Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ : «ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!» (βίντεο)


ΦΟΤΟ1
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η μαρτυρία ενός αστυνομικού στην Σουηδία : «Δεν θα αφήσω τα παιδιά μου μετά τα μεσάνυχτα ποτέ ξανά να κυκλοφορούν στην πόλη. Έχω δούλεψει στο Gothenburg 30 ολόκληρα χρονιά και τέτοιες σκηνές δεν πίστευα ποτέ στην ζωή μου ότι θα αντίκριζα.Υπάρχουν βίαιες μουσουλμανικές συμμορίες που γυρίζουν μέσα τους δρόμους, κουβαλάνε μαχαίρια και έχουν και άλλα κανονικά όπλα, συνηθισμένο φαινόμενο πλέον.


Η Alexandra Mezher, ήταν 22 χρονών, κοινωνική λειτουργός δολοφονήθηκε στο Mölndal. Την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο κέντρο μεταναστών για παιδιά εκεί όπου και δούλευε.
Alexandra Mezher, 22, a Swedish social worker who was allegedly stabbed to death by a 15-year-old asylum seeker at a shelter for refugee children. Gothenburg, Sweden. Collect of Alexandra Mezher on the day of her university graduation in June 2015.
Από το αστυνομικό δελτίο αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν 222 μηνύσεις που συνδέονται με τους διακινούμενους στα Κέντρα, μεταξύ 20 Οκτώβρη 2015 και  8 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.
Πέρσι μόνο, η Σουηδία δέχτηκε 160 000 λαθρομετανάστες με έναν πληθυσμό των 9.8 εκατομμυρίων, δηλαδή τρεις στους 2000 κατοίκους είναι λαθρομετανάστες.
«Εμείς απλά δεν έχουμε πλέον τα μέσα να κυνηγάμε τους εγκληματίες . Οι υπάλληλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την έκρηξη των βίαιων εγκλημάτων του δρόμου που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έχουμε πάνω από 20 διαρρήξεις καθημερινά.
Αυτήν των εβδομάδα πήραν από πίσω μια 80χρόνη γυναίκα όταν βγήκε από ένα κατάστημα Προπό όπου έπαιξε ένα τυχερό παιχνίδι, της έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και της πήραν μόλις 50 Kroner [περίπου £4]. Τόσα είχαν απομείνει μέσα στο πορτοφόλι της.
FOTO3
Σε ένα άλλο περιστατικό ομολογεί ο αστυνομικός : «Μας κάλεσαν κάποιοι επειγόντως στις κατασκήνωσεις τον λαθρομεταναστών γιατί βίαζαν ομαδικά ένα 10 χρονών αγοράκι . Όταν φτάσαμε εκεί , ένα πλήθος από λαθρομετανάστες μας επιτέθηκε και μας εμπόδισε να σώσουμε το αγοράκι. Υποχρεωθήκαμε να εγκαταλείψομε το πεδίο του εγκλήματος, (κατάντημα αστυνομίας ευνομούμενου κράτους).
FOTO6
Μέσα στις κατασκήνωσεις το περασμένο καλοκαίρι έβαζαν φωτιές και πυροβολούσαν. Σκοτώθηκαν άνθρωποι ανάμεσα τους και ένα μικρό κοριτσάκι.
FOTO4
Κάνουν τα πάντα για να βρουν χρήματα. Κλέβουν επί καθημερινής βάσεως πορτοφόλια, iPhone, χρυσαφικά και επιτίθενται στο θύμα τους κλοτσώντας το μέχρι και θανάτου.
FOTO5
Στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη, η αστυνομία προειδοποιεί ότι οι σιδηροδρομικοί σταθμοί έχουν πλημμυρίσει από συμμορίες παιδιών του δρόμου μαροκινής καταγωγής.
Ομάδα αστυνομικών κλήθηκε για βοήθεια στο κολυμβητήριο της πόλης εξ αιτίας συνεχών βιασμών.
«Τα ναρκωτικά πλέον δίνουν και παίρνουν σε όλες τις γωνίες της πόλης και δεν φοβούνται να τα διακινούν ακόμα και την ήμερα και όταν προσπαθούμε να συλλάβουμε κάποιον στο δρόμο, μας επιτίθενται με μαχαιριά και με κατσαβίδια χωρίς κάποιο φόβο για τις συνέπειες της πράξης τους. Είναι τόσο αδίστακτοι που έχουν επιχειρήσει σε μια σύλληψη ακόμα και να μας σκοτώσουν, άλλα ευτυχώς επενέβηκε ένα άλλο περιπολικό και μας έσωσε την ζωή την τελευταία στιγμή.»
Ο γυναικείος πληθυσμός για να αντιμετωπίσει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σκαρφίστηκε να κυκλοφορεί πλέον με ένα… αγριογούρουνο αντί για σκύλο.
FOTO7
Κάπου στην Ευρώπη σε μια πλατεία τράβηξε κάποιος την σκηνή όπου τέσσερεις Αφρικανοί λαθρομετανάστες παρενοχλούσαν μια κυρία η οποία συνοδευόνταν από έναν άντρα. Επειδή ήταν τέσσερεις νόμιζαν ότι αυτός θα φοβηθεί και θα το έβαζε στα ποδιά, αλλά δείτε τι εκπληκτικό ακολούθησε. Ο άντρας ήξερε πολεμικές τέχνες  και αυτοί πήραν το μάθημα τους.

Και ο αστυνομικός κατέληξε : «Καταστραφήκαμε εντελώς με αυτούς τους λαθρομετανάστες, ψυχολογικά, σωματικά, οικονομικά, πλέον θα μας κατακτήσουν κανονικά.
Συλλογιστέιτε όλα αυτά τα πολύ «ωραία» και στην Ελλάδα!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: