σφαγές με θρησκευτικά κίνητρα που προκαλούνται από τις ΗΠΑ και τις στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή, έχουν οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου εισροή των προσφύγων, η οποία μπορεί να σταματήσει μόνο αν οι «απερίσκεπτες» ξένες στρατιωτικές δεσμεύσεις τελειώσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Deutsche Wirtschafts Nachrichten».
Το τελευταίο κύμα των προσφύγων προέρχεται κυρίως από χώρες που μαστίζονται από πόλεμο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρίας, Αιθιοπίας και Σομαλίας.
ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
«Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παράνομες στρατιωτικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τους συμμάχους τους, έλαβαν χώρα σχεδόν σε όλες τις προαναφερόμενες καταστάσεις. Αυτό υποδηλώνει ότι αυτοί οι πόλεμοι είναι ο βασικός λόγος για τη μαζική μετανάστευση. Θα σήμαινε θάνατο, τη φτώχεια, την αναρχία, την αποσύνθεση των κοινωνιών, σφαγές με θρησκευτικά κίνητρα και έξοδο », σημειώνει το γερμανικό μέσο μαζικής ενημέρωσης.
Η εισροή των προσφύγων σόκαρε πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς με αποτέλεσμα την ταχεία αντίδραση, όπως την εισαγωγή των συνοριακών ελέγχων ή ύψωση τοίχων. Σύμφωνα με την Deutsche Wirtschafts Nachrichten, τα μέτρα αυτά δεν θα βοηθήσουν.
«Μπορούμε να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε τοίχους για να υπερασπιστούμε τον πλούτο μας. Ωστόσο, μακροχρόνια αυτοί οι τοίχοι δεν θα κρατήσει τα εκατομμύρια των προσφύγων», σημειώνεται. Η λύση έγκειται στην αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτίων του προβλήματος.
«Εκείνοι που θέλουν να σταματήσουν τη μαζική μετανάστευση, πρέπει να αποτρέψουν τις απερίσκεπτες ξένες στρατιωτικές επεμβάσεις», αναφέρει η Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Και ολοκληρώνει τονίζοντας πως «Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιηθούν στρατιωτικές συμμαχίες όπως το ΝΑΤΟ και να μετατραπούν σε καθαρά αμυντικό μπλοκ».
hellasforce.com

 lithosfotos.

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

http://dimpenews.com/2015/09/17/%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B7-%CF%85%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7t%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80/

οι συνομιλητες μας ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.