Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τρία ερωτήματα κλειδιά σε μια κυβέρνηση που οδηγεί τον τόπο σε εθνική τραγωδία

Μια επικίνδυνη και μοιραία ψευδαίσθηση διαπερνά και σηματοδοτεί τους χειρισμούς αυτής της κυβέρνησης, που παραμυθιάζεται και παραμυθιάζει πως σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας διατηρεί τον έλεγχο στο λαθρομεταναστευτικό...


Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά, που δε δίστασε να κουρελιάσει την ελπίδα της κοινωνίας που υποδέχτηκε αφελώς με πανηγυρισμούς και με "ανάσες αξιοπρέπειας" τον ερχομό της στην εξουσία...

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά που δε δίστασε να ακυρώσει τον εαυτό της, και την έκφραση ενός λαού που τον έσυρε στο πιο κίβδηλο δημοψήφισμα όλων των εποχών...

Σήμερα βουλιάζει στη περιδίνηση μιας ακόμη πολιτικής απάτης - πρωτοφανούς και επικίνδυνης - που σύρει τον τόπο με μαθηματική ακρίβεια σε κορυφαία εθνική τραγωδία.

Αυτή τη στιγμή, ορδές ισλαμιστών εισβολέων που είτε παρκάρονται σε καταυλισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα, είτε παραμένουν καθηλωμένοι στο ορμητήριο της Ειδομένης, με την ελπίδα να διαβούν το συρματόπλεγμα των ονείρων τους, καταφέρνουν ακόμη να συντηρούν την προσδοκία, κι αυτό  λειτουργεί κατευναστικά προς...
στιγμήν αλλά για πόσο???
  • Τι θα γίνει όταν η προσδοκία καταρρεύσει οριστικά στο μυαλό των ανθρώπων???
  • Τι πρόκειται να συμβεί όταν μοναδική διέξοδος για όλους αυτούς θα είναι το πλιάτσικο στις πόλεις που τους φιλοξενούν???
  • Τι πρόκειται να συμβεί όταν  οι αγκιτάτορες της πολιτικής θρησκείας του μίσους, αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν ανθρώπινες βόμβες που είναι διάσπαρτες σε όλη την επικράτεια???
Ας μη μασάμε λοιπόν την ψευδαίσθηση και το παραμύθιασμα που σκόπιμα καλλιεργούν οι ελεεινοί που έφεραν τον τόπο μπροστά σε μια απρόβλεπτη τραγωδία.

Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει... Καμία δυνατότητα διαχείρισης και κανένα σχέδιο ικανό να προλάβει τα χειρότερα δεν έχει εκπονηθεί.


Η πατρίδα έχει αφεθεί στην τύχη της... Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες του... Η χώρα έχει παραδοθεί στον ισλαμικό εφιάλτη... Κι αν δεν αφυπνιστούμε άμεσα, τα χειρότερα δεν είναι απλά προ των πυλών, αλλά είναι ζήτημα χρόνου - ελάχιστου χρόνου - το πότε ακριβώς θα ξεσπάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: