Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Η Κόλαση της Νορβηγίας σήμερα, της Ευρώπης αύριο. Από τον Κωνσταντίνο Αθ. Οικονόμου, δάσκαλο, συγγραφέα

άρθρο της εφημερίδας "Ορθόδοξη Αλήθεια", 13/1/2016

Η Κόλαση της Νορβηγίας σήμερα, της Ευρώπη αύριο.
Από τον Κωνσταντίνο Αθ. Οικονόμου, δάσκαλο, συγγραφέα
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝΤο υπουργείο που έχει σχέση με παιδιά στην Νορβηγία ονομάζεται: “Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας”!! Έτσι, οι κανονικοί (natoural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα. Μελέτες αποκαλύπτουν: το 2050 η Νορβηγία θα είναι 70% homo-χώρα. Άλλωστε, η Νορβηγία νομιμοποίησε τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου! Είναι συνεπώς η πιο "προχωρημένη" χώρα, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι έννοιες παρωχημένες. [Ας μην ξεχνάμε ότι την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη εισήχθησαν σεξουαλικά πρότυπα που διέπουν την εκπαίδευση των παιδιών κατά ορισμένο τρόπο1
Οι κανονισμοί είναι δεσμευτικοί για τα κράτη που υπογράφουν την σύμβαση, την έγκριση της οποίας προωθούν λόμπι σήμερα σε Ελλάδα και Ρωσία. Ειδικότερα, αυτό το “πανευρωπαϊκό σεξ στάνταρτ” αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!) κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον “αυνανισμό” έως τεσσάρων ετών(!). Στη σύμβαση λέγεται ξεκάθαρα, ότι γονείς, γιατροί και νηπιαγωγοί καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια "έρωτα διαφορετικών ειδών”! Στη σελίδα 46 του εγγράφου αναφέρεται, ότι ένα νεογέννητο πρέπει να συνειδητοποιήσει την ταυτότητα φύλου του (“gender identification”). Ο επιβεβλημένος “σεξουαλικός διαφωτισμός” θεωρεί, ότι την ώρα της γέννησης του παιδιού, είναι απαραίτητο να καθοριστεί τι είναι: γκέι, λεσβία, τραβεστί ή τρανσέξουαλ(!!). Αν το παιδί δεν επιλέξει “φύλο”, θα βοηθήσει τότε η πανίσχυρη κρατική νορβηγική οργάνωση Barnevarn, η φινλανδική Lastensuoelu. η γερμανική Yugendamt, κ.ο.κ.] 

Η Νορβηγία δημιούργησε Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών [Πανεπιστημίου Όσλο], στο οποίο μελετούν αυτοκτονίες παιδιών 0-7 ετών! Αλλά πώς ένα νεογέννητο μπορεί να αυτοκτονήσει; Μα τα κακόμοιρα, αν μετά από τις σαδιστικές επιθέσεις καταλήξουν να πεθάνουν, τότε επισήμως αποδίδεται ως αυτοκτονία! Αξίζει να σημειωθεί πως νορβηγικές εφημερίδες έγραψαν πως ένα αγόρι, το οποίο πήραν από τη μητέρα του, βιάστηκε σε όλα τα ¨άσυλα¨. Μόλις έγινε 18 ετών, αγόρασε όπλο, μπήκε στο "σπίτι" και πυροβόλησε τους αναδόχους. Άλλοτε, ένα αγόρι από τη Νορβηγία έκλαιγε όταν το πήραν, επειδή ήθελε την μητέρα του. Οι γιατροί είπαν, ότι το να κλαίει έτσι είναι παράνοια!! Από τα φάρμακά που του χορηγούσαν βιαίως, έγινε
φυτό. Κι αν όλα αυτά συμβαίνουν στη Νορβηγία, που ακόμη και “ιερείς”, γυναίκες κι άνδρες, δηλώνουν ανοικτά τον “αντισυμβατικό” τους προσανατολισμό, τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες χώρες της Εσπερίας.


ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ: Συνεπώς, εάν οι παραδοσιακοί γονείς, καθόμαστε και περιμένουμε, όπως τα φυτά τις “εξελίξεις”, τότε θα χάσουμε την μάχη με το κάθε είδος gender-ιστών για την υπεράσπιση των παιδιών μας. Πειραματικές περιοχές σήμερα είναι η Βόρεια Ευρώπη, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και πρώην βρετανικές αποικίες: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για περιοχές “hot points”, από όπου έρχονται «SOS» από μητέρες στην οργάνωση “Ρωσίδες Μητέρες”. Ο πόλεμος ξεκίνησε κατά της ιερής παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας. Στις “προηγμένες” κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ πώλησης παιδιών και ανακατανομής των μαζών, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. Τα παιδιά ανήκουν στην κοινωνία ή το κράτος!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ: Η φιλοσοφία των [υπ]ανθρώπων αποκαλύπτεται από το πρόγραμμα του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας. Ο Lisbakken, Υπουργός Παιδείας, με υπερηφάνεια, δήλωσε: “Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ”. Δική του, αλλά και ομοϊδεατών του, ιδέα ήταν η προώθηση του κρατικού πειραματικού προγράμματος που υποποιήθηκε με τα εξής μέτρα: 1.Κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία η παιδική λογοτεχνία, [«Σταχτοπούτα», παραμύθια των Αδελφών Γκριμ]. 2.Αντί αυτών προσφέρονται βιβλία, “σεξιστικά” [schёnliteratyur], τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». Εκεί, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα[!], η πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευτεί την βασίλισσα, κ.ο.κ.. 3.Τα παιδιά από τα Νηπιαγωγεία, ακούν τις ιστορίες, με επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία “schёnliteratyur”, που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί. Τέλος, 4.ένα παιδί από την ηλικία των 7 ετών έχει δικαίωμα να αλλάξει φύλο, χωρίς τη συναίνεση των γονέων του!!!!


Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΕΪΒΙΚ: Ας θυμηθούμε τον Μπρέιβικ που “έσωζε” τη Νορβηγία! Στα ΜΜΕ δηλώσαν, ότι μισεί τους μουσουλμάνους. Η πραγματική ιστορία διαφέρει: Ο Μπρέϊβικ βιάστηκε για τέσσερα χρόνια από τη Νορβηγίδαανάδοχη μητέρα του. Το "Barnevarn" τον πήρε και “συνέχισε την πορεία του”, ως συνηθίζεται. Η κάθε ανάδοχη οικογένεια τον συμπεριφέρθηκε ανάλογα! Στη συνέχεια, το αγόρι, από 9 ετών, ετοίμαζε την δράση του. Βέβαια του είπαν να σιωπά για το θέμα αυτό! Αυτή η πτυχή της υπόθεσης αναδύθηκε από Σουηδούς δημοσιογράφους. Στη Νορβηγία, εκατοντάδες ΜΚΟ επικεντρώθηκαν στο θέμα μετάλλαξης των παιδιών, δηλαδή της αλλαγής του γενετικού τους προφίλ (mutated) από τα “παρωχημένα” είδη άνδρας, γυναίκα σε άλλα είδη, μη παραδοσιακά. Αναγκαστικά τα παιδιά αναπτύσσονται σε ορισμένες μη παραδοσιακές κατηγορίες. Στη σύγχρονη Ευρώπη αυτά παρουσιάζονται ως “ανοχή στη διαφορετικότητα”! Τα παιδιά, υποτίθεται ότι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουν το δικαίωμα στη σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών[!] και να επιλέξουν από μια “ποικιλία σεξ και φύλων”. Ουσιαστικά, πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών. Η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται. Οι αριθμοί των παιδιών που “σώθηκαν” είναι: 200.000 στη Νορβηγία, 300.000 στη Σουηδία, 250.000 στη Φινλανδία, χιλιάδες στη Γερμανία, κ.ο.κ. Κλεμένες γενιές, κλεμένες ζωές!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: “Τα νηπιαγωγεία και σχολεία στην Ευρώπη μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια”. Αυτό είναι ένα αίτημα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας!! Κατά την επιτροπή, τα παραμύθια πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Οι συντάκτες συνιστούν νομοθετικά μέτρα για την παιδική λογοτεχνία. Προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της "ισότητας των κοινωνικών τομέων"!. Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι βιβλία που προαναφέραμε με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται, κ.ά.. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν την "πραγματική σεξουαλική κοινωνική διαφορετικότητα"! Στην πραγματικότητα, τα μέτρα έχουν ήδη ληφθεί στις σκανδιναβικές χώρες από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την “εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας” [sic]. Για τους "νυχτωμένους" γονείς, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα απόψεις ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών[!], οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο!! Μετά από αυτό, φαίνεται παράλογο ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; Οι περισσότερες συμβαίνουν μέσα στην “οικογένεια”!


ΕΠΙΛΟΓΙΚΑ: Ας ξυπνήσουμε, να σταματήσει η “πανούκλα” της τρίτης χιλιετίας. Ας απομονώσουμε την “ανοχή της διαστροφής”, τουλάχιστον από ψυχές των αθώων παιδιών. Ας αντιληφθούμε γιατί γράφονται οι κατ΄επίφασιν αντιρατσιστικοί νόμοι-σύμφωνα συμβίωσης και πού αποσκοπούν!


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑAξίζει να διαβαστεί η συνέντευξη της Ρωσίδας μάνας που κλέψαν τα παιδιά της! Οργάνωση: ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, Συνέντευξη της Ιρίνα Bergseth στον Δημοσιογράφο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας ΑΥΡΙΟ [9.5.13].http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...