Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Σοβαρές αποκαλύψεις από τον Farage: Άντρο τρομοκρατών η Μ. Βρετανία!


Συγκλονιστικά στοιχεία έδωσε στην δημοσιότητα ο Nigel Farage μιλώντας στο Αμερικάνικο δίκτυο Fox.  Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία, ο Βρετανός πολιτικός παρέθεσε αριθμούς που πραγματικά προκαλούν δέος.

– 400 σεσημασμένοι ισλαμιστές που πολέμησαν στην Συρία, επέστρεψαν ανενόχλητοι στην Βρετανία με τις αρχές να συλλαμβάνουν μόλις έναν!

– 5,000 άτομα που κατοικούν στην Βρετανία βρίσκονται στην λίστα προσώπων «υψηλού ενδιαφέροντος», που μεταφράζεται ως επικίνδυνοι προς τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών!

– 20,000 πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται σε λίστα «εν δυνάμει τρομοκρατών» ή αλλιώς ξεκάθαρα «φιλικών» προς την τρομοκρατική ιδεολογία.

Όλοι αυτοί «εμπλουτίζονται» από αδιευκρίνιστο αριθμό «πιθανών για ριζοσπαστικοποίηση» όπως προέκυψε από τις ταυτότητες των δραστών των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων, οι οποίοι δεν ευρίσκοντο σε καμμία από τις ανωτέρω λίστες και αρκετοί από αυτούς ήταν Βρετανοί πολίτες.

 Ο Βρετανός πολιτικός μάλιστα τόνισε την άναγκή να απομονωθούν αυτά τα άτομα με κάθε τρόπο προκειμένου να διαφυλαχθεί η εθνική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: