Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Δεν είναι ΑΝΟΗΤΟΣ – κατά Σόιμπλε – αλλά σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ [βίντεο]


20150110-204705-455422

«Ήθελε αλλά δεν τον άφησαν…»

«Απέτυχε αλλά έδωσε μάχη…»

«Σκληρά τα νέα μέτρα αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινής…»

«Παίρνει τα μέτρα χωρίς να το θέλει…»

Ο ίδιος γελάει διαρκώς ηλίθια κι αυτάρεσκα…

Ο Τσίπρας κατασκευάστηκε με έναν τέλειο τρόπο ώστε όλα τα χαρακτηριστικά που ο απλός ελληνικός λαός έχει σε εκτίμηση δηλ. τις καλές προθέσεις, την αγωνιστικότητα και την ειλικρίνεια, να τα χρησιμοποιήσει για να οδηγήσει αυτόν τον λαό στον καιάδα του τρίτου Μνημονίου…

Η ιστορία θα τον γράψει με μαύρα γράμματα γιατί όχι μόνο πρόδωσε τον λαό που τον πίστεψε αλλά κυρίως γιατί ακριβώς πρόδωσε τις αρχές τις οποίες εκτιμά αυτός ο λαός χρησιμοποιώντας τες σαν όχημα για να επιτύχει την ειδική αποστολή που του αναθέσανε αφού πρώτα τον εκπαιδεύσανε από μικρό παιδί…

Παλιές δηλώσεις - υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα προς τους αγρότες φρόντισε να μας θυμίσει η εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

Ο πρωθυπουργός που βρισκόταν προφανώς σε μπλόκο αγροτών πριν εκλεγεί αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Όσο υπάρχει μνημόνιο και τρόικα προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει».

Σε σχετική μάλιστα παραίνεση από το πλήθος να τα ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί και να μην τους ξεχάσει σχολίασε: «Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ή θα συντρίψουμε το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς!»

Η εκπομπή φρόντισε να δώσει μια άλλη νότα στις δηλώσεις αυτές, σχολιάζοντάς τες ως «πλάνα αχρείου» αντί για πλάνα αρχείου.

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο με το θέμα αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Star η κυρία Ζαχαρέα είπε ότι αυτοί που έχουν ήδη λάβει εμφύτευμα ηλεκτρονικό στο ΣΩΜΑ τους είναι ήδη πάνω από 10.000. Είχε εκτενή σχετική συνέντευξη.
Μπορείτε να μας την βρείτε εσείς που είστε μεγάλα ...ψαχτήρια;

χαλαρωσε είπε...

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/blog-post_5875.html